World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Achmed927
Naaaa. Ez nem is igaz. Én csak jókor vagyok jó helyen ...... mindig. 😄

Persze, nincs is mit. Ettõl függetlenül az esélyt megadhatjuk neki, hogy korrigáljon, fõleg ha rádöbben tévedésére. Ha meg nem, felõlem megkövezhetjük. <#awink>

Frankó, akkor sztem ha vki péniszt akar lóbálni akkor azt kéne átlagolni. Persze csak azonos tipusú tankoknál lehet mérvadó (még az azonos tier is kevés).

Igen van minden tankra külön, statoknál a teljes kiosztott damage.

NERFELNI, MOST! OP.

SAjnos nem vagyok WOT elõtt, de nincs olyan stat tankokra lebontva hogy mennyi damage-t osztottunk ki vele?

Úgy sztem érdekesebb az összehasonlítás, mert a kill - mint tudjuk - sokszor szerencse és platoontársak kérdése (pl hogy ellopkodja elõled Hell a killeket vagy sem).

Ide a rozsdás bökõt, ugyanolyan tankban nem feltétlenül az osztotta le a legtöbb sebzést csatánként akinek a legtöbb killje van...

ximix
Egy kép a lõszerekrõl T-54 ben

valószínû a VK meg akarta akasztania T-54-et láncon lõni de mázlijára pont betalált az oldalán a lõszerekhez

Pár kép egy ketté fûrészelt T-54-rõl

eredeti forrás
Most hogy látom hány méterre lövök😄 tényleg nem 500 méter a határ, AT-1-el 658 méterre lõttem el úgy hogy talált😄

Szóval <#taps>

Szakesz, nem a tiedre vagyok kiváncsi 😊

Amúgy az átlag az átlag, nem nagyon van rajta mit agyalni: destroyed / number of battles 😊

Az elsõ két számhoz adott modell nem nézett ki rosszul, szerintem ez is jó lesz, holnap megyek megvenni. (StuH 42 😛P)

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

hopp, ezt benéztem...
egér kill/battle: 1,1

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

RatBaG
úgy láttam, megjelent a "Harcjármûvek" harmadik száma, stug 3 van benne... attól tartok, elég gagyi.

Per Aspera Ad Inferi.

Ez a magyar chat csatorna benne a játékban. A bejelentkezés után tudsz fellépni rá.
köszönöm

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

hát nálam nem így megy sajna

átlag lövés szám: 5-8
átlag kill: 0,2-0,4 (bizony 3 csatánként jó ha van egy killem)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Miután beléptél utána Channeleken belül kiválasztod a hun(kissrac) channelt és beírod a titkos jelszót. <#hamm>

Attól függ, nálatok mi számít átlagosnak. Egy jó csatára levetítve 4-5kill vagy minden csatában, helyzettõl függetlenül 4-5kill?
Ha így nézzük, akkor én 1,8tankot lövök ki körönként. Ami elég távol áll a 4-5kill/csatától, tehát bizonyára a jobb körökre céloztál ezzel. Ami viszont relatív, mert mikor 0killel zárom a kört, akkor mindenki nooboz, de a csapatunk 90%-a még él, máskor 8killel zárok, a csapatunk 90%-a halott és jönnek a gratulációk. Remélem értitek. 😊

amikor elinditom a játékot akkor w.o.t. alatta email &code ott kell beirni a magyar szerver nevét vagy hol ? nekem a beta van v o.6.2.8 de itt nem tudok belépni más hova csak w.o.t szerverre 😞 valamit nem jól csinálok?

Háát. Nekem tegnap elõtt a visszaszámlálás elejére betöltötte, tegnap meg a csata felére, winyo csere nem volt.

maniac78
Szerintetek nyom a latba valamit ha Prohorovka-n kilövöm a vasúti szerelvényen lévõ T-34-eseket? <#fejvakaras>

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
Kedves lammaer!
De. összeakadtunk, hála a scoutjaidnak egybõl kilõttél. Remélem még összefutunk nem szeretek tartozni. <#taps>

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

gvarga12
elolvasod itt az oldalon a tankos kep alatti szoveget sokat segit

ja a betoltes winyo fuggo altalaban nekem raid 0 -an pikk pakk meg van
ha FRAPS-olok akkor alt utolso vagyok

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Milyen néven is tolod? 😊

Sztem nem az átlagkillekre gondolt, hanem hogy mennyi lõszert használsz...

