World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én kitaláltam
ha 10 en voltatok és 4 en túléltétek akkor hogy lõhetett ki az arty 7 et
Ja, hogy azt kellett nézni?😄 A kép alatt lévõ szöveget nem olvastam😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Jeffjohnson
Jaja nem ér elmondani! 😊 Kb. ez volt a WOT pályafutásom egyik legjobb pillanata 😊 bár ebbõl a fajtából jöhetne még.

Tuvok
Hogy kilõttél 2-t ? <#guluszem1><#gonosz1>

Én tudom így nem lenne fair elmondani, de a csokit küldheted 😛

Az IS7-ek nem lõttek ki senkit?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Jeffjohnson
Nem az artyról van szó bár azt is lehet nézni több dolog is van benne ami így utólag poén kategória.

Dezertálás? Egyszerre lõtted ki az artyt meg õ téged?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Számomra az hogy azon is nyûzsögnek az arty-k, de gondolom te nem erre gondoltál! 😊
Na a nagy pofájú arty-sok ma nagyon ráértek campinovkán mind a hárman (mert úgye mostanában szinte nincs is arty) és bevállalták hogy majd õk írnak maus felhasználói kézikönyvet. Mivel a mausok szerintük nem elég bátran rohamoztak át a mezõn! 😊
Jeffjohnson
Nem szoktam ilyesmit postolni de most ezt nem tudtam megállni. Aki kitalálja mi a poén a képen kap 1 e-csokit <#nevetes1>

Szerencsétlen Ferdimmel meg küzdök a TP-ért...

100% base defend és aztán elfoglaltam az ellenség bázisát másod magamban. Arról nem tehetek, hogy az adott ellenfeleket majdnem 100%-ról leszedve csak ennyi hpt dolgoztam le.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Szerintem ez Henschell-torony. Az Adler máshogy néz ki. Annak toronynak homlok és oldalpáncélja nem ilyen szögben egyesül. Annál egy tipikus letörés van.

Ezen a képen az alsó az Adler-Turm, oldalról lehet összetéveszteni a Henschell-Turmmal. (Amúgy E-90 nehéz harckocsi, fiktív.)
kép
Ne bántsd most õket mert a statisztika szerint így is sokat hallnak, majd a buff után mert valahogy ezen segíteni kell! 😊
jaj, hát ez a t-54 egy igazi csoda, más tankoknál vért hugyozol, hogy sok xp-t, cr-t kapjált, de a kicsit sem OP t-54ben még erre sem kell figyelni...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ximix
Az ok. Azon ábrándoztam esetleg összeraktak egyet, hogy kitolják a ház elé dicsekedni egy kicsit, párat puttyogtatni meg effélék nem élesben virgonckodni.
Kb.mint amikor a Maus-al várost néztek😊
OFF:

Értem. A lövedék átütéses dolgot, APDS "bukdácsolást" tudtam. A 90 mm-es lõportöltet viszon nem.
Az APCBC-nél az egyik Cap, a Másik a Ballistic Cap. Én úgy tudtam, hogy a Cap felelõs a lepattanás csökkentéséért, a Ballistc Cap a kisebb légellenállás és a Cap idõ elõtti elmûködéséért felel. Azt olvastam, hogy elõször csatahajók ágyúihoz használtak APCBC lõszereket, azoknál így volt. Mondjuk harckocsiknál nem fontos az idõ elõtti elmûködés, ott nincs vékony lemez a fõ páncélzat elõtt.

"...például az oroszok jóval nagyobb keménységû acél használtak a közepes tankjaikon,..." De mint kik a milyen tankjaikon? A németek a saját közpes tankjaikon?

Ha majd tudnál küldeni valamilyen anyagot, akkor légyszíves PM írj rám.
Dehogynem durva. Nézd már meg, hogy én semmit sem csináltam és 50K te meg felderítettél mindenkit, leírtottad a fél hadsereget és csak 60K.

Ez esetben valóban lesz Krupp torony. Kár, pedig szerintem is csúnya. Egyetértek a véleményeddel, nekem se mindegy, hogy hogyan néz ki a harckocsim. Ami nem tetszik, azzal nem megy olyan jól. Ezért megyek IS tankokkal, azoknak szép íves tornyuk van, döntött oldalpáncéljuk, nem pedig két enyhén döntött téglatest. 😊

Valóban nem szépségverseny a WoT. De amíg nem a valós csatatereken harcolunk, addig azért fontos hogyan néz ki egy-egy harckocsi.
Valószínûleg nem eredeti, csak az alváz készült el amit az angolok lenyúltak.

WoT: Nishizumi77

Ez nem is durva... Tessék:
kép1
kép2
kép3

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

ximix
??
A #27700 hsz-ben linkelt kép.
Általában ami a kis képen van azt összelehet legózni a garázsban (PzIV, Tiger) .
Az E-100

A képen az "Adlerturm" látszik ezek szerint van rá esély kilegózni.
Az adatlapon az szerepel
Alap torony(stock) a "Mausturm"
Fejlesztett torony "Adlerturm","Henschelturm" e kettõ igen hasonlít egymásra ha jól láttam.

egy kép hogy eredeti e passz

a forrás

Nem annyira puszta átütés kérdése, hanem hogy hogyan reagál a döntött páncéllemezre az adott lövedék. A 3200 feet/sec kezdõsebességû T43 AP az tulajdonképpen egy 2800 fps T33 több meghajtótöltettel, ez utóbbiból lett a 3000 fps Patton-lövegekhez az M318. Rájöttek a háború végére, hogy az APCBC rosszul szerepel döntött páncél ellen, viszont APDS-nek és a HVAP-nak még ennél is nagyobb effektív páncéllemezt kell leküzdenie.

100 mm 55 fokban 90/88 mm-es AP ellen olyan 220 mm effektív páncél függõlegesben. De pl APDS és HVAP ellen ugyanez sokkal több, mert egyrészt kis ûrméretû maga a penetrátor (37mm), másrészt az igen nagy sebesség miatt fõleg a korai APDS hajlamos repülés közben orral felfelé elmozdulni a hossztengelyhez képest.

Ami "cap" volt az APCBC-ken, az nem azért volt eredetileg kifejlesztve, hogy segítsen döntött páncél ellen, hanem hogy megvédje a lövedék orrát a sérüléstõl, például az oroszok jóval nagyobb keménységû acél használtak a közepes tankjaikon, az elsõ 88-as lövedékek pedig sérülékenyek voltak.

Van egy halom cuccom elmentve, egyszer össze is szedem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem a henschel hanem a krupp van lemodellezve:
Mostly because we already have E-100 modelled with Maus and Krupp turrets.

Wipe után iszonyat mennyiségû ember indul meg a T54 vonalra.

Gusztustalan ez a T54...

Nem csináltam szinte semmit és dõlt a lé, ehhez képest az ISUval leradíroztam a fél ellenséges hadsereget...

Biztos, hogy nem lesz Henschell-torony?

Volt szavazás, hogy melyik ágyú milyen toronyba kerüljön, ez alapján kettõ fejlesztett torony lesz. Az alap torony gondolom az lesz, ami a Mauson is van. Ha rajtam múlna az egyik fejlesztett torony mindenképp a Henschell verzió lenne. Mivel az már le van modellezve. Minek rajzolni egy újat, ha egy meglévõn csak a távolságmérõk nyílásait kéne megcsinállni, esetleg nagyítani a tornyon és kész is lenne? Szerintem teljesen logikátlan, ha egyik lehetõségként nem ez kerül az E-100-ra.
A másik fejlesztett toronynak viszont az Adler verziót választanám. Egyrészt nem olyan ronda. Másrészt magasan az nyerte a szavazást. Ha nem lesz felszerelhetõ az Adler-torony, akkor úgy fog tûnni, hogy valójában leszarják a játékosok véleményét és csak a látszat kedvéért vannak szavazások.

Tehát pont úgy csinállnám meg, mint ahogy a képen szerepel. 😊

Tudomásom szerint a tervekben semmilyen toronnyal nem rendelkezett az E-100. A végleges verzió talán a Maus toronnyal készült volna. Ballisztikailag nem olyan rossz és pazarlás lett volna egy újat fejleszteni az akkori helyzetnen. Szerintem a linkjeiden szereplõk a Maus-torony kivételével valószínûleg fiktívek. Henschell és Adler tornyos verzókat makettként már láttam. Szerintem mindkettõ jól néz ki. De Kruppot még mekettbe se, pedig az utóbbi pár évben egyre népszerûbbek az E-sorozat tagjai. 😊 Érdekes módon mind a három toronyról találtam már rajzot, ami metszetben ábrázolja a tornyokat.
Persze persze a nõk is mindig a belsõ tulajdonságokat értékelik legtöbbre. Úgy mint: napfénytetõ, bõrülés stb...
Nekem az összes német tank tetszik 😛
Meg azért a szépség is számít pl ha egy ocsmány tankkal kéne játszanom az a teljesítményt is rontja mert csökkenti a morálomat, kedvemet. Szellemileg is toppon kell lenni 😄

Nem tudom, nem olyan csúnya az a torony, és amúgy se szépségversenyre akarok nevezni vele. Harcra kell.

Például a Vk45 és a Maus se egy szépség, mégis ,,megkedveltem" õket. Sõt, a vk45-el kimondottan barátok lettünk. A Maus-al még csak randizgatunk ,de hát a belsõ számít nem a szépség, nem igaz?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lehet ez is egy ok amiért az a torony lesz 😄
Szerintem sajnos azért az lesz mert abban is van egy 75ös ágyú mint a maus toronyba míg a henschelében nincs. Én hajlandó lennék lemondani a remek tûzerõvel bíró 75ös ágyúról egy szebb torony érdekében.

