World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Reconsidered azt jelenti, hogy felülvizsgált. Might be-t meg azért írta mert ha a Maus változások beválnak akkor ugyanúgy lesznek a lent említett jármûvek is átdolgozva de látom téged egyáltalán nem érdekelnek a változások most is csak ezeken a szavakon lovagolsz.

Egyébként tegnap 3 lövésem pattant le a Pershinggel a KT tornyáról ...most akkor én is kezdjek sírni, hogy OP a KT?

Amúgy ha nektek úgy könnyebb akkor itt 1 mondat amit más játékokban annyit írtak ez a játék nem 1v1 ben balanceolt hanem 15v15 ben. Amivel nem feltétlenül értenék egyet de ha nektek könnyebb akkor mondogassátok ezt.

a faq-os résztõl már nem konkrétan neked szólt. sry, elfelejtettel az @all-t. 😊

ha a hivatalos fórumon ez a reakció, az természetesen gáz, de ez a tény nem változtat azon, hogy ha ide írja le valaki a sirámait 100x, akkor attól semmi nem fog változni. max annyit ér el vele, hogy ha valaki csak a fun kedvéért akarja megnézni, és elõtte tájékozódni akar egy kicsit, akkor azt tuti elriasztja a játéktól.

pontosítok: páran azt hiszik, hogy csak és kizárólag nekik fejlesztik a játékot. legalábbis úgy viselkednek. 😊

"az ne legyen mérges ezért? "

legyen. de mérgesnek lenni vagy telesírni x idõn keresztül feleslegesen egy fórumot, nem ugyanaz.
reconsidered, might be, under consideration....

Azaz semmi konkrét.

Walaa, én ott vagyok a hivatalos csatornán, és ha megfigyeled, ezek amirõl mi beszélünk ott vannak nem 1, nem 2, nem 3 topikban.

Én magam is írogatok oda rendszeresen, de itt van pl Cifu (ex házigazda, a láthatósági cikket író kolléga), aki miután írt egy elemzést a WOT hivatalos fórumon a láthatóság nem mûködésérõl, kapott egy jó kis cenzúrát és még egy leb@szást is érte.

Mindezt úgy hogy korrekten, érzelemmentesen írt, de lényegében elküldték a málnásba a WOTosok. TEhát amire te gondolsz - hogy sírjanak az emberek a hiv fórumon - naponta megtörténik, ha nem is feltétlenül azok által akik itt vannak, de nagyon nincs hatása.

"a baj itt pár emberkével az, hogy azt hiszi, neki fejlesztik a játékot"

Ezen mi a baj? A játékot a közönségnek fejlesztik. Az tényleg baj, hogy sügér európaiak azt hiszik NEKIK fejlesztik a játékot, de tán te is írtad, a fõ célközönség az orosz (ahol ez a játék már NEM béta, szóval ezzel a "ugyan még béta hát persze hogy bugos" dologgal meg végképp nem érdemes takarózni) ergó érthetõ hogy orosz irányba van elcsúszva a balance.

Abban egyetértünk, senkinek nincs megtiltva hogy orosz tankokkal játsszon, de azért amikor az ember beleölt X órát abba hogy elérjen egy magas tierû tankot amirõl utólag használat közben kiderül hogy szándékosan vagy véletlenül el van rontva... az ne legyen mérges ezért?

Ha megnézed a statjaimat, én mindennel tolom, mivel amikor kiderült a hiv fórumon hogy valami OP, én bizony rááltam (nyár végén a T44, utána a T29-re (a +20% armor bug miatt), aztán a T-54re, aztán a BL10es ISUra), amellett hogy a nem OP vonalakat is kipróbáltam.

"Hát nem találtam meg hol írta le így Overlord, amit pedig bemásoltál azért szerintem nem ez."

David, mit nem találtál hogy hol irta le igy? Be is linkeltem...

Jeffjohnson
Tipikus példája ez annak ahogyan ti viselkedtek itt az sg-n. Megpróbáljátok kiforgatni a mondanivalót amit aztán tényként fogtok közölni úgy, hogy azt nem is fedi a valóságot a mondat végét persze figyelmen kívül hagyjátok, hogy a német tankokon javítani fognak.Néhány fixet kötelezõen végre fognak hajtani de semmit sem fognak elsietni. Egyébként is a német jármûvek leendõ bugfixének listája elérhetõ már régóta az miért nem elég nektek ugyanazokat a problémákon pörögtök napok óta ami már vagy 2 hete le lett írva, hogy javítva lesz. Akkor várjuk már meg azokat a javításokat és csak aztán folytassátok a sírást.

