A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #104400 Én meg voltam elégedve a 120 mm SA 46-al. Nálam nem volt probléma a lövedékek lepattanásával, páncél át nem ütéssel. Jobban tetszett mint a 100 mm SA 47. Kevésbé volt költséges, illetve a Maus, IS-7 páncélzata szemből se okoz nagy problémát.
De már majdnem eladtam én is. Összességében többet vártam az AMX-50-120-tól. A 100-ashoz képest jelentős visszalépés van a fordulékonyságban. Páncélzata ugyanúgy nincs, szemből körülbelül tier 6-osok ellen nyújt védelmet. Szép lassan majd kifejlesztem az AMX-50B-t, de biztos nem fogom megvenni.
Az AMX-50-100 egész jó volt, csak éppen medium harckocsiként kellett alkalmazni...
A francia heavy ágon eddig az ARL-44 tetszett a legjobban. Az AMX M4 se volt elviselhetetlenül rossz, de amíg nem javítanak rajta valamennyit (például löveg kitéríthetőség vagy +HP) nem veszem vissza.
A revolvertár nem nagyon jött be. Inkább maradok a normál töltésű lövegeknél. Ezek a kartonpapír francia nehéz harckocsik nem nekem valók. Úgyhogy várom az M103-at és a T110-et.