World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Csak is az IS. 😊
Nem rossz a T29,de BORZASZTÓAN lomha.Csiki-csuki esetén annyi esélyed lesz,mint mókusnak az erdõtûzben.

t29-nek soha nem volt 1550 hp-ja 😄 nem is lesz 😄D t29 a jobb amúgy Gunslinger😊 tolj rá 105-s ágyút, rammert aztán mehet a ratata, ja és 1 jó tanács, ne a füles toronnyal told t29-el, több a sebezhetõ felület 😊
h tudsz vmirõl véleményt alkotni, amiben nem is ültél?😊 fsaza 😊 elv... oké 😊 nem folytatom... nem érdekel 😄 te ezt gondolod, én azt, ez van 😊 leírtam a véleményem, te is 😄 elmegyünk egymás mellett csatában ha találkozunk meg majd kiderül..😊
más téma:
amúgy vkinek új patch óta nem lett több kószáló shell? 😄 mert pl. t32-vel nekem igen 😄 legjobb h mintha pontatlanabb lenne... v csak placebo miután a-20 toronyra rálõttem úgy 25 méterrõl full-ra megvártam míg a célkereszt rámegy... és lekaptam a lánctalpát 😄DD szóval feszült voltam 😊 utána még 1x megismételte... vki leszedte 20%-a a hp-ját inkább nekimentem mint h megvárjam míg betölt 😄 szegény 😄 szerencsére az ütközés utáni röhögés feledtette ezt az eltûnõs/pontatlan dolgot 😊
T29 vagy IS jobb szerintetek? Tigert már meg sem kérdem, annál az egy tierrel gyengébb KV-3 is jobb.

Achmed927
A JT-nek ha jól emléxem 1600 hp-ja van. A T 29 1550 hp-ja mennyivel kisebb szerinted ? Kicsi matek. 😄 50 hp az semmi.
Meg még szögezzük le, hogy ott van az a fránya láthatóság is. Az object jobban elbúj, nagyobb szögben tud lõni, mint a JT.
A JT soha nem lesz OP. Aki ezt hiszi az eléggé naív.
Jah és igen, soha nem toltam object-el, de nem is fogom elvbõl. De ! Eléggé sokxor találkoztam vele. Negatív élménnyel.

lammaer : jól van na .... akkor 3 lövés. 😄 De 2 lövés után már húz az ember minél messzebre onnan. 😄

Ez a peccs faszára sikeredett.Nem merek már játszani,mert minden csatában megy magától a tankom,aminek pusztulás a vége.Elõtte is volt 1-2 eset,de ma zsinórban az összes meccsemen?Vicc...

Bent állt a körben, onnan lõtt minket seggbe.

Azért furcsa, mert ha õ is beállt volna foglalni, legalább lett volna némi plusz TP-je. 😊

Én elvbõl sosem lövök vissza, volt már hogy úgy kaptam TK-t, hogy hagytam hogy többször is belém lõjön, elmenekülni nem tudtam, mert leszedte a láncom, de visszalõni nem fogok, mert a végén kinyírom egy mázlis lövéssel és engem jelent fel, meg nálam ez egy elv. Közel 800 csata alatt egy TK-m volt összesen (épp tegnap este), az is véletlen volt, egy T-44-es 17% HP-vel épp akkor hajtott el elõttem úgy jó 40km/h-val mikor lõttem egy Tiger II-re, szal totál véletlen volt, elnézést is kértem, de akkor is neki állt feljebb és még én paráztam, hogy feljelent TK-ért. :-(

A hivatkozott esetben az ellenfél asszem elõbb kezdte a foglalást, olyan 15-20 körül tartott mikor mi elkezdtük, három vagy négy tankba is belelõtt, elsõnek belém majd egy Jagdpantherbe, a többire nem emlékszem, de ketten vissza is lõttek, de nem tudták kilõni a mocskot még idõben, nekem 5 killem is volt, a kis rohadéknak 0 és 100%-n állt, biztos féltékeny volt, hogy nem miatta nyerünk.

De azt akkor angol szervezettségi fokon teszi. 😊

Asszem ez lett volna a pillanat, ahol megint kaptam volna egy chatbann-t, aztán pedig megnyomtam volna az X billentyût, mire a legénység kiugrik a tankból és egy csavarkullcsal agyonver mindenkit a T-14ben aki csak benne van (aka TK).

2 perc alatt (tán addig eltart amig 1 tank lehúzza a zászlót) csodálom hogy senki nem lõtte szét azt a gyereket...

gvarga12
elmeletileg dinamikasan valaszt utvonalat es optimalizal...