Miért nehezebb játszani a német tankokkal? Azért mert általánosságban elmondható, hogy lassabbak de ez a valóságban is így volt. Igaz nekem a P2 vel sem volt gondom. Van akinek ez fekszik van akinek nem. Nekem pl az Amcsi medek fekszenek a legjobban. T-23 egy rohadt élvezetes kis med volt egyébként Overlord kedvence linkelt egy képet ahol 10 tankot aprított meg vele. Bár nekem ennyire nem ment vele de pár killre meg jó kis felderítésre megfelelõ volt.

A T-54 es 1983as motorjáról is volt szó.Maga a motor már az ötvenes évektõl gyártásba volt 83-ban csak az üzemanyag rendszert fejlesztették de ha a devek ennyire elfogultak lettek volna akkor belerakhattak volna 44-45 környékén fejlesztett 800-900 lóerõs motorokat...azokkal most sokkal elõrébb lennénk ugye?

A rejtõzködési képességek is változtatva lesznek

Belinkelem én naponta ha kell, hogy mindenki lássa:

"Camo" or visibility values are going to be reconsidered to reflect actual vehicle size and engine specs.

1. Fixed hit-box for Maus (example)

* Fixed issue with lower front hull armor plate and "mudguards" (see "armor-schielding" below)
* 8 additional armor groups for gun and mantlet that can be assigned with separate parameters.
* Added "armor-shielding" mechanics for mantlet and possibly front hull. "Armor-shielding" decreases actual penetration power of the shell, allowing shell to go further with reduced penetration ability.
* Reworked mantled to reflect non-homogenous armor, gun hole in the mantlet and areas where mantlet armor overlaps with front turret armor.
* ETA - v.0.6.4.x update

Note! Tiger II, VK4502, Ferdinand, Jagdtiger might be reworked in the same way, when the performance of "fixed" Maus is assessed.

2. Reconsidered and systematized visibility values for tanks and especially TDs.

ETA - v.0.6.4.x update

3. Adjustments to max speed values of Tiger and Tiger II are under consideration.
"

Eagle16
A KV-3-at már nagyrészt olyan csatákba fogja bevágni ahol 2 lövésbõl kiszedik...az orosz szerveren 90%-os legénységgel és a 107mm-es ágyúval használom, de eléggé használhatatlan sajnos. A tornya jó, sok minden lepattan róla, de nem fogom megtartani. A sima KV-t sokszor csúcs tankként pakolta be, ezt meg berakja a lista aljára...a 122mm-est rá sem teszem, 4,4-es vagy mekkora ROF-al...szerintem a DPM is kevesebb mint a 107-esnél és nem éri meg 1k kreditet lövöldözni + 8mm pen.-ért.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

csak azt úgy "fejlesztette" a SOE, hogy közben fizetned kellett érte. 😄
Nekem kicsit SWG feelingem van ahogy fejlesztik ezt a játékot😊

Odáig nekem sem volt gondom😊 imádtam a Tigert de aztán jött a KT meg a JPanter😞 de tuti láma vagyok az a gond..

azért írtam, hogy lesz.rom, mert a lehetõség ugyanúgy adott a számomra is, hogy megszerezzem. ha így van, akkor minek rinyáljak? 😊

a baj itt pár emberkével az, hogy azt hiszi, neki fejlesztik a játékot. ráadásul a sírással telebõg egy nem hivatalos fórumot, pedig tudván tudja, hogy max akkor lesz foganatja, ha a hivatalos csatornán tenné ugyanazt. ha leírja a véleményét x-szer (x = 1-10 random), akkor arra azt mondom, hogy vélemény. de ha leírja x+100+y-szor (y = 100-1000 random) a fentiek ismeretében (nem hivatalos csatorna), akkor az rinyálás. aztán meg agyhugykövet kap és trollnak minõsít mindenkit, aki nem áll a pártjára. 😛

amúgy pedig, ha már tank faq, akkor azt is bele kellene írni, hogy:

