World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7,5-ös Pak-ot vagy a 10,5-ös Stuh-ot?
Nekem a pak tûnik kihasználhatóbbnak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Legénységet elküldöm laktanyára, megveszem az új jármûvet személyzet nélkül és beleültetem õket?
Átképezni nem kell? Ha átképzem, akkor lemennek 50%-ra.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
- new mantlet mechanics (100% confimed)
- visibility reduction, ie camo adjustment (100% confimed)
- damage per shell increase (might come along with RoF decrease)
- increase of speed values
- hit points increase
Még a végén használható lesz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az elõzetes szakasz a kiadás elõtt lesz megtartva, a döntõ pedig utána.
Elisa kérdezi
A bajnokság után akarják kiadni? vagy elõtte ?
Overlord írja (most kell a segítség)
A elõzetes stádiumban tart a kiadás, Nagy Döntõ -után .
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Elisa said...
Tournament will be after realease? Or it will be before final release?
February 25, 2011 7:40 PM
Overlord said...
Elisa,
Preliminary stage will be held before the release, Grand Finals - after it (in Moscow).
February 25, 2011 7:49 PM
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Amikor a devek részegen hazaérnek<#pias>#pias>és mondják
-Overlord te nyuszi<#ravasz1>#ravasz1>vagy !
-He he te meg hülye!
-Mondom nyuszi vagy , nem mered nerfelni a T-54 et.
És délbe felkel Overlord és ÁÁÁÁÁ bazeg mit csináltam én tegnap

"Will the t-54s front armor be nerfed to 100mm?
T-54 model of 1946 indeed had 120mm front armor, version with 100mm might be added in future, but as a separate vehicle. "
-böngészõben megnyitod az orosz WoT oldalt KLIKK
- majd nyitsz mellé egy másik lapot gugli fordítóval amiben oroszról magyarra fordítasz az elõbbi linket bemásolod KLIKK
- így látod mit hova kell írni, de az eredeti orosz nyelvût töltöd ki.
A játékot letöltöd az orosz oldalról 6.3.7 -t, telepíted majd hagyod patchelni.
A játék könyvtára a World of Tanks teljesen angol ugyan olyan mint a másik így vagy onnan átrántod az angol nyelvet LC MESSAGES mappát (World_of_Tanks\World_of_Tanks\res\text\LC MESSAGES)vagy magyarosítod bár ez utóbbit nem próbáltam, de szerintem mûködik itt is.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/27/shot_001.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/27/shot_002.jpg
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
tudja vki hogy lehet az orosz szerverre lereggelni fizetosre , elegem van a sok tk-zo hulyebol.
En nem nagyon igazodtam el hogy kell...
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Úgy emlékszem a vörös felirat ellenére elmehetsz csatába, voltam is párban így, de nem vettem észre, hogy lassabban töltene vagy pontatlanabb lenne a tank stb.
Másnak van véleménye a #25037-re?
Hogy ez számszerûen milyen hátránnyal jár azt nem tudom... lehet hogy a piros szám már a levonások utáni érték?
Esetleg kipróbálhatod hogy egy maxos tank mennyit megy egy ilyen piros driverrel vagy hogy mennyi idõ kell amíg újratöltik az ágyút, gyanítom jó horror érték lesz 😊
Figyeld hogy melyik eszköz ikonján nincs lakat - azok rakhatóak át szabadon (asszem 3 ilyen van).
Is 3-ban 30-ról HE lõszerrel lövök T-34 testére és semmi!
4502 Porsche 1-1-ben 2 sec alatt kettõt durrant belém!
Mi a fene ez???<#mf1>#mf1>
1250000 creditért tudod eladni.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)