banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Lammaer hozzád lenne egy kérdésem. Remélem fogsz tudni nekem segíteni. Éppen az asszony accját fejlesztgetem. Panzer IV-et akar és az NA-nál tartunk. Tehát scoutolós téma van. Mivel ez a játékstílus nem az erősségem (meg is látszik a saját accom effjén - túl kevés felderítés --> 1500 alatti eff) követem a FAQ-ban leírt felderítési tippeket "térképenként". Na most ezzel csak az a baj, h nekem még egyik tipp sem működött. Biztos velem van a baj, csak nem tom mit csinálok rosszul. Tudnál vmi tanácsot adni? Pl.: Campinovkán beálltam az E7 bokorcsoportba I. kezdőhelyről indulva és egyetlen egy felderítésem sem volt. Csak a 2 arty, de azok is azután, h berongyoltam az erdőbe. Ha kell, tudok replayt adni. Előre is kösz.