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

gvarga12
login-master.worldoftanks.eu erre neztel ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Ha megnézem tracert-vel, akkor látok értelmes útvonalat is, csak úgy látszik nem azt használja.

Azt tudom, hogy a rout-tól függ, de azt nem tudtam, hogy azt a nyavajás szolgáltató lövi be. Fene.

gvarga12
a rout-tol fugg nem a celtol, azt meg a szolgaltatod lovi be ...

Na ma is láttam valami újat, egy Gopper nevû idióta T-14-el addig lõtte a foglaló csapatot, velem együtt 6 tankot amíg az ellenfél egy szem Tigrise elfoglalta a mi bázisunkat, egyszerûen hiába szaladt a csík, nem ért véget sosem, kétszer ment vissza nullára 80%-ról, mert ez az idióta mindig valakit seggbe lõtt. Ilyenkor megy el a kedvem ettõl az elbaszott játéktól, hogy ilyet meg lehet tenni, simán elvertük volna az ellenfelet, vezettünk is vagy 7 killel csak senki nem maradt hátul védeni a bázist és senki nem TK-zta le azt a barmot.

Vicces viszont, hogy miközben néha ezt 900-as pinggel érem el, az index.hu-t meg mondjuk 50-nel.

Asszem nem ugyanott, de jó kiindulási alap. A múltkor még tudtam a játék szerver címét is, de már elkallódott valahova. BT a szolgáltató. Nem lehetett mást sajnos.

gvarga12
game.worldoftanks.eu ez ugyan ott van mint a jatek szerver?

melyik szolgaltatonal ? nekem NTL-em van es azzal 40-60 kozotti a ping (igaz Dublinbol)

Az EU-n. Ráadásul Angliából. Meg szoktam pingelni a game.worldoftanks.eu-t mielõtt felmegyek, mert lehet, hogy nincs is értelme betölteni a játékot.

Elképzelheõ hogy az US szerveren játszol?

gvarga12
beszelj a szolgaltatoddal hogy ne Indian keresztul routoljanak Nemetorszak fele <#nyes>

Esetleg tud valaki megoldást magas pingre? Minden mást zseniálisan alacsony pinggel érek el, de ennek a cuccnak a szervere felé néha akkora a pingem, hogy játszhatatlan.

Valaki belinkelné még egyszer azt a klassz skines honlapot?Pár hete szedtem le pár skint,de már nincs meg a címe.

gvarga12
Hali

latom itt inkabb meg mindig a szajkarate megy <#puszis>
Remelem nem gond ha kozbeszurok egy kis ontopikot a jatekrol.

Ironia off: gondolom sokan nem turkaljak alaposan at a jatek forumat (ugy mint en se<#nemtudom>)ezert lehet, hogy elkeruli a figyelmuket a kovetkezo ket ertelmes poszt.
Minoson tomoritett texturai.
Fenti pack segithet azoknak akik mostanaban megint sokat pirosodnak bele lehet gyomoszolni a jatekot texturastol 2GB memoriaba<-- AppRAM
CFF Explorer
Ezzel meg azt lehet elerni mint a LAA nevuprogival amit a jo multkor ismertettem (most lusta vok kikeresni a postomat).
Most mar igazan bekapcsolhatnak ezt a csodat a kodolaskor mert igen csak zavar... vagy meg jobb lehetne nyilt a BWE es akkor menne a fejlesztes kicsit gyorsabban <#zavart1>.

Ezt különben mivel magyarázod?
Kevesebb lenne a penje a JT ágyújának a 90mm-esnél?

Nemtudom de mintha a JT-t visszafogták volna😞 alig sebez, alig van találat😞
Persze lehet többet vártam a peccstõl😊
Gondolod, ha 90mm amcsi ágyúval, amelynek 100mm-rel kisebb a penetrációja képes vagyok sebezni, akkor annyira szerencsétlen lennék, hogy ez már a németek legjobb ágyújával nem megy? 😊

(Ejnye)

majd szakesz késõbb reagálok 😊 mennem kell, de amúgy komolyan gondolom, nekem nem voltam ilyen hû de nagy "problémáim" vele, nekem kifejezetten élvezhetõ volt vele a játék😊 és nem szenvedtem annyira ezektõl, lassúsága zavart, meg ágyú szöge, ennyi😊
Gondolod, ha 90mm amcsi ágyúval, amelynek 100mm-rel kisebb a penetrációja képes vagyok sebezni, akkor gondolod annyira szerencsétlen vagyok, hogy ez már a németek legjobb ágyújával nem megy? 😊

renegade
igazat adok abban amit a mondandód végén írtál, persze h jó mindenkinek, de ne az legyen már h JT-nek lesz 1700-1750 hp-ja object-nek meg 1350... kicsit sok az nekem...szal akk emeljék object-ét is érted, nem tom pl. mennyi lesz t95-nek de azért arra is kíváncsi leszek, majd elválik, csak nem számomra mind2 tank szerethetõ volt és adta 😊
Ezt most komolyan mondod? Tényleg próbáltad? Ezt nem hiszem el!

