World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lipovics
És az nem baj, hogy más színûek lesznek? (azt hiszem pirosak)
bujcsik555
Hetzer-re melyik ágyút érdemesebb felrakni?
7,5-ös Pak-ot vagy a 10,5-ös Stuh-ot?
Nekem a pak tûnik kihasználhatóbbnak, de kíváncsi vagyok a véleményetekre

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Tuvok
Mert negatív hatással voltál a JT-t érintõ optimizmusomra 😊

szabii98
nem kell képezni

I met God. She's black

lipovics
A legénysége hogyan lehet tovább vinni új harcjármûre?
Legénységet elküldöm laktanyára, megveszem az új jármûvet személyzet nélkül és beleültetem õket?
Átképezni nem kell? Ha átképzem, akkor lemennek 50%-ra.
noname23
a magyarok tank kampányolni nem szoktak vagy csak még én nem láttam 1et se<#kerdes>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Azt most mé?

Tuvok
Felhívnám a figyelmed a "nyasgem" szóra <#idiota>

Felhívnám a figyelmet a "Possible" szóra... 😄

a.carkey
Kb. ugyanez volt velem, csak SU85el voltam. Fél HP, két arty és 6 kill.

A medve nem játék.

a.carkey
T29

A medve nem játék.

ximix
Kösz a segítséget<#smile>kicsit más lett a leányzó fekvése.

kiindulva a térségre jellemzõ komoly döntést megelõzõ napok tevékenységére: forradalom után...de mivel ilyesmi errefelé nem igazán lesz, így a helyes válasz: majd

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jól hangzik. 😊

Tuvok
Jó jó, de mikooor ? 😊

Eagle16
Possible adjustments for Jagdtiger:

- new mantlet mechanics (100% confimed)
- visibility reduction, ie camo adjustment (100% confimed)
- damage per shell increase (might come along with RoF decrease)
- increase of speed values
- hit points increase

Még a végén használható lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Inkább:

Az elõzetes szakasz a kiadás elõtt lesz megtartva, a döntõ pedig utána.

ximix
😊 reménykedek valami perfekt angolos segítségében
Elisa kérdezi
A bajnokság után akarják kiadni? vagy elõtte ?

Overlord írja (most kell a segítség)

A elõzetes stádiumban tart a kiadás, Nagy Döntõ -után .
Ez most mit jelent?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ximix
Overlord Blogjából

Elisa said...
Tournament will be after realease? Or it will be before final release?
February 25, 2011 7:40 PM

Overlord said...

Elisa,
Preliminary stage will be held before the release, Grand Finals - after it (in Moscow).
February 25, 2011 7:49 PM
Eagle16
Ez az 5-ös ROF amúgy marha jó lett a T29-esen, ennyi erõvel akár el is vehetnék a 105-öst, hogy csak az IS-en legyen 390-et sebzõ ágyú...

ximix
Hát mondjuk ne a gunnert küld el sörért<#vigyor2>
Eagle16
Azért a Hummel is tud valamit, domb mögött eltalál és levesz 1k hp-t. Rohadna meg.

Sippie
egy fos m5 stuart kilõtte a gunnerem JP-ben 😄DDDDDDDD hát ez aztán... óriási bazmeg
Sippie
beakadtál valahova 😄
Tuvok
Megláttad és rálõttél, de mivel AP volt betöltve így néhány %-kal túlélte és picsánlõtt .

A végén te voltál a noob?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ximix
A szombati buli eredménye
Amikor a devek részegen hazaérnek<#pias>és mondják
-Overlord te nyuszi<#ravasz1>vagy !
-He he te meg hülye!
-Mondom nyuszi vagy , nem mered nerfelni a T-54 et.
És délbe felkel Overlord és ÁÁÁÁÁ bazeg mit csináltam én tegnap
A legnagyobb csalódásom WoT-os pályafutásom alatt, lehet tippelni mi történt. 😊

Hogy mik lehetnek még?! 😄
"Will the t-54s front armor be nerfed to 100mm?

