banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, szerintem 50-50. Nekem ha elhúzzák márciusig a bétát, utána nem fog érdekelni a játék. Kivéve ha konstans raknak be új tartalmat, mivel most pl csak az amerikai ág miatt kezdtem kissé aktivabban játszani.

Nálam egy ilyen játék időtartama 1 évnél sose több. A toppot ugyan sose szoktam elérni mert nem birok annyit grindelni (pl NF-ben is 4 nemzetből megvan a BB4-BB5 kategória, de a toppot nem birtam kigrindelni), viszont ki szoktam próbálni minden ágat.

Most is, felső-közép kategóriáig ki van gyúrva majd minden (Német Heavy/Medium/Arty, Orosz Heavy/Medium, most az US heavy/medium ágon meg a német TD-n dolgozom)

Én csak addig élvezem amig viszonylage belátható időn belül elérhető célok vannak. Pl IS4-em vagy Mini mauszom tuti nem lesz, pedig az alatta lévő tankok már fullra ki vannak gyúrva. Viszont a következő tier megszerzése... áh. Inkább a Hetzer :)