Ha próbáltad tudnád:
- Mindenki a JT-t akarja elsõnek kilõni.
- Az arty gyakorlatilag a JT-re vadászik, amely neki pusztán 1lövés, a JT-nek ellenben 2lövéses "áldozatok" a nagyobb artyk.
- Az ágyú baromi pontatlan a BL-10-hez képest. Igen, a célkör kisebb, ez tény. Gyakorlatilag pedig nem számít.
- A célpontok nagyon sokszor 1-2%-on maradnak lövés után. Objecttel már rég halottak és mehetek a következõre. Vegyük példának az IS-4-et, amely 2-3lövés Bl-10-zel, lepattanó alig, amíg JT-vel 25-30% körül sebzem és ebbõl 1-2lepattan.
- Az ágyút igen kis szögben lehet vízszintesen mozgatni, Objecttel meg 2-3x akkora ez a tartomány. Ebbõl következik, az OBjecttel még helyezkedni is lehet.

Kimaradt belõle a folyamatos kigyulladás, a modulsérülések, mert ezeket a következõ patchben orvosolják. Hozzá kell tenni, nem kifejezetten a JT érdekében, de neki sokat fog számítani.

én ebbõl a felsorolásból csak egy dolgot vitatok, az a 3601, miért tartod opnak egy olyan mezõnyben ahol az ellenfele a KV3?

úgy általánosságba:

HP buff: na ez az ami mindenkinek jó, egy picit a ármû tulajának, egy picit jobban a szembenálló 15 embernek, mert pont ennyivel jár érte több pénz, ha kilövik, már pedig kilövi, mert a lövedékek átmennek a kis testén (jelenleg) :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát szakesz, nem bántani akarlak de akk vmit nagyon elnéztél, van h én is pattogzok, object-rõl, ilyenkor van az h anyázok egyet, utána meg h elgondolkozok h szar szögbe lõttem, mert ne mondja már nekem vki h túl jó az object páncélja, persze rikoccsézik rendesen, ha sokan sok helyrõl szar szögben lövik, de mikor 200 méterre vagyok tõle t29-el, és fogom a 105-st és rádurrantok fent a jobb és bal szélre, v lent a hull alsó részére, csak úgy ugrik az object hp-ja rendesen...😊 lammaer ebben igazat adok, TD-nek ne legyen átlõhetõ a felépítménye, ok, de object-n látsz felépítményt? XD az egész 1 hull 😄 v nem is tom, szóval 1 UFO, de mégis áttod lõni a tetejét, alját, mindenét 😄 fõleg ha szemtõl szembe állsz vele, mantle az ami átlõhetetlen, de sokat nem érek vele... csak néha ment meg mikor autoaim-s t54 jön és mantle-be beletrafál 😊 nem vitatkozni akarok, lehet Szakesz, neked nem adja úgy, más emberek vagyunk, ez tény, nekem pl. m3lee kegyetlen módon adta, én nagyon szerettem, mások szenvedtek fele, és ócsárolták, szóval ízlések és pofonok, csak arra értem, h off . fórumon volt 1 topik, 2 srác szépen össze hasonlítgatta a JT-t meg a zojjektet, és kijött h egyenlõ, annyi h real harci helyzetben sok múlik az adott szituáción, ki lõ elõször, pl. háttal van-e neked az adott td, mennyi hp-ja van stb, de ügyes kézben mind2 tank jó, és egyenlõ sztem, leszámítva a kamuflázsos dolgot, megcsinálják JT-n, akk lesz egyenlõ, számomra. szóval nekem buff lesz a többi dolog rá, természetesen megfogadtam h HW után én JT-t grindelem ki elsõnek, utána a zojjekt h a 2-vel aprítsam a gyökér t95-t meg t28-t. ja meg a 3 t8-s arty-kat... amelyek nagyon "hiányoztak" már a játékból, nehogy már az ember jól érezze magát 1 mausban, hadd kapjon 1 shotot 1 atomrakétásûrbõlvezéreltlézerágyúshalálcsillagtól... na mind1.
Érdekes meglátás de szerintem tier 6 ban op a KV-3 és viszonylag jól használható a VK3601. Nem mondanám op nak azt a tankot aminek az ágyúja jó eséllyel pattog le egy tier 5 ös op KV ról!
egyiknek se több, t29-é jóval jóval kevesebb, t32-nek is fejlesztett toronnyal 1550... szóval még azért elmarad, csak t32-rõl jut eszembe, nem mind1, melyik jön ellened , JT 5 lövés volt eddig, object 4... és JT-nek a felépítményét nem tudtam sebezni távolról, mert azért a mantle-t nehéz ellõni, de nem lehetetlen, míg object-t ott sebzem ahol nem akarom kb. jó példája ennek tegnap lammaer object-je is 😊 amúgy félre ne értsd, nem azt írtam h op a német ág, meg JT-bõl ne következtess már egész német tech tree-re 😄DD azt írtam h " a JT majd op lesz" 😄D, és ezt aláírom h a német tankok a hard fokozat, nem a szovjet masinákat védem, félreértesz, de én ültem mind2 tankban, nekem egyenlõ volt mind2, sõt néha már sajnáltam object-t mikor JT-vel furikáztam, csak az a baj h sok ember nem lát tovább a nagy német sajnálaton, h óó szegény német tankok õk fullra sz.rok, gyengék, az orosz tankok op-k stb stb, annyira beskatulyáztátok ezt, igen is pz2 OP 😄 és német, igenis VK3601 op, igen is leopard op, (tudom kapom az oltást ezek miatt) de nem foglalkoztat 😊 annyit a hozzászólásomhoz, h most néztem off. fórumot, most már megvilágosodtam, mantle meg lesz csinálva JT-n, de átlõhetõ lesz, csökkentett sebzéssel, így ok, de hp buff számomra még mindig felesleges, v legyen de akk húzzák fel azojjektot is. nem vitatkozni akarok, 1 vélemény, nem oltást várok, nem oltottam én se senkit sztem, annyit még, h sztem te ültél keveset object-ben és nem én keveset JT-ben 😄
Összeteszem a kezem, ha csatánként 2-3találatot be tudok vinni, amely sebzi is õket.