T-54 model of 1946 indeed had 120mm front armor, version with 100mm might be added in future, but as a separate vehicle. "
ximix
A technológia egyszerû
-böngészõben megnyitod az orosz WoT oldalt KLIKK
- majd nyitsz mellé egy másik lapot gugli fordítóval amiben oroszról magyarra fordítasz az elõbbi linket bemásolod KLIKK
- így látod mit hova kell írni, de az eredeti orosz nyelvût töltöd ki.
A játékot letöltöd az orosz oldalról 6.3.7 -t, telepíted majd hagyod patchelni.
A játék könyvtára a World of Tanks teljesen angol ugyan olyan mint a másik így vagy onnan átrántod az angol nyelvet LC MESSAGES mappát (World_of_Tanks\World_of_Tanks\res\text\LC MESSAGES)vagy magyarosítod bár ez utóbbit nem próbáltam, de szerintem mûködik itt is.
bazza

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Két egymás utáni meccs... Szerintem no comment 😄 (az állást nézzétek)

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/27/shot_001.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/27/shot_002.jpg

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Nem az az alap, alap TORONY!!!

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hali
tudja vki hogy lehet az orosz szerverre lereggelni fizetosre , elegem van a sok tk-zo hulyebol.
En nem nagyon igazodtam el hogy kell...

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Gondolom annyi hátrányod származhat belõle, hogy a legénység nem fog fejlõdni.
Úgy emlékszem a vörös felirat ellenére elmehetsz csatába, voltam is párban így, de nem vettem észre, hogy lassabban töltene vagy pontatlanabb lenne a tank stb.

Köszi a választ. Tudom is mi lesz. Van pár 100%-os emberem még a T29-bõl a barakkban, azt majd bepakolom egy amcsi tankba, ami elit.

Másnak van véleménye a #25037-re?

f24sg
JAJ, hát itt van a többi eredeti sight mod is ide gyertek!
Ha piros a szám, azt jelenti azok az emberek nincsenek kiképezve arra a tankra.
Hogy ez számszerûen milyen hátránnyal jár azt nem tudom... lehet hogy a piros szám már a levonások utáni érték?

Esetleg kipróbálhatod hogy egy maxos tank mennyit megy egy ilyen piros driverrel vagy hogy mennyi idõ kell amíg újratöltik az ágyút, gyanítom jó horror érték lesz 😊

Az álcaháló meg a kukker (a binocular asszem) viszont levehetõ és szabadon átpakolható másik tankra. ergó elég csak 1-2 darabot megvenni accontonként, és mindig arra a tankra teszed amelyiket éppen használni fogod.

Figyeld hogy melyik eszköz ikonján nincs lakat - azok rakhatóak át szabadon (asszem 3 ilyen van).

Warton
Szerintem más durrantott beléd.

Ez a game egyre jobban idegesít!
Is 3-ban 30-ról HE lõszerrel lövök T-34 testére és semmi!
4502 Porsche 1-1-ben 2 sec alatt kettõt durrant belém!
Mi a fene ez???<#mf1>
Nem, de a vett kiegészítõ értékének a feléért tudod eladni, ha megnézed a depóba a tank árát, mondjuk 1000000 credit, veszel egy kiegészítõt 500000 creditért, a tankod
1250000 creditért tudod eladni.
Igazad van, de a papír test igen jól megvan döntve, szinte penge éles és nem könnyû eltalálni, ezért van a sok lepattanó. Ha jól álsz be és mondjuk a táplálkozási lánc eleje felé vagy, volt olyan 46 találatot bírt ki.
Ez simán duplasebzés ráadásul 😄

Tuvok
Ágyúsok álma .. "ahová lövök JT-t találok"

Igen, tudom hogy a fejlesztett torony kemény, de az alap papír. Kínaiul írok-e?

T32 fejlesztett torony 298/197/152 kemény , és Qjó gép.
lipovics
Igen, a kérdés elsõ sorban erre irányult. Vennék egy álcahálót, de nincs 200.000-em tankonként 😊
maniac78
Nem beleszámítja az ára egy részét. De ha arra vagy kiváncsi, hogy másra felrakhatod-e, akkor az ikonja bal felsõ sarkában ha lakat van akkor elvész, ha nincs akkor eladásnál leveszi, hogy újra felhasználhasd.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)