World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eszem megáll, és akkor még itt dicsekszel is vele...
+5% mindenre (látótáv, rádió, reload, pontosság, sebesség, gyorsulás) az többet ér mint egy szimpla 10% bónusz vmelyikre. Ráadásul még ha a másodlagos skilleket is boostolja...
Vannak achivmentek, amiket gyûjtöget az ember, ki kisebb, ki nagyobb elánnal, van amit akkor is kapsz, ha legalább egy csatán túl vagy, egészen a Wittman medálig, amit jelenleg a legrangosabb, nem sorolom fel az összeset, de van 5 szekcióra a plecsni gyûjteményben.
Ezek között elõkelõ helyen szerepel a Raider felvarró, aminek a feltétele:
Capture the enemy base and remain undetected during the entire battle.
Tehát, amikor leTK-zol valakit a foglaló körben, akit nem lát az ellen (ez jó eséllyel így van), akkor megfosztod õt, egy sniper, steel wall, stb halmaznál rangosabb plecsnitõl, én az ilyet nem csak 3 nappal jutalmaznám...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Az orosz TD-kkel való farmolást folytattam. Egy kis összefoglaló az én szemszögembõl ezekrõl a gépekrõl.
Az alap SU-100-as falami borzasztó. Egyetlen olyan komponense sincs, amit elõzõleg az SU-85-nél kifejlesztettem volna. A 85 mm-es ágyúja gyenge, a páncélzata elégtelen, de legalább ritkán lepattan róla egy-egy lövedék. Mivel nem játszok gyakran nem ís bírtam kifarmolni a jobb cuccokat hozzá és az SU-152-est, ezeket free xp-bõl fejlesztettem ki.
Az SU-152 a 122 mm D-25 mod 1944 típúsú ágyúval nagyon jó. De egyáltalán nem nevezhetõ jónak a forulékonysága és a páncélzata. Az alap ágyújához a 152 mm ML-20-hoz prémium lövedéket használtam, hát így se valami fergeteges, sõt felejtõs. Hiába a 228 mm-es átütés és a 700-as sebzés, ha lassú és pontatlan, ráadásul a lövedék is lassú. Én csak rohamlövegént tudtam használni ezzel az ágyúval. Ha leálltam TD-ként kempelni, általában az lett a vége, hogy szidtam az ágyút mert elpazaroltam 100-150 aranyat 2-3 találatért. Néha próbálkoztam HE lövedékkel is, kiábrándító volt. Tigrisbõl 7-10%-ot szedett le, tehát kb 100-150 HP-t. Nem értem egyesknél hogyan sebeznek olyan sokat a HE lövedékek, nálam mindig gyengék. Biztos selejtest kapok. 😊
Kellemes meglepetés volt, hogy a motor és a rádió megegyezik valamelyik heavy tankéval, így azt nem kellett kifejleszteni. Az már kevésbé hogy az alap futómû semmit nem bír el. Egy darabig farmoltam, aztán végül ezt is free xp-bõl ugortam át, mert kiváncsi voltam az ISU-152 mennyivel jobb. De azért a maxos SU-152-vel játszottam kb 10 csatát.
ISU-152-höz a legénységet az SU-152-bõl hoztam át, amit már az SU-ra is aranyért vettem. Tehát jók voltak. A 122 mm D-25 mod 1944 ágyú meg volt az SU-152-esbõl a motor és a rádió a heavy tankokból. Ezúttal fel is lehetett pakolni azonnnal. Annyival jobb, az SU-nál, hogy 140 HP-val több az élete. Kicsit rosszabbul fordul és a páncélzata erõsebb valamivel, de ez is kevés.
