World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha 10 en voltatok és 4 en túléltétek akkor hogy lõhetett ki az arty 7 et
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Én tudom így nem lenne fair elmondani, de a csokit küldheted 😛
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

100% base defend és aztán elfoglaltam az ellenség bázisát másod magamban. Arról nem tehetek, hogy az adott ellenfeleket majdnem 100%-ról leszedve csak ennyi hpt dolgoztam le.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ezen a képen az alsó az Adler-Turm, oldalról lehet összetéveszteni a Henschell-Turmmal. (Amúgy E-90 nehéz harckocsi, fiktív.)
kép
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kb.mint amikor a Maus-al várost néztek😊
Értem. A lövedék átütéses dolgot, APDS "bukdácsolást" tudtam. A 90 mm-es lõportöltet viszon nem.
Az APCBC-nél az egyik Cap, a Másik a Ballistic Cap. Én úgy tudtam, hogy a Cap felelõs a lepattanás csökkentéséért, a Ballistc Cap a kisebb légellenállás és a Cap idõ elõtti elmûködéséért felel. Azt olvastam, hogy elõször csatahajók ágyúihoz használtak APCBC lõszereket, azoknál így volt. Mondjuk harckocsiknál nem fontos az idõ elõtti elmûködés, ott nincs vékony lemez a fõ páncélzat elõtt.
"...például az oroszok jóval nagyobb keménységû acél használtak a közepes tankjaikon,..." De mint kik a milyen tankjaikon? A németek a saját közpes tankjaikon?
Ha majd tudnál küldeni valamilyen anyagot, akkor légyszíves PM írj rám.
Valóban nem szépségverseny a WoT. De amíg nem a valós csatatereken harcolunk, addig azért fontos hogyan néz ki egy-egy harckocsi.

WoT: Nishizumi77
A #27700 hsz-ben linkelt kép.
Általában ami a kis képen van azt összelehet legózni a garázsban (PzIV, Tiger) .
Az E-100
A képen az "Adlerturm" látszik ezek szerint van rá esély kilegózni.
Az adatlapon az szerepel
Alap torony(stock) a "Mausturm"
Fejlesztett torony "Adlerturm","Henschelturm" e kettõ igen hasonlít egymásra ha jól láttam.
egy kép hogy eredeti e passz
a forrás
100 mm 55 fokban 90/88 mm-es AP ellen olyan 220 mm effektív páncél függõlegesben. De pl APDS és HVAP ellen ugyanez sokkal több, mert egyrészt kis ûrméretû maga a penetrátor (37mm), másrészt az igen nagy sebesség miatt fõleg a korai APDS hajlamos repülés közben orral felfelé elmozdulni a hossztengelyhez képest.
Ami "cap" volt az APCBC-ken, az nem azért volt eredetileg kifejlesztve, hogy segítsen döntött páncél ellen, hanem hogy megvédje a lövedék orrát a sérüléstõl, például az oroszok jóval nagyobb keménységû acél használtak a közepes tankjaikon, az elsõ 88-as lövedékek pedig sérülékenyek voltak.
Van egy halom cuccom elmentve, egyszer össze is szedem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mostly because we already have E-100 modelled with Maus and Krupp turrets.
Nem csináltam szinte semmit és dõlt a lé, ehhez képest az ISUval leradíroztam a fél ellenséges hadsereget...
Volt szavazás, hogy melyik ágyú milyen toronyba kerüljön, ez alapján kettõ fejlesztett torony lesz. Az alap torony gondolom az lesz, ami a Mauson is van. Ha rajtam múlna az egyik fejlesztett torony mindenképp a Henschell verzió lenne. Mivel az már le van modellezve. Minek rajzolni egy újat, ha egy meglévõn csak a távolságmérõk nyílásait kéne megcsinállni, esetleg nagyítani a tornyon és kész is lenne? Szerintem teljesen logikátlan, ha egyik lehetõségként nem ez kerül az E-100-ra.
