banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Így áltam hozzá! :D Mondjuk azért préseltem ki mindent a Hetzerből, mert benéztem a PZ38 fejlődési ágat és nem tudtam tovább menni a Párduc felé. :D Akkor úgy döntöttem, hogy ha már ennyit beleöltem, akkor nyomjuk nagyüzemben, mit tud. Lett 100%os crew, álcázás, full felszereltség, stb., és most már annyira összenőttem vele, hogy sosem törölném le. Iszonyat jó support tank, és ahogy már fejtegettem: azért veszélyes, mert lenézik. A Stugot már nem nézik le, mert sokan játszanak/játszottak Stuggal, és tudják, hogy gyors, jó ágyúja van, stb. De a Hetzert mindenki átugorja és egy szükséges rossznak tartja. Aztán amikor apránként 4-5 lövéssel a KTnek nincs HPja, majd robban, na akkor szoktak utánanézni, hogy baszott ki is nyírta ki őkelmét. :D Na ilyenkor tartanak rá nagyvadászatot, de sokszor észre sem veszik, hogy hol van, még úgy se, ha mellettem állnak. (Ilyenkor meg sem mozdulok, és álcázással tökéletesen működik. Aztán továbbmegy, és még egyet bele lehet lőni. A repair kb. 1500 ha 0%ról kell javítani, a lőszer meg lófasz belé. Cirka 9-11 között keres vele az ember prémium nélkül, de szedtem már össze vele 40 ezret is.)