World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Igenis minden nemzet minden jármûve játszható! Persze könnyebb arra fogni, hogy szemét fejlesztõk már megint az oroszokat tápolták minthogy bevallani azt, hogy elkurt@m és azért lõttek ki. Minél hamarabb elfogadjátok ezt a tényt annál jobban fogjátok élvezni a játékot.
Különben sem értem ha szerintetek ekkora szar a játék, ennyire elfogultak a devek és ennyire utáljátok akkor mégis minek játszotok? Mert, hogy egyesek 1 jó szót sem mondanak a játékról holott napi szinten játsszák de mást sem csinálnak csak szidják az már nevetséges.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ami ruszki tank kategóriájában erõs volt, azt a következõ szinten az amcsi szétveri és folytathatnám.
"mindenki számára elérhetõ minden tank és nem az van, mint pl. a klasszikus mmo-kban (WoW, SWG, stb.), hogy van a jó és rossz oldal és az elején döntened kell."
Így van! Ha neked OP a T-54,IS-7 hát játssz azzal senki sem kényszerít az ellenkezõjére.
"Ezen kívül ez egy ingyenes játék, kb. ennyi követelés lehet a fejlesztõkkel szemben is. Nyilvánvaló, hogy saját jól felfogott érdekük az, minél több ember igényét szolgálják ki, mert elégedetlen playerbõl nem lesz premium user."
Ez az amit sem itt sem a hivatalos fórumon sem tudnak felfogni. Tisztelet a kivételnek.
A szájkaratét meg privátban rendezzétek mert ez nem a WOW fórum.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
" A kocsmában sem biztos, hogy annak van igaza, aki a leghangosabban ordítozik!"
csak utánad mester! ha visszaolvasod a saját írásaidat, akkor rájöhettél volna, hogy jó ideje mást sem csinálsz, mint sírsz, mint egy fürdõsk.rva. 😛
The Matrix has you...
na mentem vissza lövöldözni, az szórakoztatóbb, mint te. te uncsi vagy. 😛
idõsebb? akkor ez külön szégyen, pláne hogy még büszke is vagy rá, te aztán nagy pályásan tudod lejáratni magad 😉
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Matrix has you...
a visszavágásod meg maga volt az ovi, ecsém, nagy vagy! 😉
Rosszul tudod! SU14-S51-Object212 ugyanaz a sebzés a különbség a tûzgyorsaságban van! 1388-2313 sebzés 6,87m robbanó sugár
Míg a GW Tigernek: 1500-2500 sebzés 7,35m robbanó sugár. Amcsinak összehasonlítás képpen :1388-2313 és 6,87m tehát nem csak, hogy kisebb a sebzése de még kisebb sugárban is sebez.
Tudom nagy divat egyes orosz jármûvekre ráaggatni az OP jelzõt de az artykat hagyjuk már ki ebbõl. Nagyon is balanceoltak és a 3 nemzet mind más játékstílust nyújt ha valahol akkor itt aztán nem lehet szidni a fejlesztõket.
Épp most vagyok a T23-nál, és elég szánalmas jármû. EGy az egyben a T20, csak a mobilitása jobb picit, de azt meg felkenhetem a hajamra...
Tegyük hozzá, az olyan indirekt nerfek mint a modulsérülések növelése (T-44 ammorackja legendás volt enélkül is) szintén megpiszkálták a T-44-et.
És valóban, jól láttad: szeptember után pont emiatt a T-44ek eltûntek, és velük együtt a többi med is, a játék átalakult world of heavy tanks-sá (mindenki így hívta), mert a medek SEMMIRE nem voltak használhatóak. Énis letettem a T44-et, a VK3002DBt, a panthert pedig meg se vettem, bár ki volt gyúrva.
Rengeteg embernek megvolt a T44, csak ott porosodott a garázsban (a T44 OP threadek tömkelegével egyûtt, ettõl zengett a fórum tavaly nyáron).
Elõtte rettegtek a T44-tõl, és most? A sok buff után is mindenki leszarja ha jön egy T44, vagy nem? 😊 Hasonlóképpen a Panthert...
A med reneszánsz - jól látod - egyértelmûen a Tier9-es medek megjelenésének köszönhetõ, nem a "buffolt" T44nek , mert ott a tetején vannak használható med tankok, amelyek felveszik a kesztyût az eddig egyeduralkodó heavykkel.
Ezen kívül ez egy ingyenes játék, kb. ennyi követelés lehet a fejlesztõkkel szemben is. Nyilvánvaló, hogy saját jól felfogott érdekük az, minél több ember igényét szolgálják ki, mert elégedetlen playerbõl nem lesz premium user.
És emlegetheted itt a statok összehasonlítását, csakhogy ezt a játékot nem csak statra játszák.
Egyébként meg tökre egyetértek Szacsával.
Ui.: Nem tudom,de majd legközelebb nézem, hogy habzik-e a szám, amikor fejlesztem a T-54-t.😊
😄 Inkább megyek tanulni mert ez a vita kikészít, következõre inkább nem szólok bele, csak belinkelem ezt az oldalt 😄 (legalább már nem kell többször leírnom)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Itt írom hogy nem is nerfelték erre túllõttek a célon 😄 Ott van leírva. 0 nerf (merthogy a lóerõket visszakapta) aztán csak buff.
Én inkább azt mondanám, hogy addig nem láttam egy T-44-est se, amíg be nem rakták a T-54-est 😊 Aztán meglátták a stat.-okat és mindenki habzó szájjal nekiállt kigrindelni szegény szar T-44-essel, biztosan nagyon nehéz volt, mert végül is az ágyún kívül mindenben jobb a Párducnál.
A Párduc meg azért nem kapta vissza, mert "máshogy kell vele játszani". Értsd: mesterlövészkedj vele egy bokorban amíg ki nem szúrnak 500m-rõl, majd égj el 20mp alatt az elsõ frontális találat után. Merthogy azzal a tankkal nem lehet semmi körül körözni, nagyjából egy nehéz tank páncélzat nélkül.
Hogy a Párduc miért nem kapta vissza? Honnan tudjam?
Írom miket kapott az elmúlt hónapokban:
" Increased hit points for tier 7, 8, 9 medium tanks."
" By 20-25% increased reverse speed for tier 6-8 medium tanks."
" T-44: -5% influence on accuracy during movement and traverse, suspension hit points increased by 25%"
"Engine V-2-54: increased horsepower by 20 h.p." Hoppá, ezt vissza is kapta, és a Párduc?
Szacsa007: aha, biztos.
Elõbb leírtam hogy miért nem jó ez a többit erõsítsük fel megoldás. Nem lehet megcsinálni. Mondj már ötleteket hogy te hogy hoznád fel a PII-t a T-54 szintjére.
Mentem én egymagamban is T-54-essel, ahol én voltam az egyedüli, és sorra csináltam a 6-7 killeket, peter9228-at meg lehet kérdezni, az õ T-54-esével mentem, õ meg az én tankjaimmal platoonban. És tudod mi benne a pláne? Hogy még nehéz sem volt sorra futni a Top Gun-okat!
Észre kell venni, hogy a T-54 megkapott mindent hátrányok nélkül. Tûzerõ, páncélzat, mozgékonyság. Lehet sírni hogy jaj, de 70-el kevesebbet sebez, stb...de amit itt elveszít azt kétszeresen visszahozza a páncélzata meg a mozgékonysága...
Felõlem maradhatna úgy ahogy van most, de akkor adjanak a PII-nek meg a Pershing-nek + 50mm frontpáncélt, +100 sebzést, meg gyorsabb toronyforgatást....(és még ekkor sem lennének egy szinte, szóval még lehetne sorolni)
Ha meg ezt megcsinálnák, akkor ki a fenének kéne nehéz tank, mikor egy T9-es közepes ugyanazt megcsinálja.