A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lehet hogy úgy érti, hogy lassan gyorsul - ez a gondom pl: a T34-85-el ... hiába 54 km/h a max speed, ha kell neki 3 csata míg felgyorsul addig (Természetesen hegyről lefelé ...)
@Renegade:
Nekem nincs bajom a jó arty playerekkel, ezt mindig elmondom (Tegnap is elnézést kértem a sráctól ...), de egyszerűen már nem szórakoztat a játék, hanem idegesít ... Mikor valami hihetetlen mákkal 1 vs 1-ben kiszedek SU-152-vel egy IS-4-et, ami megfordítaná a meccset , majd fél másodperc múlva 1 lövés és végem ... (aszem talán Grille szedett ki)
Az artyk jelenleg továbbfejlesztett TD-k ... pár apró különbséggel:
- Nincs látóhatár
- Nincs páncélzat amit át kéne ütni
- Átlőnek mindenen (Nekem meg kell kerülni a hegyet ...)
- És 3-4 Tierrel nagyobb ágyú van rajtuk ...
Erre FPS-es körökben van egy sokat használt terminusz teknikusz: a "csíter"
Teljesen elqrják a játékot ... Mikor már eljutottam arra a szintre, hogy lehet hogy ez a játék nekem megéri majd a havi 10 dolcsit ... sikerült eljutnom arra a szintre, hogy semmit sem ...
Igaz, mintha kevesebb arty lenne ... De a nerfet a másik oldalról nem érzem ... az esetek 90%-ában telitalálattal szednek ki, hol 100 - hol kevesebb %-ról, mindegy.
Valami hihetetlen jókat szórakozom, mikor nincs arty ... Kevesebbszer is szednek ki ... De még mindig a legjobb csatáimat teszik tönkre ...
Nemes egyszerűséggel dühít, hogy 2 lehetőségem van arra hogy űbertápos legyek:
1 - végiggrindelek egy teljes sornyi tankot a max tierig
2 - vagy megyek pár plusz kört PZ4-el, és kész.
Lehet az a bajom, hogy a mi csapatunk mindig kifogja a balfasz arty playereket, de lassan unalmas, hogy amíg a scoutokat ki nem szedik, minden csapat kempel mint az állat ...
Eredetileg azt hittem az arty arra való, hogy megakadályozza a camp-et ... De miattuk van főleg ...
Kár érte, nagyon jó játék lehetett volna :(