banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    2 napja kv-13-al top tierbe azt hittem szétszednek a saját csapattársaim: kezdés után Maus,IS-7,IS-4 balra be a bokrokba és mindenki megáll a 2.kockában.Állunk és várunk közben a jobb oldalon sínen át a T-54 és még néhány T9 akiket elkezdenek lekaszálni.Senki nem csinál semmit,egy kicsit előrébb gurulok mondom hátha történik valami erre szólnak,hogy húzzak vissza,betöltöm a HE lőszert mondom lövök néhányat vaktába a bokrokba hátha kiugrasztok valakit,erre rámszólnak hogy fejezzem be a vaktába lövöldözést mert szétlőnek ők,ha az ellen nem teszi.Kepok egyet az artyjától mínusz 500hp még jó hogy mellettem robbant és kisvártatva megjelenik egy francia AMX és megkapom a telitalálatot is az artytól mert nem mozdulok.A többieket ezek után 2-3 perc alatt úgy szedték szét,hogy csak a franciát látták és egy is7-est. Jó volt fiúk!!!De én vagyok az izgága....