A másik fejlesztett toronynak viszont az Adler verziót választanám. Egyrészt nem olyan ronda. Másrészt magasan az nyerte a szavazást. Ha nem lesz felszerelhetõ az Adler-torony, akkor úgy fog tûnni, hogy valójában leszarják a játékosok véleményét és csak a látszat kedvéért vannak szavazások.
Tehát pont úgy csinállnám meg, mint ahogy a képen szerepel. 😊
Tudomásom szerint a tervekben semmilyen toronnyal nem rendelkezett az E-100. A végleges verzió talán a Maus toronnyal készült volna. Ballisztikailag nem olyan rossz és pazarlás lett volna egy újat fejleszteni az akkori helyzetnen. Szerintem a linkjeiden szereplõk a Maus-torony kivételével valószínûleg fiktívek. Henschell és Adler tornyos verzókat makettként már láttam. Szerintem mindkettõ jól néz ki. De Kruppot még mekettbe se, pedig az utóbbi pár évben egyre népszerûbbek az E-sorozat tagjai. 😊 Érdekes módon mind a három toronyról találtam már rajzot, ami metszetben ábrázolja a tornyokat.
Meg azért a szépség is számít pl ha egy ocsmány tankkal kéne játszanom az a teljesítményt is rontja mert csökkenti a morálomat, kedvemet. Szellemileg is toppon kell lenni 😄
Például a Vk45 és a Maus se egy szépség, mégis ,,megkedveltem" õket. Sõt, a vk45-el kimondottan barátok lettünk. A Maus-al még csak randizgatunk ,de hát a belsõ számít nem a szépség, nem igaz?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szerintem sajnos azért az lesz mert abban is van egy 75ös ágyú mint a maus toronyba míg a henschelében nincs. Én hajlandó lennék lemondani a remek tûzerõvel bíró 75ös ágyúról egy szebb torony érdekében.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Más, egy kis MoV sztori.
Múltkor beszélgettünk róla hogy ebben a játékban milyen gyenge pozíció jutott a Jagdpanthernek. A Men of War-ban más a helyzet ezen a téren is 😊
Hat, azaz 6 darab M4A2-es Sherman jött az egy szem általam irányított Jagdpanther ellen és megúsztam egy karcolás nélkül az összecsapást 😊
Az összes lövésük lepattant nagyjából közepesnek mondható távolságról, míg én az összeset egy lövésbõl szedtem szét, sõt, egy lövésem átment az egyik Sherman-en és a mögötte lévõ tankot is elkapta, felgyújtotta a motorját. Na ha ez a WoT-ban is így lenne 😊
Ja meg a másik komolyabb ellenfél egy M36 Slugger volt, a 88-as gránát útja így nézett ki: fa kerítésen át--> istálló falán be --> istálló falán ki --> tégla kerítésen át --> M36-os motorterében állt meg 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Alap maus torony:
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100.htm
Ocsmány Krupp torony:
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100%283%29.htm
És a legszebb persze hogy nem ezt teszik be henschel torony:
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100%282%29.htm
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
kép
Fogalmam sincs mennyi a valóságtartama. Az E-100 felirat kicsit furcsán néz ki és a 12,8 cm-es ágyú is PaK nem pedig KwK. Ha valóban így lesz felszerelve, akkor a fegyverzet bíztató. A kép alapján tetszik az E-100, jól néz ki köténypáncélzat nélkül. Örülnék ha így nézne ki a csatában is. 😊
Más leendõ német géprõl nem találtam hiteles WoT-os képet.
Ehhez képest 14HP-val is vígan szaladgálok a pályán, esetleg besárgul a lánctalp, a rádió vagy az üzemanyag tartály, de egyiket sem tartom jelentõs sérülésnek.
Bezzeg a PzIV-el a sivatagos pályán (sand river) egymagam kicsináltam egy Tigrist, csak 2-en voltunk a pálya azon részén. Csiki-csukival megoldottam, csak 1 találatot kaptam.
Köszi a választ!