óh a Krup torony muszájos, hiszen ha hozzák a papírformát, akkor ugye kell a tetejére az a széles kémlelõ nyílás, hogy mindenki kényelmesen át tudja lõni közelrõl, mint a t-29 meg egérke fülek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

„történelmet mindig a gyõztesek írják” 😊)
Eagle16
Az.

Más, egy kis MoV sztori.

Múltkor beszélgettünk róla hogy ebben a játékban milyen gyenge pozíció jutott a Jagdpanthernek. A Men of War-ban más a helyzet ezen a téren is 😊
Hat, azaz 6 darab M4A2-es Sherman jött az egy szem általam irányított Jagdpanther ellen és megúsztam egy karcolás nélkül az összecsapást 😊
Az összes lövésük lepattant nagyjából közepesnek mondható távolságról, míg én az összeset egy lövésbõl szedtem szét, sõt, egy lövésem átment az egyik Sherman-en és a mögötte lévõ tankot is elkapta, felgyújtotta a motorját. Na ha ez a WoT-ban is így lenne 😊

Ja meg a másik komolyabb ellenfél egy M36 Slugger volt, a 88-as gránát útja így nézett ki: fa kerítésen át--> istálló falán be --> istálló falán ki --> tégla kerítésen át --> M36-os motorterében állt meg 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sajnos ez egy homemade kép. A kis képen Henschel torony van rajta a legjobban kinézõ E-100 torony persze hogy nem ez lesz majd benne 😄 Helyette megkapjuk a legundorítóbb Krupp tornyot fejlesztettnek.
Alap maus torony:
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100.htm

Ocsmány Krupp torony:
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100%283%29.htm

És a legszebb persze hogy nem ezt teszik be henschel torony:
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/E-100/E-100%282%29.htm

valahogy kompenzálni kellet azt h nagyobb 😊
Az tényleg egy decens pukkantó, kár hogy ritkábban lõ, mint az L/56.

Srácok én inkább azzal nem vitatkoznék h a kwk 43 L/71 volt a legtutibb, õ tudhatja magáénak a legmagasabb kezdõsebességet, ebbõl nem nehéz kikövetkeztetni a végeredményt...
sérült lánctalppal meg üzemanyagtartállyal kötve hiszem hogy szaladgálsz 😊

Utolsó sorok amcsi tankokra vonatkoznak...😊

fake

a.carkey
Azért az a 150es irritáló lesz egyeseknek akikre rálõ. 😄

A medve nem játék.

Igen.

Barrett 50 Cal
Nekem az nem tûnik Mausturm-nak a képen😞 Olyan mintha egy felturbózott Panther II lenne.Köpeny nélkül sztem így nagyon csúnya😞

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

nyami

Az egyik nap erre akadtam a WoT eu fórumán:
kép

Fogalmam sincs mennyi a valóságtartama. Az E-100 felirat kicsit furcsán néz ki és a 12,8 cm-es ágyú is PaK nem pedig KwK. Ha valóban így lesz felszerelve, akkor a fegyverzet bíztató. A kép alapján tetszik az E-100, jól néz ki köténypáncélzat nélkül. Örülnék ha így nézne ki a csatában is. 😊

Más leendõ német géprõl nem találtam hiteles WoT-os képet.
Na, csak panaszkodni kellett, azóta 2 gyõztes meccs 😊

Ilyet nem tapasztaltam, ellenben német tankokban egyszerre lõtték el a lánctalpam és a motorom, ha szerencséjük volt ki is gyulladtam. Orosz mediummal meg minden második körben ellõtték a lõszert és BUMM!

Ehhez képest 14HP-val is vígan szaladgálok a pályán, esetleg besárgul a lánctalp, a rádió vagy az üzemanyag tartály, de egyiket sem tartom jelentõs sérülésnek.

Sajnos még panthert nem volt lehetõségem kipróbálni, amit így látatlanban irigylek tõle az a hosszú 88 as, mert azért az M3-as küzd némi kihívásokkal a pen ben ha heavy-k ellen kell küzdeni.
Hát ez nem igaz! Ma 5 meccs ezzel a tróger 3001H-val, mind vereség, az utolsó meccsen már nem 5, hanem 6 modulhiba 1 találattól. Már alig várom, hogy a maradék 3000 xp meglegyen.. Asszem ez egy felejthetõ tank..

Bezzeg a PzIV-el a sivatagos pályán (sand river) egymagam kicsináltam egy Tigrist, csak 2-en voltunk a pálya azon részén. Csiki-csukival megoldottam, csak 1 találatot kaptam.

Nem tudjátok, hogy Április 12-én akkor mindent wipe-olni fognak?
Köszi a választ!