A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #103872 Tegnap volt 6 győzelmem zsinórban és a 7.-re olyan meccset kaptam az IS-sel hogy az ellen 3 IX. tierűjével szemben nekünk 6 volt. Gondoltam sétagalopp de, nem amíg egy M3Lee meg én spotoltunk addig tudtak lőni de mikor a Lee-t kilőtték engem meg lesebeztek 50hp-ra és elbújtam tovább rejtőzködtek a bokorba. Ment a szöveg hogy ki induljon meg meg hova de mind ott halt meg álltó helyében a bokorba (biztos nagydolgukat végezték). 3 tankot tudtak kilőni és csak 1 tier IX-est amit még én spotoltam ki az elején. Nem igaz hogy nem tudják felmérni mit kellene csinálni több ezer csata után. Konkrétam most le kellett volna rohanni őket annyival nagyobb volt a tűzerőnk.
Másik meccs: A KV-men már kilőtték a kukkerost meg a kinézőnyílást és rálövök egy másik mozgó KV seggére ami tőlem 200 méterre sincs. Persze sebzés nélkül csak simán lelövöm a láncát és megáll. Úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben, hirtelen köpni nyelni nem tudtam csak hangosan felröhögtem :). Ekkor történt az az eset hogy kénytelen voltam feltámasztani a kukkerost - illyet még sosem - és akkor megláttam a nyílt utcán 2 háztömbre levő KV-t. Azért érdekes hogy a többieknek nincs szemük esetleg nem tudnak kinézni a golyó ütötte lyukakon hogy észrevegyenek egy doboznak látszó tankot.