A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most komolyan, te jártál úgy, hogy felrobbant az ammoracked, és nem halt bele a tankod?
Honnan tudtad, hogy ammorack-en lőttek? Lenullázódott a lőszer számláló?
Amúgy én már jártam úgy, hogy kifogyott a lőszer, és mégis ammorack robbanásba haltam meg. :)
Meg ha a IS7 meg T30 hp-ját elfogyasztja az ammorack sérülés, akkor mennyi hp kell hogy túléljem ?
Én úgy képzelem (csak képzelem, de javíts ki) hogy ugye van az ammo racknek mondjuk 700hp-ja, ha találat éri, de nem sebeznek bele ennyit akkor sárga lesz, és csak megsérül.
Ha elérte a 700dmg-t a sebzés mértéke, akkor reszeltek a tanknak, hiába van neki 2100-2200 hp-ja.
Maus-E100 at még nem láttam blow-up olni (ammoracktól felrobbanni) (bár E100 volt hogy 100hp val élte túl az arty lövést de leégett)
Ha sárga marad az ammorack a következő lövésnek már csak mondjuk a felét kell belesebezni a robbanásához. Ha megjavítom, indul előröl.
Rosszul gondolkodom ?