A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
charlie0930 #103514 Szombaton balfasz voltam megvettem az IS-3-at felraktam rá mindent torony+rádio+de gun-bol csak a 122 mm D-25T ment rá elkezdtem vele játszani nagy szivás volt eszembe jutott hogy meg kérdezem itt hogy a felfüggesztést ki kell fejleszteni ha rá szeretném rakni a BL-9-et erre irták is egyből hogy a BL-9-el kellet volna kezdeni és utána a többi cuccal.Na nem vert le az ideg egyböl
.Igy kénytelen voltam kifejleszteni a felfüggesztést+ BL-9-et.Hát nem volt könnyű de 84 csata alatt végre meglett fullos az IS-3.Miért is irtam le ezt,nem azért hogy felvágjak hanem azért hogy tanuljon belőle más is ez egy nagyon jó forum segitökész emberekkel.Ezért a tanulság ha veszel egy új tankot elötte mindig kérdezd meg itt hogy mit tegyél fel rá.Én ezek után mindig igy teszek.Kőszőnőm a srácoknak a segitséget.