banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Én kifejlesztettem T29-re mindent.

A motor az tényleg nem olyan fontos, sokat nem ad hozzá 80 lóerő, miközben maga a tank 65 tonna, de még a T32 is 55 tonna. Kihagyható.

A 105mm-es ágyút viszonyt kár volna kihagyni. Igen, drága bele a lőszer, pontatlan, de nem mindegy hogy 160-at ütsz át vagy 198-at. Pl. szembe jön veled egy Type 59 vagy Is-3...a 90mm-es ágyúval sokat nem tudsz ellenük tenni, tegyük fel hogy olyan távol vannak hogy nem tudod becélozni a gyenge pontjaikat.
    198-as átütéssel meg a Type-ot már simán ütöd, és az Is-3 se fog neki nagyon ellenállni. De sok ilyen tank van még, amihez szemből kevés a 160-as átütés, de a 198 már átviszi. És ez még is csak egy nehéztank lenne, az a dolga hogy a többi nehéztankot eltakarítsa.
    És mivel nehéztank, lassú, szóval azt se mondhatod hogy majd megkerülsz mindenkit és a 90mm-es ágyú nagyobb DPM-jével szétszeded őket oldalról.

90%-ban mindenre szemből fogsz lőni és ezért fontos a minél nagyobb átütés.

És így már rakhatja is fel a tornyot :)

Amúgy T32-n se olyan borzalmas ez az ágyú, valahogy mégis csak elmentem vele T34-ig, 1k+-os átlag xp-vel. De T32-esen határozottan idegesített néha, a BL-9 sokkal jobb, a 105mm L/68 meg még a Bl-9-nél is jobb.