World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

né már a "legelmésebb" hozzászólás kimaradt: játszál szovjet tankkal 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszi 3db IS-4 jött rám😄 szóval az útólsó kenetet már föladtam a legénységre😄 + egy bokor takarta csak körvonalát láttam és láma vagyok😄

De akit lõttem az jött fõl a dombra és a test közepén alul lõttem, gondoltam ott még gyengébb, de mintha valaki írta volna hogy csúnyán bugos alulról...

Nem a testét kell lõni, hanem a testen egy bizonyos pontot 😛

Azzal lõttem😊

Ja kapjátok be!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Az lesz😊 mire betöltene már a vasleadóban van😄

Nem mindegy melyik ágyú volt a Ferdinand bácsinál. Meg az se, hova célzol.

Nem mintha én nem szidnám átlõhetetlen nénikéjét az IS4-ek, de ha higgadtan , átgondolva céloz az ember, akkor át lehet azt lõni. 128-as át üti.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tuvok
A gallérját 😊
Vagy a két lánctalp közötti részt

Na ez most olyan jó kis kézremegtetõs meccs volt! 😊)
Büszke voltam magamra mert kivételesen egész jó voltam, kár hogy vesztettünk.

T23
Met
szólj a cigóknak, szétkapják seperc alatt<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a testét nem próbáltad lõni? 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aki beirja hogy a testét lõjem az nyer egy beutalót a Petõ intézetbe😊

Az anyját verné telibe hátulról csípõs pirosarannyal az a fejlesztõ aki kitalálta hogy nem tudom szembõl átlõni 3x egymás után azt a kibaszott IS-4 retek fost!! 12.8-as Fredivel 50 méterrõl!! mi a jó kurva anyámmal lõjem át???????????????????????????????????

Csak Is4 Is7 vasat YES.
72?
Te nem bodzát gyûjtesz,hanem vasat? 😊

2tigrincs,1T34-85,1Churcill
a második lövésnél ellõtték az ágyúmat,és mondani se kell más fejezte be a killt helyettem.De örültem,h túléltem. 😊

Mivel tolod, nekem VK45 72 találat T32 36 találat T34 48 találat ez is durva.
Nem semmi. PzII lõtte rád 20 milis gyorstüzelõvel, te meg hagytad? 😛

Ennyi találatot még nem kaptam az arcomba,mióta tolom.
43

Ja az van , akkoer nem szoltam ... csak fura volt nem lattam meg ilyet

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Tudjátok mindig megy a szöveg, hogy az orosz ilyen BUG meg olyan BUG, ezen a héten T32- és T34-el nyomom. T-30 lövése 150mm T34-rõl lepattan IS7 lövése lepattan Is4 lövése lepattan, sokszor nekem is ellenük, nincs itt BUG jól meg van csinálva, hol neked hol az ellennek kedvez, Einsten is megmondta ahonnan nézzük , ez is olyan ,kurva jó a játék, mikor vesztek is, mert ha végig gondolom, sok hülyeséget tettem, nagyon jó a játék a BUG-okkal együtt is, és nincs op, csak béna vagyok sokszor ennyi.
nézd meg hogy mit ír adatlapján regisztrálás idõnek ha szeptember 2 van írva akkor tuti soft wipe után fejlesztette ki

WoT: Nishizumi77

azt ertem , de az 5x =nel szerzett xp az nincs feltuntetve??
mert szamszakilag fura...

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Lehet, hogy az 5 szörös szorzónál szerezte, de nem biztos én 6 hetet dolgoztam IS4 tõl az IS 7 re
Hali

talaltam egy erdekeset , letezik az hogy valakinek osszesen 380k szerzett xp-je van(ebbol 90k mar is4el szerzett), es is4-ig ki van neki fejlesztve az orosz fa?? es nincs neki prem tankja
mennyi xp az addig osszesen , mert azt latom hogy az is4 kifejlesztese 168k ,csak alatta nekem mar az osszes megvan es akkor nem irja ki mennyi volt az elozzo ( ha jol emlexem az is3 80k koruli, a kv3 vmi 40k), nem nagyon jon ez igy ki...

