A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
agrarmacso #105078 hahh hát beszarok már tényleg :D az előző kommentem óta mondom egyek még egy kört a KT val erre betett egy olyan csatába hogy csak na:
kb a fél csapatuk +1 tier, tetejébe volt, náluk két T8 francia egy med egy heavy, nekünk meg 2 chaffe meg egy t50-2
Mindez kempinovkán a gyors tankok tölünk felrohantak a malomhoz. Tőlük is, csak nekik volt tűzerejük. Pikpakk levertek ot mindenkit mire én egyáltalán nagyjából odaértem. Én voltam ott meg egy T34 a top tankunk, akinek valahogy 1900 ből lett 400hp ja, szar dolog de beálltunk kempelni, mást nagyon nem lehetett csinálni.
Na de erre az ellen KV 5-je elkezd oltani, hogy mi mekkora szerencsétlenek vagyunk, meg bénák hogy csak kempelünk, megkérdeztem tőle hogy a helyünkben mégis mit tenne, erre hát biztos nem kempelne.
Oké mondom ha olyan sztár akkor farmoljon már ki egy igazi T8 tankot, ne prémmel játszon. Ezen lehet besértődött mert mégjobban elkezdett oltani. Közben elindult az ellen, ledaráltak úgy ahogy illik, a KV 5 természetesen jóval mögöttük megvárta míg totál le vagyunk gyengítve és akkor kinyirta egyik csapattársam 15% hp ról, természetesen egy az egy kill-je, meg sebzése volt, és akkor elkezdi újra, hogy mekkora szarok vagyunk...
Akinek inge NE vegye magára, de az ilyen prémtankos szopjon lovat!
Bocsánat a hosszú monológért és az offért de ennek ki kellett belőlem jönnie :(