(Remélem így kicsit kevésbé zavaros.)

JT-vel 3x lõttem rá az objectre frontálisan, (viszonyításképp a T23 90mm ágyújával sokszor sebzem) azonban mind lepattant. Volt olyan is, amikor 50méterrõl 6célzott lövést adtam le egy T30-ra és egyik sem sebezte. A csapattársaknak volt pár keresetlen szavuk hozzám. Említésre sem méltó, amikor 300méter felett gyakorta eltûnik a lövedék, ha mégse lánctalpat lövök vagy egyszerûen lepattan. Összeteszem a kezem, ha csatánként 2-3találatot tudok megjátszani, amely sebzi is õket.<#kuss>

Egy tankkal vagy tankvadásszal se vagyok annyira szerencsétlen, mint ezzel. Ha erõsítik nem OP lesz, hanem szimplán játszható. Hidd el bornofakone, most nem az!

TS-en kb. 20-30 körül van este a létszám, a csatin ennél több.
De ez nyilván csak pár nap tapasztalata még.

[HUN]Kami*, kiskami*

lesz olyan opció :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na igen, így is össze lehet foglalni 1 mondatban :-)

na az érveimet úgy nézd, hogy sosem voltam klános (na jó egyszer egy bf42 verseny erejéig), csak figyeltem erõsen az emberek viselkedését és cégszemlélethez hasonló mûködést feltételezek.

Szóval, ahogy én látom IRL középvezetõi szemmel:

kezdeti lelkesedés, ne adj isten boldog-boldogtalant felvesznek, sok a lelkes amatõr, akikbõl hiányzik a szellem és a kezdeti morál hamar elapad.

Szóval az a 84 fõ mennyire hadra fogható, mennyire lehet számítani rájuk és mennyire "jó katona" értsd: vezetõk azért vezetõk mert jó stratégák, a sorálomány meg képes összehangoltan végrehajtani az utasítást.

Az a baj, hogy én amúgy sem tudom játéknak felfogni a játékot (kompetitív személyiség) és ez elég impozáns számnak tûnik ahhoz, hogy eme játék keretein belül meghatározó erõ legyen, ha az tényleg 84 fanatikus ember.

Persze, ha csak hobbi játékosok, vagy komolytalanok, akkor gondolom megette a fene.

megj: a klán létszáma és maga a klán csak szemléltetés a példához, ismeretlenben tapogatózás, sem magasztalni sem degradálni nem volt célom õket!

Hiába van regisztrálva 84játékos, ha abból 80offline, vagy egyáltalán nem játszik...<#nevetes1>

Megtaláltam neten Komarin-t.orosz falu,folyó és mocsár mellett.

Top TD felépítményét sztem jó ha szembõl nem vagy csak nagyon nehezen lehet átlõni.

Mivel nincs tornya, nem tud csikicsukizni, igy csak úgy tud lõni ha kiáll a célponttal szemben. Hogy használható legyen, mindenképpen kell ez az elõny...

Hell - az a két lövés inkább 3 😊, vagy két nagyon szerencsés. Tegnap is elsõre csak 54%-ra sikerült lelõnöm egy JTt. Hát milyen OP már igy is?

Hogy érted azt, hogy reális?

[HUN]Kami*, kiskami*

Achmed927
Elõrre is bocsánat.
Látszik hogy nem harcoltál eleget a JT-vel !!! Akkor nem írnál ekkora baromságot.
Ne buffolják ? Jobb lesz az object-nél ? Lószart. Az object 2 lövésbõl szedi ki a JT-t, amíg mi JT-sek lõhetünk rá 1 vs 1 -ben és nem szedjük ki. Tapasztalatból mondom, nem csak úgy a levegõbe írok dühömben.
Álcázására ráfér bõven a javítás. Sebességre nincs vele gond. HP-ra bõven ráfér 1 kis buf, ha már 1 TD-rõl van szó, ami sokkal kevesebbet üt mint a ruszki szar társai. Lehet írni persze hogy jaj az orosz drágaságok ugye pontatlanabbak, DE ha 1x beléd üt megpusztulsz. Ezzel szemben a német lövéseket túl lehet élni. HP-ra mint mondtam ráfér bõven, mivel még az amcsi t29 - t 32 -nek is majdnem annyi hp-ja van mint a JT-nek, sõt lehet is több (most nem néztem meg).
A JT felépítményét meg akkor is át lehet még ezután lõni. Nem hiszem el hogy még mindig mindig van olyan makacs ember ebben a játékban aki elhiszi, hogy a német ág az OP. Soha nem lesz OP a német ág.
Már korábban le lett írva nem is 1x.
ruszki-easy / amcsi-medium / német-hard

Ezen semmi nem fog változtatni. Na most hogy kiírogattam magam megyek is inkább dolgozni, legalább lefoglalom magam. 😄

ximix
Lehet azét van megadva a kezdõsebesség mert a tölteteket tesztelték mennyi kell az optimálishoz , a két táblázat mindössze a Homogen armor és a Face Hardened armorban tér el.
hát ... JT op lesz, szeretem a JT-t, de nem értem minek erõsítik még, mantlet megvan/lesz csinálva, akk a felépítmény átlõhetetlen lesz még bl-10-el is, a lower hull-t meg símán el lehet rejteni, mint ahogy eddig is a tapasztalt JT-sek cisnálták, oké h nõ a sebessége, az nem gond, még abba is beleegyezek h a damage is nõ, nem gond, jobb a kamuflázs, nem gond, de az már gond, h még HP buff is lesz, így is 250-el több hp-ja van JT-nek, ami bõven elég ahhoz h bl-10-el ne 2 hanem 3 lövés legyen...(szerencsés helyzetben 2 is elég, most oké, ezzel azt küszöbölik ki) de akk legalább object-et is fejlesszék hozzá, hp-ban meg rof-ban, mivel object ágyúja pontatlanabb, és object-et bárhol áttudod lõni, kiv. mantlet, az az 1 pont átlõhetetlen, többi pontnál csak a szög számít, meg az ágyú penje... nem sírni szeretnék, csak most téll úgy érzem h lesz 150hp-t emelnek sztem rajta úgy is, szal 400 hp különbség lesz köztük, rof-ja JT-nek mindig jobb lesz mint object-é, és a végén még JT 2 lövésbõl offolja majd az object-t... fordítva meg 3 fog kelleni...érdekes, nem az a gond h JT-t javítják, kell is, sebesség meg damage növelés, de hp növelés meg mantle növelése is.... kicsit vicc...eddig is az volt h HW után JT-t fejlesztem, mert a legszebb tank, tiger 2 után, és jobban tetszett mint az object, de object-el is szeretek menni... és már én érzem op-nak a JT-t.