A magas szintû TD-k legalább annyira tetszenek a gyors 122 mm-es ágyúval, amennyire nem tetszettek a kisebb TD-k. Érdekes módon a legkomolyabb ellenfeleim a Tigris és az IS-100, VK3002 és a VK3601 volt. Ha nagyobb gépekkel kerültem össze jobban boldogultam. Egyrészt azoknak kisebb a tûzgyorsaságuk és nem mindig velem foglalkoztak, mert lenézték a TD-met a nagyobbak mellett. Csak kiálltam eléjuk, bekaptam egy lövést és leadtam rájuk 2-õt, jobb esetben 3-at aztán vissza húzódtam. A kisebb típúsoknál ez nem múködött, mert olyan gyorsan lõttek mint én, de az én páncélzatom gyakorlatilag nem védett semmit és jóval kevesebb volt a HP-m, egyszerûen elfogytam. Kimanõverezni soha nem sikerült õket, csak meglepni. Gyakorlatilag rohamlövegként használtam magas szintû TD-im, elsõvonalban. Az ISU-nál már gyenge az átütése a 122 mm D-25 mod 1944-nek, sajnos nem lett meg a 122 mm BL-9S ágyú, pedig nagyon szerettem volna kipróbálni. (Ha beígért idõpontban lesz HW, akkor nem valószínû, hogy meg lesz.) A 152 mm BL-10 különösebben nem is érdekel a 4-es ROF-al, nagyon nem nekem való az ilyen lassú kacat.
Haverommal tudtuk platoonba játszani, néha nagyon érzõdik ki az aki az 5x szorzó alatt szerezte a magas szintû harckocsiját. Akkor érzõdött a legjobban amikor IS-4-el mentünk. Két példa:
Cliff pálya, a világító torony alatti faluban mi ketten feltartottunk 7-9 harckocsit, pedig volt köztük legalább 2 tier 9-es heavy. Végül az SPG lebontotta a nehezen rombolható fedezékünket és egy IS-4, csótány páros kilõtt minket. Rejtély mit csinálltak a csapattársaink, gyanítom eggyesével mentek támadni és elhullottak.
Ugyanez a pálya, de ezúttal megkerültük a világítótornyot. A sziklák mögül lövöldöztek ránk. Egy T29, egy KT és egy IS-3 plusz valami SPG. Egész jól mozogtak a nehéztankok a csiki-csuki harcban, sokáig bírták. Két nagy szerencsénk volt: az egyik, hogy az idióták HE lövedékekkel lõttek. Ha AP-vel lõnek minimum az egyikünket kiszedik, mert 3 irányból lõttek ránk, de 50-60%-osan megúsztuk és tovább mentünk. A másik hogy 2-3 tier 9-10-es nehéz tank és egyéb kisebb gép úgy gondolta nem számottevõ két IS-4 150 méterre a fedezékük mögött, jobb az ha a falu másik végén bujkáló tankokra lövöldöznek 2-300 méterrõl. Még akkor se fordultak meg, amikor azt a 3 nehéztankot kilõttük. Szerintem elég feltûnõ, ha eltûnik 3 olyan zöld pont a térképrõl ami mögöttem van.
De más pályákon is voltak hasonló eseteink. Nem értem miért jó az, hogy eggyesével, kettesével támadnak meg két magas szintû gépet. Így nem csoda a 15:1-hez hasonló végeredmény.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Úgy pláne nem ha ráérsz magyarázni meg figyelmeztetõt lõni neki...
És? Nem lehet egyedül befoglalni? Nem értelek...
A többiek nevében ne nyilatkozz, mert nem tudod a véleményüket. Ha mégis helyeselték ezt, akkor csak sajnálni tudom õket.
A killelõ a killért kap, a cappelõ a cappért.
Ilyen alapon bárki bármikor TKzhatna téged, nehogy te lõj bele az ellenségbe hamarabb.
Vagy, mint amikor elvéreztem a végén 7killel, ellenben maradt egy VK4502 6killel, és maradt nekünk 2 állat SPG akik azt gondolták, majd õk levadásszák. Hiába írtam rejtõzzenek el, úgy döntetlen lett volna és még a TOP GUN is csapaton belül maradt volna. Buktás lett és persze érme is ugrott.
Egész Du. vesztes voltam bármire lõttem lepattant, nem sebzett, persze engem téglával is darabokra téptek volna. Rádásul, amikor csapaton bell is csúcsmodell volt a Ferdi, 10 lövésbõl 2 találat. Biztosan rossz napom van de ennyire?
Ha nem is csinált semmit, akkor sincs jogod elrontani a játékát, csak azért, hogy te 100-200 XP-vel többet kapjál vagy a statban +1 kill legyen.
