A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megakokko,én kb. egy hónapja ugyan ezt írtam a KT-ről.Nagyon vártam hogy meglegyen és a játék egyik legnagyobb csalódása volt.(szerencsére már megvan az XP az E75-re vele)
Volt hogy annyira felbosszantott a sok lepattanó és az emiatti hatalmas lőszerköltség hogy visszaraktam rá a 88-ast.Igaz kisebb a sebzése de így jóval kevesebb mínuszt termelt.(persze az élmény is kevesebb vele mert az átütése is gyengébb,igaz hogy gyorsabb...)
Szóval ez egy egész tűrhető megoldás ha nagyon eleged van abból a vacak 105-ösből.
Egyébként nem minden magas tierű tank veszteséges prém nélkül.Én az Object704-el nagyon jól keresek.Az az ágyú(BL10) egy álom.Annyit sebez hogy sokszor még a vereséggel végződő csaták is pluszosak tierIX-ben. :-)