banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisdexter
    Most hogy akciós volt a KV13 megvettem, mert már ezer éve ki volt fejlesztve KV1S-ből, de sajnáltam rá a creditet. Fullosan elég kellemes járgány nagyon agilis ezért úgy játszottam vele mint az amx 13 75-el mert az ágyúja is ugyanazt tudja lényegében csak nagyobb damaggal élete meg 1120 van neki és azért van némi páncélja is így van néha lepattanó :D, a reload speed meg 5sec körül van 93%-os legényekkel+venti.
    Ehhez képest most megvan és fullos egy ideje a T43 is de nem érzem annyira jónak mint a KV13-at az addig oké hogy a fegyvere jobb amire szüksége is van mert az 51km/h nem nagyon teszi lehetővé a gyors letámadást :( és bármilyen meglepő a KV13-al könnyebben elbántam az azonos tierű heavykkel kihasználva a gyorstárazást és agilitást+ az ágyú ott valóban pontos így képes sniperkedésre is ha arról van szó, a Ferdit meg valóban viszi szemből a lámpáknál +alul :)
    KV13-al könnyedén 60% felett tartottam a winratet míg T43-al csak 53-55% és ezért is vért kell izzadnom. A creditszorzónak nem néztem utána, de míg a KV13 +10-30k között keres a T43 olyan 5-15k között és sokkal több vele a 0-ás esetenként -os kör.
    A T44-hez sincsenek nagy elvárásaim mert az ágyú azon kívül hogy pontosabb lesz és gyorsabban céloz lényegében ugyanazt tudja ami édes kevés :(, ráadásul két motor is kell hozzá így előre félek hogy az 51km/h-s tempóját szintén lassan éri majd el, a páncélja meg szintén vicc főleg ha azt nézzük hogy ott a tpye t8-ban...
    Várom másnak a véleményét illetve a T44 használhatóságát van e értelme neki.