banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ..jatszottam tobb mint 10k meccset, is4, t34, object, t54 ment.. szerettem oket, winrate 50% felett. most h itt a vk, meg az e75 tier9es, szembesulnom kell vele, h ezekkel nem tudok jatszani. pedig gyakorlatilag majdnem minden tankot vegigtoltam. nem volt xp-bol atugras, szoval lattam en mar egyst-mast. az e75ot fullosan keztem, husz meccset mentem es 30% winrate. tudom majd kesobb jobb lesz.. hat a vk-val is ezt vartam aztan nem lett. vk tobb mint 130 meccs, fullos mar reg, es 42%. tegnap zsinorban 7 vereseg vele. most meglett elsore vele. probaltam sniperkodni tavolrol >300m. 100% legenyseg mellett a fele mellement. az ilyenek miatt rohogok mindig a nagyonpontos nemet agyukon. jobb esetben csilingelos semmi. igazabol mast nem is varnek, hiszen messzirol nem fogom a gyenge pontot eltalalni ez trivialis. vegul 4et sebeztem. t54, ferdi, is4. duplan 1600xp.. mindez ugy h a tobbiek tudtak a dolguk es csinaltak, nem nekem kellett az utat tornom. mert akkor total hulla. igazabol utalok mar veluk menni. jah es eleg sokszr platoonba is megyunk veluk, megis bukta.. es a legfurcsabb nekem, h a tier8asokkal menve eg es fold a kulonbseg. jelenleg azokbol negyet huzok megis csaka ferdivel szenvedek, mert meg nincs meg a nagy agyura. de ezek mar fullosak. nem varhatom h barmi javulas lehetne.