banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    A napokban írtam a hivatalos fórumra éppen:

Nemrég T34-ig toltam az amerikai heavyket. És meg kell mondanom a végig használt 105 T5E1 után nem hogy pozitív, de inkább negatív élményt adott a BL9. Persze még kevés csatát mentem vele, de eddig csalódás. Penben ugye 27-el több az orosz, de már ennyi csata után is látom, hogy pont ugyanazokat ugyanott viszi és nem viszi át a két fegyver. Semmi különbség nincs. Ezen túl pedig az amerikai sokkal pontosabb, bár ugye ez minden orosz fegyvernél így van, mármint, hogy pontatlanabb, mint a többi nemzeté. Ez van kompenzálva a nagyobb sebzéssel. De annyival nem is nagyobb. Szóval fegyver tekintetében most még úgy érzem az amerikai az én kezemben jobb, mint a szovjet. Maga a tank tényleg pattogós, benne ülve is, nemcsak ellenfélként. Előlről tényleg sok lövedéket legpattint a döntött páncél, ez mindenképpen jó, de ugye cserébe sokszor van ammorack, ami az amerikaiaknál szinte elő se fordult a grind alatt. Én úgy gondolom 8-as tierben jól sikerült a kiegyensúlyozás. Királytigrisem még nincs, de a T32-őt bőven érzem olyan jó tanknak összességében, mint az IS-3-at. Nem érzem egyiket sem jobbnak a másiknál és ez jó is így.

Ezen felül azt kell mondanom, hogy a legjobb hitratiom a 105-össel van és érzésre is nekem az eddigi legpontosabb fegyver, amivel a játékban találkoztam. Vétek nem feltenni a T29-re.
    Az IS-3-al kapcsolatban pedig rendkívül érdekesen alakulnak a dolgok. Hihetetlen magas xp-s köröket megyek vele, de nem teljesen tiszta, hogy miért. A nagy sebzés lehet az oka, de érzésre a T32-ben ülve sokkal jobban játszom, az IS-3-ban hülyeségeket csinálok, kilőnek korán mégis dől az xp. Szóval érdekes tank. Lehet 200 csatával később majd istenítem, mert még jól is fogok vele játszani. :-)