- mindenki játszhat minden tankkal, ha akar (még az op-kkel is)
- érdemi észrevételekkel a hivatalos csatornák felé kell fordulni
- attól, hogy valamit százszor leírsz, nem lesz igaz
- a fórumra beírt kommentek száma nem növeli a faq-ba általad beküldött infok értékét

és azért sem értem ezt az "orosz tankok mind op-k" hozzáállást, mert az utóbbi idõben csak elvétve kerülök olyan csatába, ahol nyomasztó orosz fölény lenne. tier5 környékén pedig (ahogy atee73 is írta ezek a legnagyobb fun csaták <#eljen>) jellemzõen 50% feletti a német tankok aránya a csatáimban. Renegade igazán adhatna tanácsot, hogy hogyan is kellene felvilágosítani ezeket a "szerencsétlen elméket" arról, hogy nem agyontápolt orosz tankban ülnek! 😄
Nem lesz jo ha kifejlesztem akkor sem.
Egyebkent en mar jo ideje mondom ,hogy a legnagyobb fun csatak tier 5-6 korul vannak

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

amikor van shot-olod a az aldozatok nagy reszet ,a 107-essel jon am a duma rogton te csalooo

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

majd meglatod <#mf1> buli leeeessszzz

mert én idáig bedöltem a áááá, alacsony szinten nincsen nagy különbség a tankok között dumának, de igazad lehet, mert így KV vs any2<=5 nézve végül is a panther2 nem sokkal gyengébb a t-54nél :-)

mi lesz itt 100%-os skillnél?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

fejleszd ki fullra aztan meglatod...<#vigyor2>

Szerencsés ha így látod mikor mész vele. Velem egyszer fordult elõ, hogy aprítottam vele a kicsik között. A KV-3-at utáltam.
Sokkal <#circling>
En kedvelem nagyon, erdekes hogy mindig mindenki a felsobb tier-es OP-kal foglakozik.... pedig szerintem a sajat kategoriajaban a KV3 soxorta durvabb mint az a sokat e,legetett t-54 a sajatjaban.
De ez a jo <#mf1>
mert igy a magamfajta infantilis ven marha(38) van hova menekuljon ha felhuzzak<#hamm> ,es letapos mindenkit

szerintem:

ennél erõsebben sosem fogja leírni, hogy elbaszták

abban az esetben, ha versenyeken nyomasztó a szovjet tankok aránya, az ékesen bizonyítja, hogy valami nem gömbölyû, mert aki komolyan veszi a játékot és nyerni akar, az alaposan átböngészi a lehetõségeket és olyan kütyüvel indul a versenyen, ami az adott tierben a legjobb.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

srácok, ez a KV borzasztó csíter, már-már micro maus szintû, nagyok között elboldogul, top tankként verhetetlen, össze sem hasonlítható a többi szovjet és német meddel, és ennél csak dúrvább lesz a kv3???

Hát nem találtam meg hol írta le így Overlord, amit pedig bemásoltál azért szerintem nem ez.

Valóban vannak olyan német gépek amik nehezebben játszhatóak. De azért az egyáltalán nem mondható el, hogy a németekkel olyan nehéz lenne játszani. Eggyes gépeikkal nehéz, de más nemzetnél is vannak ilyen harcjármûvek.

Nem értem ezt a KT mizériát. Szerintem komolyabb baja nincs, az hogy gyenge a lövegpajzsnál a páncélzata csak közelrõl okoz problémát kb 100 méteren belülrõl. Több mint 700 csatám van vele és nem túl gyakran lövik a lövegpajzsot. A nagyobb gépek pedig simán átütik a 180 mm-es részt is nem kell a lövegpajzzsal vacakolni. Nekem az az állítás is gyanús, hogy az autoaim oda céléz. Akkor nálam az ellenfeleim vagy nem használtak autoaimot a 700 csatám alatt vagy nem oda céloz.
Meg ezt a kigyulladást se értem a KT-nál. Nálam jó ha összenem 15-ször gyulladt ki. Abból a 15-bõl 2-szer egy csata alatt egy M26 ellen. Szemmel láthatóan kiválan tudta hogy hova kell lõni és 30 méterrõl nem okozott problémát eltalálni azt a bizonyos pontot. 😊 Ez összességében kb 2% lehet. Az IS-7-esemnél már legalább 10% körül van ez az arány, de ez így van rendjén.
lehet kéne csinálni még egy faq-t, tank dificulty néven, vagy valami, és ha valaki bejön trollkodni, meg leszarni, akkor csak oda kéne irányítani, cserébe ti nem tudnátok min derülni, én meg agyhugykövet kapni.

