World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De akit lõttem az jött fõl a dombra és a test közepén alul lõttem, gondoltam ott még gyengébb, de mintha valaki írta volna hogy csúnyán bugos alulról...
Ja kapjátok be!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nem mintha én nem szidnám átlõhetetlen nénikéjét az IS4-ek, de ha higgadtan , átgondolva céloz az ember, akkor át lehet azt lõni. 128-as át üti.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Büszke voltam magamra mert kivételesen egész jó voltam, kár hogy vesztettünk.
T23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Te nem bodzát gyûjtesz,hanem vasat? 😊
a második lövésnél ellõtték az ágyúmat,és mondani se kell más fejezte be a killt helyettem.De örültem,h túléltem. 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
WoT: Nishizumi77
mert szamszakilag fura...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
talaltam egy erdekeset , letezik az hogy valakinek osszesen 380k szerzett xp-je van(ebbol 90k mar is4el szerzett), es is4-ig ki van neki fejlesztve az orosz fa?? es nincs neki prem tankja
mennyi xp az addig osszesen , mert azt latom hogy az is4 kifejlesztese 168k ,csak alatta nekem mar az osszes megvan es akkor nem irja ki mennyi volt az elozzo ( ha jol emlexem az is3 80k koruli, a kv3 vmi 40k), nem nagyon jon ez igy ki...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tudjátok HW 04.12. Bétás kocka vagyok, tavaly júniustól több mint 10.000. játékon vagyok túl. Nem fáj a törlés vagy talán még is. Egy éve játszom az XP 4 milllió 300ezer, az EU ranglistán van olyan csoport ahol a nem egy helyen 79- 80. ik vagyok.Ennyi játék után megérdemelném, hohy legalább ne elõrõl kezdjem, ha elõrõl is legalább kapjak prémium lehetõséget, nagyon gondolkozom rajta hogy kocka ként 50 évesen befejezem. Jelentkeztem a VB- re és el is fogadták a csapatjelentkezését, de nem érzem, hogy becsülnék a régi játékosokat, és ez rendjén is van,ez üzlet, lehet soha többé nem játszom.
csodás izé az agy :-)
A legjobb az, hogy sokszor bár agyilag már realizáltam hogy a célpont felrobbant, az idegpályákon már kiment az ujjaknak a klikkelési parancs, igy ellövöm értelmetlenül a betöltött malacot 😊
Mindenestre ha vki ilyet tapasztal, lõjön már a meccs végén a stat képrõl egy screenshotot, ahol látszik hogy hányszor találták el és ki ölte meg.