banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• noname23
    Hát minőségben megéri mert szebb de hogy fpsed milyen lesz azt le kell tesztelni. Nem biztos hogy nagy különbség lesz mert elég optimalizálatlan ez a játék.Mondjuk szerintem ennek a gamének még sok is lenne egy HD4890VaporX xD nem egy olyan nagy durranás akárhogy nézzük nem? Szemem már látott ilyen effekteket már jóval a kártyád kijövetele előtt is jó mondjuk max ez az új robbanás effekt az elég szupi.

Én se vagyok valami infó mester de megpróbálom elmagyarázni xD.
    Meg kell keresned a preferences.xml-t a
    C:\Documents and Settings\*****Felhasználói fiók neved*****\Application Data\wargaming.net\WorldOfTanks könyvtárban

Ha nem látod az Application Data könyvtárat az azért van mert ez rejtett én Total Commandert használok amiben beállítottam hogy mutassa a rejtett dolgokat.

Ha megvan a preferences.xml jobbklikk társítás megnyitod jegyzettömbel aztán ctrl+F keresés textureQualityMemoryBlock
    majd ott lesz egy 3000-es érték ezt írd át 0ra és kész elmented.
    Biztonsági mentést csinálj előtte mielőtt átírnád!