Kevésbé flexibilisek és jobban függenek a skilltõl, tehát egy kicsit nehezebb használni õket.

Mondd ezt a JPanthernek ami nem tud lopakodni, vagy a KTnek aminek a tornyát szembõl minden átlövi, vagy a 3 (vagy több) hónapja bugos mausnak 😊

Bocsánat, ezt nem te találtad ki, Overlord irta:

link

2011. február 1.

"For clan wars we are going to gather separate stat data and examine it which will have certain influence on balancing. In my opinion the main problem is not that German tanks are entirely worse or underpowered in comparison with Soviet ones, but the fact they are less versatile and more skill-dependent.

Consequently, they are a bit more difficult to use.

At this time we are examining data on German vehciles we have, determining the most critical issues, and devising possible solutions. Some adjustments are a must, but there will be no hasty "ASAP!" fixes."

Az M3 Lee 37 mm M5 agyúja a WoT számára jelentõs 100 mm-es lõtávon kb 10-15 mm-el volt gyengébb, mint a 75 mm-es. Ami azért nem olyan kevés, mert a 75 mm-es is max 88 mm-ert ütött át. De még mindig jobb mint a Maus esetében.
Ha valóban nem lesz kónikus löveg az a 75 mm-es a Mausban, akkor tulajdonképpen nem sok haszna lesz. Nincsnek a játékban könnyen páncélozott jármûvek és páncéltörõ ágyúk. A Maus kategóriájában már nem fog átütni semmit, a HE lövedék is nagy valószínûséggel lepattan a páncélzatról. Az egyetlen értelme valóban az lesz, ha lövegre céloz vele a játékos és reménykedik hogy lesz akkora sebzése a HE lövedéknek, hogy kiüsse az ellenfele ágyúját.
Már többször olvastam ítt a fórumon, de WoT fejlesztõi valóban kijelentették azt, hogy a játék a nehézsége ilyen a nemzetkkel: szovjet gépek = könnyû, amerikai = közepes, német = nehéz? Kétlem. Ezt így biztosan nem jelentették ki. Én csak a T-54, gyengébb képességû játékosok kijenetésre emlékszem.

Ezt valamikor január környékén ÉN írtam ide a fórumra, egy hsz-em végére úgy mellékessen. Ami túlságosan népszerû lett. A kijelentést az akkori tankjaimra értettem, ráadásul abban a szerepkörben alkalmazva, amit nekik szántak a WoT-osok (bár ezt nem biztos hogy így írtam le). Mivel csak nehéz tankjaim voltak és az én stílúsomtól függ az hogy mennyire nehéz vagy könnyû egy nemzet tankjaival a játék, nem lehet így kijelenteni, hogy német = nehéz stb. Például a német gépek nekem azért volt nehezek az eredetileg nekik szánt távolsági harcokban, mert nem tudok és mert utálok kempelni. Az orosz gépek többnyire feküdtek a stílusomnak.

Azért az én kijelentésemet ne tessék a WoT fejlesztõk számlájára írni.
Mi OP meg mi nem OP, kihagyom a ruszki tankokat ha kell belinkelem a KT vs. T32 statomat..... elég vicces😄

bár a postomból nem szûrhetõ le, csak téves következtetés útján, de ettõl még igaz. :-)

Amikor az érvek elfogynak, jön a "leszarom" 😊
Semmi személyes, de látod, tényekkel és számokkal megtámasztott érveket söpörsz az asztal alá, csak hogy továbbra is rinyálóknak nevezhesd azokat, akik elvárnának némi balancolást a játékban.

az a baj hogy fakezû hülye gyerekeknek rakták be a T-54-et(el is ismerik) na én ezt leszarom.. de azt nem fogják föl hogy ügyes kezûek is bele tudnak ülni????????????????????

