A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Persze általánosítottam ... de a pályák minimum 90%-a artyval belőhető, max arrébb kell álni egy picit ... Ráadásul a rutinosabb arty playerek tudják, hogy melyik részeket honnan lehet a legjobban belőni ...
Viszont ha bekempelsz a baradék 10%-nyi helyre, akkor meg a csatából nem látsz semmit, csak annyit hogy ha az enemy nyer, akkor megkeresnek és kiszednek ...
Ráadásul a rutinosabb arty playerek azt is tudják, hol lehet az enemy arty, várják az első csíkot és megy is a counterattack ...
Sajnos a nem rutinosabbaknak ezekről fogalmuk sincs, őket onnan lehet megismerni, hogy az én csapatomban vannak :)
Mint az a pár Hummel az oldalunkon, akiket jópár oldallal ezelőtt meséltem, hogy milyen hősiesen szedtek ki 1 KV-t ...
Mikor már mindenki anyázott, hogy miért nem segítenek - bejelentette az arc, hogy azért mert nem tud odalőni ... (2 méterrel kellett volna arrébmennie, hogy sikerüljön ... na mindegy ...)