World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira azért nem vészes, én legalábbis nem hánytam tõle nagyon😊

Sippie
fasza. Ha ezt tudom inkább kihagyom ezt a szart, aztán free xp-bõl összehozom a ferdit mással, mert ez így borzalom.
Arra céloz az autoaim teljesen véletlenül😄

yes

Sippie
Mi az isten fasza baja van jadgpanthernek? Minden második lövésre meghal az ágyúm. Ez ekkora fos?
ximix
igen gold

25000 gold = 100USD-10% =90USD = 17.946 Ft
100USD = 73.2 EUR-10% = 65.88EUR = 17.946 Ft
USD/HUF 199.4
EUR/HUF 272.4
Goblin. Ruszkik kis zöld goblinokat vesznek, azok bicikliznek a tankokban és hajtják a lánctalpakat.

cuccost nem tudjuk de a gold ennyi😄

jah😄

amúgy mi ez a G? Gold?

The Matrix has you...

nem erre voltam kíváncsi, hanem, hogy mennyiért veszik a cuccost odaát.

The Matrix has you...

ximix
1 RUB = 8,55 G
1 USD = 250,00 G
és ezt mennyiért veszik meg? 10 ojró? vagy 100 rubel 😊

The Matrix has you...

ximix
Az orosz szerveren is 2500 gold 30 nap tehát 300 nap prémiumot tudsz megvenni belõle de akkor nincs free xp váltogatás
Nekem tetszik hogy patch notesban ami lényeges lenne, annál mindig ott van hogy "lehetséges"😄

ez elég gáz, mert ahogy látom érdeklõdés elég nagy, meg itt Mo-n se nagyon láttam ekkora fan-tábort ilyen tipusú játéknál. mert BF vagy COD az más tészta szerintem, ezek a ritkább fajba tartoznak, de úgy látszik sokan tartunk igényt ilyen játékra és nem sajnálnánk a pénzt sem érte...persze van még mit pofozni rajta, de azért jók a kilátások 😊

The Matrix has you...

Legkomolyabb az lenne, ha megvehetõ a pre-order... és utána csúsztatják a megjelenést😄 volt már ilyen csak szólók😄

A készítõk se tudnak, mert nem tudják elmondani, hogy akkor pontosan mit, mennyiért mikortól<#mf1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mondjuk végül is az árakat még nem tudjuk, de ha abból índulunk ki hogy kapunk egy 50%-os készültségben levõ játékot(bugtanya) persze ígéret földje az van.. goldolom még majd remekül be is árazzák a cuccost😄

ximix
Kösz
még mindig nem tudok írni sem
Igen, valaki úgy írta, hogy az elõrendelõk alapbõl kapnak X nap prémiumot meg mellé gold-t. De lehet csak rosszul emlékszem, azért kérdezem.

De abban biztos vagyok hónapokkal ezelõtt még ilyen csomagok voltak, hogy havi féléves, éves csomag, meg ilyesmi.

Azért jó lenne ha egyértelmû lenne dolog, mert most csak ilyen pletyka szinten megy,konkrétan tudtommal nincs még semmi, és elvileg napokon belül elõrendelhetõ.

Hát izé.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Remélem azért nem fognak össze szakadni hogy ebbõl a fostaliga pre-orderbõl nem gazdagodnak meg😄

Értem mondjuk a kep alján a tankoknál ott össze van keveredve nem kicsit a cucc😄

De ez így ebben a formában egy kalap szar .....

ximix
Lidht, Heavy fordítva 😊
premiumot a gold-ból veszed, ezen mi nem tiszta? vagy úgy érted, hogy alapból kapnál x nap premiumot?

The Matrix has you...

Ez se egyértelmû, mert hónapokkal ezelõtt csomagokról volt szó, havi/féléves/éves leosztásban.

Elírtad, mert a HEAVY-hez jár 25 ezer gold és M6A2E1, és a LIGHT-hpz jár A-32 fordítva.

De akkor prémium acc nem jár mellé? Mintha valaki írta volna hogy pont emiatt éri meg elõrendelni,mert gold is, és prémium acc is jár mellé.

Wlanseraf : Jogos.

Molnibalage : A 10,5cm német ágyú igenis jó fegyver HE lõszerrel. Közelrõl nagy eséllyel üti át a páncélt és durván sebez. Persze helyetted nem játszhatunk és neked kell érezned melyik fajta ágyú jön be alacsonyabb szinten, (nagyot ütni&ritkán vagy kicsit&sûrûn) s ha neked elõbbi nem feküdt, akkor ostoba és elhamarkodott a kijelentésed, miszerint fos fegyver a 10,5cm rövid csövû. 😊

Na ez az , valaki bedobott itt egyszer egy olyat hogy 100 dollár 1 évi prem plusz 10k gold..