Beírtad 3x, válaszolt? Lehet nem is tudott ánglisul. 😄 Ha nem megy ki akkor ennyi volt és cap-pel nyertek, mi a különbség? Nem jegyzik, hogy foglalásból vagy az összes tank kilövésébõl jött össze a gyõzelem.
Egyesek néha túl komolyan veszik a WOT-ot, pedig ez csak egy JÁTÉK.
Ha megteheted miért nem lõnél ki mindenkit?
- 10RoF 220sebzés alap2200sebzés
- ventillation 6-5% 5,7 az~10,5RoF 2310sebzés
- rammerral 6-10% 5,4 az~11,11RoF 2444sebzés
- rammerral+ventillational ha% nem adódikössze 6-10%=5,4-5%=5,13 az~11,7RoF 2574sebzés
- rammerral+ventillational ha% összeadódik 6-15% 5,1 az~11,74RoF 2583 sebzés
Elitélhettek, egyetlen T32 maradt az ellenbõl mi meg vagy 4-en, ez az idióta meg beáll cappolni. Figyelmeztettem legalább 3*, és egy figyelmeztetõ lövés sem bírta jobb belátásra. Így megtettem. Elegem van a sok kiba..tt idiótából. Meg a tet..s játékból is. Ua felszereltségû Ferdi engem cafatokra lõ, míg én meg sem bírtam sebezni. Róla miért pattan le, rólam meg miért nem?
De 5 perce megkaptam az elsõ TK-mat egy noob Tigerestõl, de legalább bocsánatot kért. A vicc az volt, hogy mi ketten voltunk a csapatunkból hátra, de úgy tûnik inkább egyedül lett volna :-)))
Gunslinger : Lehet elnyomta a javítóját...
A sima láncfelrakás 3 sec egy T44-nél 😊
A légkondi az csökkenti alap töltési idõt is vagy csak a rammeres -10%-ot vagy egyiket sem ?
Tier 6. jó, frankó meccsek néha izgalmas végkifejlettel, de a tier 7 az szivattyú a legénységet csak 80%-on viszed át mert pont ott a med heavy váltás és olyan csatákba kerülsz ahol már a legnagyobbak vannak plusz gondolom másik ágakon is, de a itt emelkednek a kiegészítõk árai is a csillagokba 200ezerõl 500ezere.
A légkondi az növeli alap töltési idõt is vagy csak a rammeres 10%-ot vagy egyiket sem ?
De Malinovkát megint jól megjártam, úgy rühellem azt a camper pályát, VK 3601-el mentem három másik tankkal hátba/oldalba támadni, a csapat többi része, 11 tank a kezdõhely környékére szépen bekempelt. Nah mi négyen is kisvártatva elhaláloztunk, mert az ellenfél az összes tankjával campelt a bázisa környékén, scoutot sem küldtek! Ki is léptem és ültem át a Pz IV-be és azzal két csatát is lenyomtam (Himmelsdorf és Ruinberg), egyik victory lett, a másik draw, de ennyi idõ alatt még mindig nem ért véget a Malinovkai campelés, agyamat majd eldobtam, 2 percet még vártam a hangárban aztán végre kiszabadult onnan a tankom. Ezt a pályát sürgõsen át kéne dolgozni, mondjuk a bokrok 90%-át kapásból ki kéne szedni.
A T34-nél sztem már nagyon érzõdik a testpáncélzat hiánya...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
-a t7-8 amcsi nehéz tankokban még elmegy, hogy egy stug átlõ szembõl, nade T9-ben????
-ágyúban nem kapja a meg a t10 ágyút, minthogy a 2 másik ellenfél megkapja, lecsökkennek az esélyei.
-amikor t34-ben ültem, és egy is-4-es jött a 130-assal nem nagyon éreztem, hogy van esélyem
A T-34 vagy a T34? Mert szerintem mind a kettõ jó a maga kategóriájában.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hi
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Véleményt kérnék a T34 rõl már csak 40K XP érdemes e hajtani rá.
A T29 csúcs a T32 is bevált, de félek a T34 105-ös ágyúval és alappal még gyenge lesz, nem lesz idõ kifejleszteni, de ha így haladnak, meglesz a holdjáró is lézer ágyúval.............. 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun