World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
A medve nem játék.
• Hozzáadott új jármûvek: prémium nehéz Lowe és KV-5, köztes KV-13 és Pz38NA, tier 8 SPGs: Objektum 261, GW-E sorozat, a T-92.
• Teljes áttervezése Maus ütközés modell segítségével "szoknyás" típusú páncél.
• Fix ütközés modellek IS-7, JagdPanther.
• Hozzáadott új térképek - Mountain Pass és prérik.
• Vizuális áttervezése Pagorki térkép.
• Játék áttervezése Komarin térkép: csökkentett számú bokrok közelében hidak, hozzáadott extra épületek központi sziget terjed.
• Hozzáadott extra ellenõrzõpontoknak a tank modellek pontosabb láthatóság ellenõrzést.
• Megváltozott az értelemben a hitel és az arany mentõdobozt, javítókészlet és a tûzoltó készülékek:
Credit javító készlet rögzíti 1 választják sérült modul végéig a csata. Arany megjavítja az összes jelenleg sérült modul végéig a csata.
Tudod, hogy mind a javítókészlet ugyanazon a tartály együtt.
Mentõdobozt munka hasonló javítókészletek.
Credit tûzoltó kialszik tüzet azonnal manuálisan aktiválni - a lenyomásával ingame.
Arany tûzoltó készülék automatikusan eloltani tüzet 0,5 másodperc után tank tüzet, és csökkenteni fogja esélyét kigyulladásával 10%-kal.
• Megváltozott kárt mechanika a számokat. Tudod kárt számokat, ha bejön a vezetõ, vagy a leghátsó kerék a tartály. Ez lesz sokkal nehezebb detrack által ütõ középsõ része a tartály.
• átdolgozta jármû mozgása rendszer - stucking a függõleges felületek és térkép határai szinte teljesen megszûnt. Csökkent az esélyük a stucking a tereptárgyakat.
• Hozzáadott elsõ változata mozgó roncsait megsemmisült jármûvek.
• Javítva egy hiba a SPG Object 212 fegyvert könnyû fedezék, hogy fel tudta szívni kagyló nélkül vesztes tartósság.
• Fix kárt mechanika egyes nyitott tetejû SPGs során fény ütközések más jármûvekkel.
• Hozzáadott opció demount nem leszerelhetõ berendezések (például Rammer vagy bevont Optics) 10 arany.
• Hozzáadott opció át a játék arany más játékos. További szállítás ellenõrzése speciális számlázási jelszót használják.
• Hozzáadott a lehetõséget, hogy blokkolja hangüzenetek a játékos a csatában és a hangárba.
• Hozzáadott a lehetõséget, hogy kikapcsolás tartály rázta fényképezés közben / mozgó / leállítása / elütötte a mesterlövész módban. Alapértelmezett beállítás remeg a.
• Hozzáadott opció, hogy távolítsa el zeneszámokat nyomatok.
• Hozzáadott a lehetõséget, hogy kapcsolja ki a füst és a por le a tank pálya.
• Hozzáadott lehetõségekrõl részletes hang chat: kiválasztása audio berendezés, hang-teszt és egyéb lehetõségeket.
• Javítva egy hiba a kliens, ha csatlakozik fagyasztható cég / szakasz esetén a hang-portok blokkolja.
• Hozzáadott új lapon Clan Névjegyzék ablak, beleértve a listáját klán tagjai.
• Hozzáadott vizuális diplay a "beszélõ játékosok", a konditerem, Szakasz and Company, térkép betöltése képernyõn.
• Hozzáadott további csillag ikon a tank, hogy nem szereztek dupla tapasztalati adott naphoz.
• Minimap remake-jét a flash, mint a többi felületet. Hozzáadott ikonok különbözõ típusú tank. Hozzáadott színes ikonok eltérõ színû tankok a játékos szakasz.
• Hozzáadott további markerek feletti tartályok a játékos szakasz.
• Hozzáadott további statisztikai ablak jelenik meg, ha játékos tartály megsemmisült.
• Fix nagy mennyiségû teszi a hibák, jobb hatékonyság a kiváló minõségû dinamikus árnyékok.
• Hozzáadott ellenõrzés a szín, a fényerõ, és idõt nyomjelzõ hatások ábrázolása.
Tervezett v.0.6.4, de currenty a fejlesztés:
• átdolgozása látótávolság / álcázott jármûvek és fegyverek.
• Csökkentették a memória használat. Rögzítése Vörös Textúrák hiba a PC-n nagy mennyiségû RAM (> 2 G😎.
• Különleges egyensúlyt tömeg 9. szint közepes tankok.
• rögzítése közötti eltérés mesterlövész és arcade célkeresztet esetén jármûvet elhelyezni a lejtõn.
• Új post-csata statisztikák.
1. megjegyzés. A változások listája nem teljes.
2. megjegyzés. v.0.6.4 nagyon valószínû, hogy a kiadást.
ETA - be kell jelenteni.
Meghallgatás
A neten forditottam le ha hiba van benne nem az enyén.
"Kedvesem, dugd fel az ágyúdat a puncidba!"?
Vagy mit? Kiváncsi lennék miért jár ban. Én már csak olyanokat írok be, hogy: go back to the tree ...
A medve nem játék.
A legénység képzettsége hogy is alakul?
Szóval alap esetben indul 50 rõl ez szép lassan felkúszik 100-ra ez eddig korrekt
Na de mi az a Modifier? a személyi lapnál... legalábbis nálam ott mindig az szerepel hogy a Major qualification not avaible (ez pld micsoda lenne?)
Illetve ha veszek alájuk egy új tankot megéri átképezni õket? (gondolom igen) de azért kiváncsi lennék hogy milyen minusszal jár a dolog vagy nem jár minusszal ha nem képzem átt?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Egyetlen apró probléma van vele.Ilyen szöveg mellé,nem ártana valami profi eredmény.
Ha valami ûberbrutál zsírkirály pro csapat cipóra veri a fejeteket,akkor a szöveg már gázzá válik.Ha ne adj isten ez több csatában is megtörténik,akkor már gigagáz.
Félreértés ne essék,semmi rossz indulat nincs bennem és szurkolok nektek.
Csak véleményt alkottam.😄
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
- Baráti tank sebzése.
- Csapattársak megölése (Team killing - TK)
- Lepattanó lövedékek (ding, ricochet)
- Ha minket sebeznek…
- Különféle achievementek (hero of battle, sniper)
- Döntetlen vagy veresége esetén nincs 50% bónusz.
Nincs olyan, hogy a csapat több bónuszt kap ha minden tankot megsemmisít (bár a chaten állandóan ezt ordítják a zászlóhúzó embereknek).
Off, de kummajó.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Onnét még könnyebb visszalépni a bázisra,ha védeni kell.
iSS!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jó látni, hogy a HAD-nak van humorérzéke. <#hehe>#hehe>
Olyan még nem volt hogy foglalás közben valaki meglõjön, de csak egyszer merjék megcsinálni, hiába a ban meg a nyugodtság én visszalövök.
Mondjuk mostanában nem játszottam, szóval nem tudom hogy a szerencsétlenek száma növekedett-e azóta de az ilyenek nagyon fel tudnak húzni. Igen, lehet hogy túl komolyan veszem a játékot, de én ilyen vagyok, amit csinálok azt mindig komolyan csinálom, teljes odafigyeléssel maximális gyõzni akarással, és mikor egy elvileg baráti tank elkezdi csinálni a mínuszokat vagy elkezd rám lövöldözni (haha, nemrég az orosz szerveren történt ez, M3 Lee elkezdett lövöldözni a T29-esem hátuljára, de csak a lánctalp sérült meg mindig, még csak le sem esett. Ezt elintéztem annyival hogy 2-3-szor mellélõttem, mert ha eltaláltam volna akkor vége is lett volna, pedig nagyon felidegesített) akkor aztán végem van, kínomban néha csak nevetek az egészen, hogy az ilyenek miért és hogy és áhh....
egy új klán keres embereket
"Üdvözlök mindenkit!
