World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy 23méterrõl képtelen voltam átütni az IS-4et az is biztos, pedig zsebben éreztem, mert csak 15% maradt belõle. Õ persze egybõl kilõtt, érdekes. Nem mondom, hogy csal a program, de érdekes hogy néha hajszál pontosan betalálok bárhová, néha meg 50-100 méterrõl a Holdat sem találja el.
Illetve nem csak néha, mert ez a két variáció lehetséges és ezek döntik el a csata végkifejletét is!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A medve nem játék.
Csak gondoltam a nemrég kezdett játékosokra is. De hát majd Ivánék eldöntik. 😊
Viszont volna egy kérdésem. Eladtam az IS-3-amat, és az embereket beletettem a SU-152-be. Minden gond nélkül bele tudtam rakni õket, csak annyi, hogy az IS-3 felirat pirosan látszott. Legnagyobb meglepetésemre engedett is vele csatázni. Ha nem tréningeljük át az embereket az adott tankra, milyen hátrányokkal járhat az?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
IS7 APCR-el teszteltem nem lehet átlõni azon a ponton.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Erre vártam, Turmzielfernröhr 9b. Priceless...<#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
Az orosz oldalon talált linkbõl lassan össze állt a dolog
vissza állítottam a szint pirosra és a pöttyöket eredeti méretre.
MiniMap 276x274 pixel
A minimap.xml-t jegyzettömbben megnyitva
A "position" sorban lévõ számokkal lehet a mini mapot mozgatni
az elsõ szám a bal(nagyobb szám)/jobb
a második a fel(nagyobb szám)/le
<frame>
<texture>gui/maps/ingame/minimap/frame.dds</texture>
<texCoords>0 0</texCoords>
<texSize>276 274</texSize>
<position>324 0</position>
</frame>
A szöveg dobozra ami a minimap felett van nem tudom mi lenne a megoldás kicsit feljebb kéne pozicionálni és akkor vissza kerülhetne a minimap a sarokba.
Az orosz fórumon írnak valami technikát miszerint törölni kell bizonyos sorokat de még nem vágom hogyan változna.
Az eredeti fórum és az eredeti link a fórumról
copy them to root of WoT 😛rogram Files\World_of_Tanks_closed_Beta\res\gui\flash
Úgy lenne helytálló, ha azt mondjuk áprilisig fizet a fõnök akkor is ha nem csinálsz semmit, aztán azt mondja, hogy májusban is kapsz a semmiért pénzt. Aztán amikor azt mondaná hogy mostmá dógozzál, akkor fellázadsz hogy legalább vmi ajándékot adjon, mert hát arról volt szó hogy májusban már dógoznod kellett volna, de a szemét fõnök még ekkor is a semmiért fizetett 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ha jól tudom a T29 max 270-es turret fronttal rendelkeznik, ha IS-3 nem is de IS-4 átlövi ha nem akkor elnézést pontos értéket nem tudok.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Rohadt KT elvette a jó kedvemet, egyedül maradtam a csapatomból kb 8 an rohantak rám de ö volt a legerõszakosabb. Komolyan mondom 7-8 lövést adtam le rá szembõl ahogy jött rám és kivétel nélkül mind pattant róla! Még hogy funér lemezbõl van a torony egy része, de a homlokpáncélról is pattan le minden. Rohadt egy megalázó szitú hogy lövöm-lövöm az meg még mindig 100%. 😞((
A medve nem játék.
Egész pontosan ide: World_of_Tanks_closed_Beta\res\gui\flash
Nem kell síránkozni mert a HW mindenkinek szól, de te legalább elõnybe vagy azokkal akik csak most kezdik, mert már szinte mindent ismersz és sok tapasztalatod van.
Láttam néhány játékosnál újfajta irányzékot, ezeket honnan lehet letölteni?
Nem a játék beállításánál lévõkre gondolok.
szerintem mar a sok hulye ,szorakozasbol a csapattarsra lovoldozgeto idiotaval kene valamit csinalni, Ez a legujjabb nem tkaznak csak harmat negyet beled lo, Az elobb is valami kribl... nem tudom mi nevu vk36os hulyevel 2x is osszeakadtam ,azzal szorakozik az idiota hogy a hevykbe beledurrogtat....
Masodszora elszakadt a cerna atvaltottam prem loszerre azt megszabaditotam a gondjaitol .... most lejelenthet engem ha akar.
Ezekkel mit lehet tenni valami otlet esetleg???
mert ilyenkor ugye nem ol meg senkit hogy lejelenthessuk , de ha lesebez 2-3 hevyt ugy mar vege is a menetnek szamukra
Na kiorjongtem magam<#falbav>#falbav>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
A másik, meg hogy mindenki várja a patch-eket, új pályákat, új tank-nemzetet és erre folyamatosan tolják az idõt. Ez kicsit csalódás nem?
Mit szólnál ha pl. a fizukor is azt mondaná a vállalkozód, hogy majd áprilisban fizetek, de addig napi 1 doboz cigit kapsz, mint élvezeti árucikk. Áprilisban meg azt: majd májusban..