A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pongyi #103131 Kikelll írni magamból mert SZÁTB@SZ AZ IDEG!!!!! Hát mekkora egy sz@r már ez az ruszki ágyú!!!!!!!!! Egy fos!!! IS3 még nem bl9 csak az IS topja, még csak 80% a crew de akkor is!!!! Mennyi a penje? 170-175? KÉTSZER pattatam Tigrisről 10! méterről szemből... T29-el én 90-eset használom gazdaági okokból (megy gyorsabb is pontosabb is) annak 160! a penje de még 200+-os lövések is mint kés a vajon ugy mennek át rajtaMondjuk 5ből 1 nem megy át de akkor már csodálkozok. Közelről meg érsd 20 méteren belül MINDIG átmegy. Ez a sz@r meg KÉTSZER pattan. Másik csata Kb 20 méterre tőlem T32, megállok, karikát teljesen betölti az oldalával, na mondom most jól oldalbab@szom a korábbi 500HP sebzésért erre a lövésem elveszik? Eltűnik? Nem is tudom mi lett vele, de el azt nem találtam. Egyszerűen agyhúgykövet kapok ettől az ágyútól. Hihetetlen h mikről lenempattan. Olyanokról pattan amiről 160-nal nem pattanok le. Óriási csalódás eddig. Egyszerűen már nem merek lőni, nem bízom ebben a sz@rban. Közvetlen közelről is képes pattanni vagy mellémenni.