Valaki a mai nap folyamán írta, hogy az IS-4 sokkal jobb mint az IS-7-es. Amikor megszereztem az IS-7-est én is pont így éreztem, de kb 70 csata után kezdem úgy gondolni, hogy körülbelül egálban van vele az IS-4. Valószínû újabb 70 csata után már úgy gondolom, hogy jobb az IS-7. Nyilván egyre jobban hozzászokok, megismerem a hibáit, gyenge pontjait. Csak azt nem értem, hogy egy olyan harckocsinál amin nem kell fejleszteni semmit miért kellett 70 csata, hogy megszokjam és máshogy ítéljem meg?
na, futottam pár kört KV-val, az utolsó 3 volt maxos a kütyü. A legutolsó csatában 3 lövést adtam le egy ferdire (2-õt !szembõl!) és 90%-ot kaptam le róla. Egy t5 tankról beszélünk...

vélemény: borzasztóan tápos, aki német tankon edzõdött, az nem fogja lassúnak találni. Az ágyú némileg pontatlanabb (de simán hajthatsz sniperre gagyi legénységgel is), mint a német társai, cserébe sokszor top tank és one shotolja a mezõnyt. Ha van az embernek artyja, akkor õk sem fognak sok vizet zavarni, bár még csak harmincx kör, kiváncsi vagyok, hogy mennyire zuhan vissza a stat. Az egér taktika itt is mûködik (30fokban be kell forgatni az elejét). A DPS-e 5%al rosszabb, mint a tier10-es német tanké, khm... Egyik t5 tank sem jelent gondot.
Közelharc a szokásos lassú tankos: test + torony, ha látod, hogy jön, elõbb kezd meg a célzást, kicsit elé tartva, hogy tudj korrigálni. Bár nem kerülhetsz t10 csatába, de ha mégis, akkor nyugi, lõd a német tankokat, mindet sebzed elõlrõl.

kasuknak: sokszor fog kilõni az arty, ha nem vigyázol, óvatosan közlekedj!

proknak: w + bal egér gomb, csata végén gg

általam használt kütyük: spall liner, venti, enchanced gun laying
legénység: 85%

én csak azt mondom, hogy pont lesz.rom, hogy az vagy sem. lehet ellene eredményesen is játszani. 😊

@lammaer: az, hogy szándékos vagy sem, szerintem összeesküvés-elmélet. ebben mi, magyarok különösen jók vagyunk. erre is csak azt tudom mondani, hogy pont le.....m. aki kicsit utánéz, az tudhatja. ezzel a tudattal és ténnyel kell tudnia játszani. ha nem tud mást, csak hõzöngeni, akkor balra a második ajtó. 😊 amúgy meg irónia volt, de nevezhetjük letromfolásnak is. aki annyi észérvet nem fog fel, amennyit Jeff és Szacsa kifejtett, az tõlem nem érdemel jobbat. sajnálom. 😊

a többire majd holnap. 😊
bocs h ide írom, de egyszerûen nem tudom magamban tartani mi volt elõzõ meccsen:
2 object 704, 1 pershing vs 4 t-54 (sztem egész normális balance), t30, maus meg ilyesmi töltelék.
Lényeg: magyar srác IS-el neki áll fájtolni t-54-el(lehet nem önszántából) majd t-54 kilövi -> reakció: q.rva g.ci OP t54...
Konklúzió: az ilyen játékosok mennek késõbb fórumba és OP-znak 😊
annyit hozzá tennék h 3-n (én object-el, 1 object 212-s arty, és a pershing lõttünk ki 13 tankot..) ezután természetesen enemy-tõl kaptuk meg h OP object...
Lényeg ami lényeg, nem értek sok embert, mit hisz?! pl. IS-es srác, 2 lövés lesz neki t-54 v mi? 😄
nem akarom szaporítani itt a t-54 op v nem op témát, lerágott csont, csak állítom az emberek fele azért op-za a t-54-t mert T7-8-s tankkal huszárkodik és meglepõdik ha 1 t9-s tank belövi és nem tetszik nekik h 2 lövésbe nem döglik a t-54 😄
Nekem annyi a lényeg és részemrõl lezártam a vitát...

Aki a T-54-re azt mondja a jelenlegi mezõnyben hogy nem OP az retardált vagy nem tudja hogy ez mit jelent!!!

Eddig azt hittem jeges az, aki leginkább a statisztikák és a személyes "eredmények" bûvkörében él, de úgy látszik tévedtem... X_X

Ne haragudj, de nagyon nem volt abban íronia ahogy te kifejtetted hogy az úgy rendben van hogy a VK45 látható az IS4 meg nem. Úgy letromfoltad a csávót hogy öröm volt nézni.