Egy csapattal indulunk a bajnokságra, jelenleg 13-an vagyunk, szeretném kihasználni a limitet és 20 fõt összeszedni. Tier 8/90-ben indulunk, kisebb tier-esekre is szükségünk van. Jelentkezni: 18 éves kor fölött lehet:
E-mail: [email protected]
skype nevem: dyingsoulwow
játékbeli nevem: Dyingsoul
A csapatról:
Hungarian Armoured Division (HAD)
LINK a csapathoz.
facebook csoport: LINK
Leírás:
Hungarian Armoured Division (HAD): The first hungarian armoured elite team. This is a fearsome military force, if you meet with this team, immediate surrender or retreat is recommended! According to the words of wisdom: "God save us from the arrows of the Hungarians."
Magyar páncélos hadosztály (HAD): Magyarország elsõ elit páncélos csapata. Rettegett katonai erõ, ellenfeleiknek, ajánlott az azonnali megadás vagy visszavonulás! Ahogy a közmondás is tartja: "A magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket!"
Szeretettel várunk minden kedves jelentkezõt!
"http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Aztán lehet hogy ez rendes bann lesz 😊 csak nem tud kilökni a rendszer (bár rögtön a mai elsõ csatámban lett gyanús, amikor nem tudtam beírni semmit- lásd lenn - és a csávóra sem emlékszem 😊 )

Na ezért nem hallagatok soha többet a "dont cap"-ra.
[HUN]Kami*, kiskami*
mert ok meg megkeresik az utolso artit... en mar jartam ugy ketszer hogy halgattam rajuk es abbahagytam a foglalast 90% nal , es halabol a az artis az ucso lovesevel nem a ratamado medeket lotte ki hanem a baziskor melett viharverten acsorgo hevyt (tortenetesen engem)gondolom mert nagyobb tier tobb xp-t er logika miatt, azota en nem varok, foglalok ezerrel ha tudok, sokba van a javitas...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
The Matrix has you...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Elmesélem én hogyan csinálom:
Csináltam mappát az eredeti skineknek, meg az új skineknek is vhol a meghajtómon. Az eredetiket ugyebár kimásoltam a helyérõl hogy biztonság kedvéért meglegyenek. Név szerint külön mappákba. A skin fájlokat (dds) itt találod meg:
c meghajtó , games , wot , res , vehicles , adott mappa , adott jármû
A sima dds fájlokat kimásolod, elmented vhova.
Fel mész skin oldalra leszeded a dolgokat, kicsomagolod, berakod az adott jármû mappájába. Én az új skineknek is csináltam mappát , külön jármûvenként. Az új dds skin fájlokat meg bemásolod az adott mappába a fent említett helyen. Nagyjából ennyi. Amikor belépsz már az új skinû tankod lesz. Elég sok jármûnél kicseréltem én már. Színesebb a játék. 😉
Ha kellek még írj.
WoT: Nishizumi77
találtam egy oldalt ahol a tankokhoz vannak fent különbözõ skinek!
Ezt hova tudom felmásolni illetve nem tesz e valamilyen kárt a játékban?LINK
Van Stugom,350 hp,az M6 max sebzése 300 mégis egy lövéssel kilõttem stugot szembõl.
WoT: Nishizumi77
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Bizonyíték:
Tegnap volt egy faja játékom, KV-val - ami kezd egyre jobban tetszeni 😊 - a nagymezõs, vasutas pályán, bal oldalt elmentem többed magammal, persze többiek mögöttem, mert Én voltam a legnagyobb 😊 Belefutottunk egy elõõrsbe, de aztán a bokrok miatt hamar eltûntek, Én kaptam egy pár lepattanót, de inkább kilõttem a kis szemeteket, aztán megindultam, kb 3-4 tank lõtt egyszerre, szerencsére nem volt elég erejük, így 22 életerõvel még túléltem és sok pontot kaptam a végén, na meg a Steel Wall-t 😊
The Matrix has you...