De kezdem azt hinni hogy a készítõknek sincs fogalmuk errõl😄

Prémiumot sztem az aranyból vehetsz.

ximix
A 3 féle elõrendelésbõl választhatsz 1
1.LIGHT 10%-al olcsóbban 25.000 gold +egy M6A2E1
2.MEDIUM 10%-al olcsóbban 18.750 gold +egy PzV./IV.
3.HEAVY 10%-al olcsóbban 12.000 gold +egy A-32
így remélem érthetõ
Tankot nem lehet válogatni az ajándék,
a hangsúly a garantált 10%-on van ami vagy több gold vagy annyival olcsóbb, de aki vágja az angolt az majd megmondja.

de ezek az adatok mennyire valósak azaz lehet még változtatnak rajta ez amolyan próbának néz ki értem ezalatt a 10% az nem olyan hûde,

Elvileg...a héten valamikor majd?
De most abban nem vagyok biztos, prémium acc is jár a elõrendeléshez?

Mert jó lenne tudni mi éri meg jobban, elõrendelni, gold-t venni és aztán elõfizetni valamennyi idõre.

Valamit nagyon elkúrsz. A nagy kaliberû pukkantóknak meg bizony alacsony a tûzgyorsasága, ehhez jobb ha hozzászoksz már most.

ne játssz vele, ha nem megy 😊

The Matrix has you...

Én is valami ilyesmire gondoltam😊 csak vicces hogy semmi infó!
Mikor lehet elõrendelni a megjelenés után?😄DDDDDDDD

Igen. Én úgy tudom, hogy elõrendeled, és kapsz a pénzedért prémium acc-ot, gold-ot, meg egy ingyen tankot.

Ami szerintem megéri. De lehet rosszul értelmeztem a dolgot

Molnibalage
Próbálkozam még a 10,5-ös löveggel. No offense, de egy fos fegyver. Lassú és pontatlan. A HE lõszerrel eddig két találatot tudtam bevinni. Hatása egyszersem volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na én már nem értek semmit😄
Egyébként mekkora vicc hogy elvileg bõ két héttel a megjelenés elõtt(vicc) senkinek semmi fogalma nincs mi mibe fog kerülni hogy lehet fizetni(a nyilvánvalón kívül) 😄

Épp ezért kevés az az 5 lövés/perc. A 122 mm-esnek valamivel nagyobb a sebzése. A 105 mm-esnek is 5,5 körül kéne hogy legyen a ROF-ja.
25K-ba csak nem fog kerülni egy sem, az már 10 millió átváltva.

Dede, a pre-order tankokért nem kell fizetni.

Párnádra is egy Herci van hímezve😛

25k gold? WTF?
Ha 1 havi prem 10 dollár ami 2500 gold ki a faszom ad egy fostalicska tankért 100 dollár???? amit szarrá lõnek 1 hónap múlva, ezek hülyék😄
vagy félre értelmeztem valamit?

a.carkey
Én még én kaptam a fikát, pedig ha van tank amivel nagyon sokat nyomtam, így kocawotosként is, az a Hetzer (és a T-34).

A medve nem játék.

Igaz, nagyon felületesen néztem meg a képet. Kicsit csodálkoztam is mert a löwe re nagyjából valaki fele ennyit írt.
Ennyit egyenlõre egyszerre biztos hogy nem költök a játékra, igazából eddig még egyik premi tank sem indította el nálam a birtoklási vágyat. Mondjuk a löwe adatait igazából nem is ismerem csak annyit hogy tier 8 as lesz.
Eagle16
Jah, eléggé tûrhetõ lett a 220 lóerõvel, amolyan átlagos a mozgékonysága, se nem lassú se nem gyors.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na várjál várjál, a csomagokra gonolsz?

ott nem úgy van, hogy egyelõre ismeretlen mennyiségû pénzért kapsz 25K aranyat ÉS azt a tankot

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az IS-nek 5,56 a ROF-ja, nagyjából hasonló. Szintre kerültek kb.
Lassan belövik Tier 7-nek a T29-et. 😊
Jakuza001
Mekkore hugyfosszar lett a Su8 a su5hoz kepest, Vicc

ximix
Úgy nem rossz masina csak kicsit lomha volt azért nem csipázták, helyváltoztatás nehézkes volt elején elkellet találni a jó bozótost, hegynek mindenki leelõzött. . . de most az új mocival biztos frankó