A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hadtjuk #104792 Azért ez helyzetfüggő. Mondjuk, én kis tankokkal nyomulok ahol nem annyira deficites a halál. Ha borítékolható a halálom, akkor inkább küldje az ajándékcsomagot az SPG, mint hogy elbukjunk helyzetet/csatát. Múltkor Lee-vel voltam, MM betett tier 7 csatába, ahol körülbelül 2, 3 ellent tudtam sebezni. Beálltam az SPG előtt egy bokorba, mert tudtam, hogy honnan jön a felderítő. Az jött rendje és módja szerint. Megtáncoltatott, majd mikor már halálomon voltam nem mozogtam, hogy a T-50 megálljon. Az meg is állt majd két lövéssel kinyírt. Utána fordult a következő bokor felé ahol az SPG-nk kuksolt, azt percen belül azt is kinyírta. Szerintem ebben a helyzetben megváltás lett volna, ha ő lő, még akkor is, ha engem küldött volna az örök vadászmezőkre.