banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Jobbat mondok, a Ferdi 128mm-es Pak44-e sem mindig viszi át, sőt, átlag 3 lövésből 1 üti át, ami azért közel kabaré szint. Eljutottam már oda, hogy szemből nem megyek neki a komolyabb amerikai harckocsinak, mert keményebbek mint az azonos tierbe eső szovjetek - ez pedig nem kis szó. :)

BTW Jeges meg aki még IS-3-at hajt, ti hogy látjátok az IS-3-ast? Én a magam részéről kicsit furán nézek ki a fejemből, hogy 1 vs. 1-ben esélyem sincs ellene a Ferdivel. Amíg a 88-as volt fent, azt mondtam, oké, wir haben kein craft, de hogy 128mm-essel is lesipuskásként van csak esélyem ellenük, az azért durva. Papíron többé-kevésbé fairnek tűnik a dolog, a páncélzata ugyan csak a testen gyengébb, és csak a legerősebb ágyúja (BL-9) igazán veszélyes, de valahogy a játékban nem ezt tapasztalom. Mert ehhez még hozzájön, hogy piszok gyors. Idegesítő, hogy ha nem lövöm le a lánctalpát, akkor pillanatok alatt mellém/mögém kerül, és már kaparhatom is a síromat a fagyott talajba...