World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nem rossz a T29,de BORZASZTÓAN lomha.Csiki-csuki esetén annyi esélyed lesz,mint mókusnak az erdõtûzben.
h tudsz vmirõl véleményt alkotni, amiben nem is ültél?😊 fsaza 😊 elv... oké 😊 nem folytatom... nem érdekel 😄 te ezt gondolod, én azt, ez van 😊 leírtam a véleményem, te is 😄 elmegyünk egymás mellett csatában ha találkozunk meg majd kiderül..😊
más téma:
amúgy vkinek új patch óta nem lett több kószáló shell? 😄 mert pl. t32-vel nekem igen 😄 legjobb h mintha pontatlanabb lenne... v csak placebo miután a-20 toronyra rálõttem úgy 25 méterrõl full-ra megvártam míg a célkereszt rámegy... és lekaptam a lánctalpát 😄DD szóval feszült voltam 😊 utána még 1x megismételte... vki leszedte 20%-a a hp-ját inkább nekimentem mint h megvárjam míg betölt 😄 szegény 😄 szerencsére az ütközés utáni röhögés feledtette ezt az eltûnõs/pontatlan dolgot 😊
Meg még szögezzük le, hogy ott van az a fránya láthatóság is. Az object jobban elbúj, nagyobb szögben tud lõni, mint a JT.
A JT soha nem lesz OP. Aki ezt hiszi az eléggé naív.
Jah és igen, soha nem toltam object-el, de nem is fogom elvbõl. De ! Eléggé sokxor találkoztam vele. Negatív élménnyel.
lammaer : jól van na .... akkor 3 lövés. 😄 De 2 lövés után már húz az ember minél messzebre onnan. 😄
A hivatkozott esetben az ellenfél asszem elõbb kezdte a foglalást, olyan 15-20 körül tartott mikor mi elkezdtük, három vagy négy tankba is belelõtt, elsõnek belém majd egy Jagdpantherbe, a többire nem emlékszem, de ketten vissza is lõttek, de nem tudták kilõni a mocskot még idõben, nekem 5 killem is volt, a kis rohadéknak 0 és 100%-n állt, biztos féltékeny volt, hogy nem miatta nyerünk.
2 perc alatt (tán addig eltart amig 1 tank lehúzza a zászlót) csodálom hogy senki nem lõtte szét azt a gyereket...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
melyik szolgaltatonal ? nekem NTL-em van es azzal 40-60 kozotti a ping (igaz Dublinbol)
latom itt inkabb meg mindig a szajkarate megy <#puszis>#puszis>
Remelem nem gond ha kozbeszurok egy kis ontopikot a jatekrol.
Ironia off: gondolom sokan nem turkaljak alaposan at a jatek forumat (ugy mint en se<#nemtudom>#nemtudom>)ezert lehet, hogy elkeruli a figyelmuket a kovetkezo ket ertelmes poszt.
Minoson tomoritett texturai.
Fenti pack segithet azoknak akik mostanaban megint sokat pirosodnak bele lehet gyomoszolni a jatekot texturastol 2GB memoriaba<-- AppRAM
CFF Explorer
Ezzel meg azt lehet elerni mint a LAA nevuprogival amit a jo multkor ismertettem (most lusta vok kikeresni a postomat).
Most mar igazan bekapcsolhatnak ezt a csodat a kodolaskor mert igen csak zavar... vagy meg jobb lehetne nyilt a BWE es akkor menne a fejlesztes kicsit gyorsabban <#zavart1>#zavart1>.
Kevesebb lenne a penje a JT ágyújának a 90mm-esnél?
Persze lehet többet vártam a peccstõl😊
(Ejnye)
igazat adok abban amit a mondandód végén írtál, persze h jó mindenkinek, de ne az legyen már h JT-nek lesz 1700-1750 hp-ja object-nek meg 1350... kicsit sok az nekem...szal akk emeljék object-ét is érted, nem tom pl. mennyi lesz t95-nek de azért arra is kíváncsi leszek, majd elválik, csak nem számomra mind2 tank szerethetõ volt és adta 😊
Ha próbáltad tudnád:
- Mindenki a JT-t akarja elsõnek kilõni.
- Az arty gyakorlatilag a JT-re vadászik, amely neki pusztán 1lövés, a JT-nek ellenben 2lövéses "áldozatok" a nagyobb artyk.
- Az ágyú baromi pontatlan a BL-10-hez képest. Igen, a célkör kisebb, ez tény. Gyakorlatilag pedig nem számít.