Másfelõl, az a szép, ezek nem bugok, hanem SZÁNDÉKOSAN vannak elrontva.
Mert van egy paraméterfájl, amit szépen megdesignoltak, összeültek, és beállítottak. És vhogy mindig az orosz oldalra billen, némelyik tankot igencsak használhatatlanná téve. És meddig tartana vajon kijavítani azokat a számokat? 😊

ha azt írnák oda, hogy 23 LE-s és mégis menne, mint a rakéta, akkor jobb lenne? nem tök mindegy, hogy papíron mikori motor van benne? ennyi erõvel egyetlen ferdi ne tudjon felmenni egy nyomorult dombon se, vagy ha megpróbálja, akkor gyulladjon ki a motorja? mert úgy hû a történelmi tényekhez? 😄
arra utaltam vele, hogy felesleges ilyen összehasonlításokat tenni. ha szarul mûködik, hát szarul mûködik. egyelõre együtt kell élni vele. nyilvánvalóan a skinnek egy játékban semmi köze hozzá. egyszerû irónia volt annak kifejezésére, hogy kb. kismilliószor olvashattuk, minek +1-szer megint. 😊
Ahamm😊 jah 1983-as motor pl.. kérnék egy 1983-as Német motort a KT-ba hogy ne 27-el cammogjon...

Ezt is megígérték hogy javítják.. de biztos a Nasa-ban számolják a képleteket hogy 32.1-el menjen😄

Nálam azt jelenti hogy utánna olvasok a dolgoknak, kipróbálom és utánna le írom a véleményem.. és nyugi utánna engem is elküldenek a sunyiba😄

Nem ígértek????? nem ígértek??????????

"is-4 jobban rejtõzik, mint egy vk45? basszus! ez most komoly, hogy egy lapos olajzöld tankot nehezebb észrevenni az erdõben, mint egy buzi nagy szürke monstrumot?"

Biztos te is ismered ezt a táblázatot
rejtõzködés by WOT amelyet a játék dekódolásával szerzett meg a renitens játékoshad 😊

A magasabb oszlop értelemszerûen jobb rejtõzködést jelent.

Érvelésed alapján hogyan tudod megmagyarázni hogy:

- A T54 MOZOGVA (0.200) kb 3x jobban rejtõzik mint egy JagdPanther ÁLLVA (0.07) 😊

- az IS 4x jobban rejtõzik mint a Tigris I (nyilván, itt is az olajzöld festés a mérvadó). Pontosan hasonló tendencia a KT és az IS3 esetén.

A magas tiereknél szembetûnõ disznóságok vannak 😊

amúgy, ha az "okosodni" a te értelmezésed szerint azt jelenti, hogy álljak be a sorba, akkor kösz, de nem kérek belõle. van saját véleményem. 😊
ha annyira érdekel: 37. 😛 az óvodás megmozdulás inkább a sírás-rívás. felnõtt ember el tudja dönteni, hogy mire van szüksége. az ökörség pedig az, ha olyasvalamit kérsz számon, amire nem kaptál ígéretet.
Én ennél próbálok szofisztikáltabb lenni, bár már a rosszabb pillanatomban én is elküldtem a frnacba. 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

de a legkésõbbi fejlesztés az összes med harckocsi közül (ha nem az összes bent lévõ közül). már alapból ez is elõnyt jelent. miért kell akkor ezen kiakadni? meg kell szerezni, ha valakinek kell és kész. a lehetõség adott. vagy meg kell tanulni ellene játszani. állati sokszor láttam már õket füstölgõ roncsként. ezek is csak tankok. 😄
ööö már elnézést te egy ökör vagy.... komolyan ezeket az óvodás érveket sorakoztatod itt föl? hány éves vagy te? ha nem tetszik ne játszál???

Ha nem vagy alreg elõbb légyszives okosodjál..

A probléma ott van, hogy a problémák hónapok óta fennt állnak és ez már nem a "készpicsamelegmálé" szitu. Nagyon nem, arról meg ne is beszéljünk, hogy a release már tolódott. Bár addig kapjuk az aranyat, ez azért több mint gáz, azért valamit illene már megtartani abból amit megígérnek.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun