banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• magyargyerek
    Igen így gondolom és megmagyarázom neked. Mert nagyon sokszor nem ferr a küzdelem. Magamat jó játékosnak tartom csak az esetek 90%-ban a stock fegyver van a kezembe nyomva és "nesze harcolj a 4 Tierrel magasabb ellen" Neked ez lenne a fer dolog? Mert sajnos ez a játék így van kitalálva. IS-3 ban ülve tegnap 3-szor belelőttem Stock löveggel az IS-4-be mind lepattant ő meg visszalött a sokat hangoztatott s-70-vel...na egy ilyen után ki az aki nem akarna revansot venni? de legyenek a feltételek egyenlőek. Az egymás elleni küzdelmek sem egyenlőek akkor az arty miért legyen az? Az is sumák dolog ha te engem leterítessz mondjuk azért mert jobb a fegyvered. Akkor az arty is lehet ugyanolyan sumák szemét dolog. Én ezt tartom igazságosnak. Mindíg az arty-t bántsátok pedig arról nem írtok mikor a T-50 jön felém és tehetetlenül nézem ahogy kínyír. Az igazságtétel? Egy lövésem van rá ha nem sikerül végem artyban ülve.