- A célpontok nagyon sokszor 1-2%-on maradnak lövés után. Objecttel már rég halottak és mehetek a következõre. Vegyük példának az IS-4-et, amely 2-3lövés Bl-10-zel, lepattanó alig, amíg JT-vel 25-30% körül sebzem és ebbõl 1-2lepattan.
- Az ágyút igen kis szögben lehet vízszintesen mozgatni, Objecttel meg 2-3x akkora ez a tartomány. Ebbõl következik, az OBjecttel még helyezkedni is lehet.
Kimaradt belõle a folyamatos kigyulladás, a modulsérülések, mert ezeket a következõ patchben orvosolják. Hozzá kell tenni, nem kifejezetten a JT érdekében, de neki sokat fog számítani.
úgy általánosságba:
HP buff: na ez az ami mindenkinek jó, egy picit a ármû tulajának, egy picit jobban a szembenálló 15 embernek, mert pont ennyivel jár érte több pénz, ha kilövik, már pedig kilövi, mert a lövedékek átmennek a kis testén (jelenleg) :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(Remélem így kicsit kevésbé zavaros.)
Egy tankkal vagy tankvadásszal se vagyok annyira szerencsétlen, mint ezzel. Ha erõsítik nem OP lesz, hanem szimplán játszható. Hidd el bornofakone, most nem az!
De ez nyilván csak pár nap tapasztalata még.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szóval, ahogy én látom IRL középvezetõi szemmel:
kezdeti lelkesedés, ne adj isten boldog-boldogtalant felvesznek, sok a lelkes amatõr, akikbõl hiányzik a szellem és a kezdeti morál hamar elapad.
Szóval az a 84 fõ mennyire hadra fogható, mennyire lehet számítani rájuk és mennyire "jó katona" értsd: vezetõk azért vezetõk mert jó stratégák, a sorálomány meg képes összehangoltan végrehajtani az utasítást.
Az a baj, hogy én amúgy sem tudom játéknak felfogni a játékot (kompetitív személyiség) és ez elég impozáns számnak tûnik ahhoz, hogy eme játék keretein belül meghatározó erõ legyen, ha az tényleg 84 fanatikus ember.
Persze, ha csak hobbi játékosok, vagy komolytalanok, akkor gondolom megette a fene.
megj: a klán létszáma és maga a klán csak szemléltetés a példához, ismeretlenben tapogatózás, sem magasztalni sem degradálni nem volt célom õket!
Mivel nincs tornya, nem tud csikicsukizni, igy csak úgy tud lõni ha kiáll a célponttal szemben. Hogy használható legyen, mindenképpen kell ez az elõny...
Hell - az a két lövés inkább 3 😊, vagy két nagyon szerencsés. Tegnap is elsõre csak 54%-ra sikerült lelõnöm egy JTt. Hát milyen OP már igy is?
[HUN]Kami*, kiskami*
Látszik hogy nem harcoltál eleget a JT-vel !!! Akkor nem írnál ekkora baromságot.
Ne buffolják ? Jobb lesz az object-nél ? Lószart. Az object 2 lövésbõl szedi ki a JT-t, amíg mi JT-sek lõhetünk rá 1 vs 1 -ben és nem szedjük ki. Tapasztalatból mondom, nem csak úgy a levegõbe írok dühömben.
Álcázására ráfér bõven a javítás. Sebességre nincs vele gond. HP-ra bõven ráfér 1 kis buf, ha már 1 TD-rõl van szó, ami sokkal kevesebbet üt mint a ruszki szar társai. Lehet írni persze hogy jaj az orosz drágaságok ugye pontatlanabbak, DE ha 1x beléd üt megpusztulsz. Ezzel szemben a német lövéseket túl lehet élni. HP-ra mint mondtam ráfér bõven, mivel még az amcsi t29 - t 32 -nek is majdnem annyi hp-ja van mint a JT-nek, sõt lehet is több (most nem néztem meg).
A JT felépítményét meg akkor is át lehet még ezután lõni. Nem hiszem el hogy még mindig mindig van olyan makacs ember ebben a játékban aki elhiszi, hogy a német ág az OP. Soha nem lesz OP a német ág.
Már korábban le lett írva nem is 1x.
ruszki-easy / amcsi-medium / német-hard
Ezen semmi nem fog változtatni. Na most hogy kiírogattam magam megyek is inkább dolgozni, legalább lefoglalom magam. 😄