Bannn két ennel mert múlt idõ D:
<#banplz>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

VODKVÁL SEM ROSSZ, A FENÉBE NEKEM AZZAL MÛKÖD.........
Állítólag a WOT csak ezzel fog mûködni..... vagy mégse
Hosszú levelei vannak és a villanyszámla 100 ezer a levelek besodorva elszívva különleges élvezetet adnak, EZ TILTOTT!
Peter Waffen a király vagy nem jól tudom D:
Nem jõ de jóóóóóóóó
Jõ az anyag vazze.
nem tudom mivel mérgezed magad, de én is kérek 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nincs Bug , vagy még is ej................
Renegad te meg a 1,5 hét hi......................
gondoltam 1,5hét kihagyás után játszok egy picit...rögtön eszembe jutott miért is hagytam fel ezzel a bug halmazzal :-)

megadom az internetes számlaszámom át lehet utalni a megfelelõ összeget és meg is köszönöm D:
Tuvok
<#idiota>

Te leszel az elsõ fizetõs jeeeee..............
Szakesz az az igazság be akartam szólni neked, de megnézte, az accuntodat és elnézést kérek a nem létezõ beszólásomért. Fasza csávó vagy, mint én, és remélem még sokat játszunk együtt ezen a szerón, az elején light traktorral, és ahogy az egyik játékosunk mondta nem rég, nem biztos , hogy jól idézem, de bármelyik pályán elfingja magát egy görény és beszarik két három modulod és elájul a legénység, akkor is lövök és SZAKESZRA figyelek. Csá KOCKA csávó szeretlek.
Tuvok
Hát de legalább olyan játékot csináltak volna ennyi idõ alatt, amire azt mondom fizetek havonta pár ezrest a prem-ért, hogy tudjak normálisan fejlõdni, meg lehessen platoonozni . De ez egy forintot nem ér . Ingyen meg tier 7-ig küszködés, onnantól vegetálás, platoon sincs, meg még ki tudja miért kell majd fizetni . Mint minden ilyen típusú játéknál, ennél is bõvülni fog a csak pénzért igénybe vehetõ szolgáltatások sora, sõt talán BF Heroes módra el is lehetetlenítik az egészet, ha nem megy a bolt .

Oke rendben igazad van, csak annyit elvárna az ember, hogy 1 év után minden nélkül rugjanak ki., de ez is renben van, tudod mit, nem érdekel nulláról újrakezdem és le vannak szarva. És én leszek az egyi legjobb ennyi.
Úgy csináltok, mintha nem lettetek volna tudatában már a kezdeteknél, mi fog történni, amikor elindul élesben a játék. <#csodalk>

Sziasztok!

Tudjátok HW 04.12. Bétás kocka vagyok, tavaly júniustól több mint 10.000. játékon vagyok túl. Nem fáj a törlés vagy talán még is. Egy éve játszom az XP 4 milllió 300ezer, az EU ranglistán van olyan csoport ahol a nem egy helyen 79- 80. ik vagyok.Ennyi játék után megérdemelném, hohy legalább ne elõrõl kezdjem, ha elõrõl is legalább kapjak prémium lehetõséget, nagyon gondolkozom rajta hogy kocka ként 50 évesen befejezem. Jelentkeztem a VB- re és el is fogadták a csapatjelentkezését, de nem érzem, hogy becsülnék a régi játékosokat, és ez rendjén is van,ez üzlet, lehet soha többé nem játszom.
Hehe, elõbb egylövéseztem egy JPzIV-et, de úgy hogy nem is láttam a manust, nem tudom hány %-on lehetett és hogy hol találtam el, csak annyit láttam, hogy valaki döntögeti a fákat jó messze, na mondom odadurrantok egyet és kiírta a killt 😄

ximix
Ezek a változó értékek miatt nem unjuk annyira még, ha olyan lenne mint az autós kártya akkor 1 hét után mással játszanánk nagy valószínûséggel.
2x volt eddig olyan hogy lõttem , bemondta a killt!!!!!!! és nem én kaptam😄 na az milyen😛

jaja, remek példája annak, hogy ilyen információnak (jobb ,mutatóujj befeszít - közben látom, hogy a tankot kilõtték- parancs visszavon), kell legalább 1 mp és ez bizony sokszor túl késõ, vicces érzékelni, hogy bár kiadom az utasítást, de az elõzõ pont "leér" és ellövöm feleslegesen a skulót. :-)

csodás izé az agy :-)

A legjob az, amikor pont akkor lövik el amikor éppen betöltött az ágyúd... az sokkal gyakoribb mint statisztikailag el tudnám képzelni 😊

A legjobb az, hogy sokszor bár agyilag már realizáltam hogy a célpont felrobbant, az idegpályákon már kiment az ujjaknak a klikkelési parancs, igy ellövöm értelmetlenül a betöltött malacot 😊

Ammo rack nélkül nehezen tudom elképzelni....

Mindenestre ha vki ilyet tapasztal, lõjön már a meccs végén a stat képrõl egy screenshotot, ahol látszik hogy hányszor találták el és ki ölte meg.

Hát igen, naponta elõfordul velem hogy lövök 20% százalék körüli ellenre durran is, baromi elégedett vagyok aztán mikor felnézek látom hogy nem kaptam kill-t. Nyilván más is pont akkor lõtt rá csak ezt nem vettem észre.