Mondjuk elég ritka a T10-es akinek az átlaga ilyen magas, ritkán látok 3 vagy annál több killes embereket egy csatában....

De majd meglesem a statjaidat, imádok túrkálni mások adataiban 😊

láttom van magyar csatorna is ehez hogyan tudok csatlakozni ?

Ez inkább játékstílustól függ. Nekem speciel 10-12között mozog amcsi T10 heavy-vel, mert általában mindig van elõttem valaki, aki felfogja a lövéseket és elég sokáig életbe maradok, hogy ellõjek ennyit.

Az elõbb például 14lövést engedtem el és 12talált is.
Nyilván ha elõreszáguldoztam volna, akkor drasztikusan csökkenne az átlag lövés/csata arány ebbõl a szempontból. 😊

Az, de sztem átlag konfigokon is elég sokáig elszüttyög.
Nalám az elsõ csatát mindig iszonyú sokára tölti be, a többi meg pályafüggõ, de általában a visszaszámlálás valahol 8 környékén (vagy még kevesebbnél) tart mire beérek...

Nekem T30-al kb. 4-5 kill az átlagos, de a nagy sebzés miatt sokkal jobban fenntartható, mint pl. az IS7. Többségében 40-80 ezer határok között mozog a kapott kredit.

Nekem a T30 jobban bevált mint az IS7.
Én meg BlueFire-nek küldeném az LGTtõl a "Gyere, gyere ki a hegyoldalba" cimû számot, ha ellene játszok HimmelsDorfon és õ a top tank a túloldalon 😊

Amennyire eszrevettem a betoltesi ido elege config fuggo.....
De esetleg nalam okosabbak adnak mas tippet

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

T9em van (IS4, VK45) a T10es ágyúkkal, de sokkal többet sztem én se szoktam lövöldözni vele...

De majd számolom az este.

Ez volt Nekem is tegnap.
Mire betöltött a játék már a fél csapat hiányzott.

*csatában

T10 hvy pilótáktól kérdezném, hogy mennyit szokott lõni egy csata?

Nekem egérkével ált 5-8, ez borzasztó kevésnek tûnik :-(

ximix
Karácsonyi hangulat eltüntetése
felül kell írni vele a World_of_Tanks/res/spaces mappa tartalmát
Festivus.zip néven fut
Az eredeti forrás
sziasztok . nekem nagyon bejön a játék csak nagyon lassan tölt be ez mitöl van ? esetleg van magyar szerver is mert én igazán nem értek hozzá . ha tudnátok segíteni az jó lenne mert így esélyem sincs mert kilönek mire betölt a játék elöre is kösz a válaszokat

Nem tudom jár-e ie egy bizonyos Csirke nevü felhasználó, ha igen, akkor üzenem neki, hogy ne beszéljen hülyeségeket

Na ha már tech tree, láttam képet francia verzióról, ruszkiknál már van vagy lesz vagy ez hogy?

Na az lehet hogy T-14😄

már megint mit pezsegtek?

A tech treeknél is látszik, hogy minden nemzetnél van gift tank, abból megkapsz egyet

M14 az melyik? Vagy T-14-re gondolsz?
Amúgy mintha azt olvastam, hogy a ruszki szerverek is Németo.-ban vannak mint az EU-sok.

Inkább az aranyat vágnák hozzám, amibe kerülne. De legalább választani lehetne.

Prémium tank - zsiroskenyér - biztos hogy lesz.

Hátazért a beta testereket álltalában megszoták jutalmazni, ha mást nem egy szelet zsiroskennyérrel, hogy hát, nesze ittvan egyé.
De fukaréknál lehet nem ilyen lesz a tendencia.
De majd meglátjuk.

Hát, most õszintén, abból hogy ingyen játszok majd egy évet a prémium contenttel, nekik semmilyen hasznuk nincs.
Ezért elvárni hogy még az élesben is kapjak vmit... 😊

Fenét, 50% azé van rajta, hogy még tovább tartson a grind ezért még többen vegyenek prémiumot.

Végülis érthetõ hozzáállás, de minden játékban (legyen az single is) utálom ezt a részt 😊

Bár ahogy a hozzáállásukból kiderül béta teszter majd kap egy M14-et(vagy ennél szarabbat) aztán legyen vele boldog.
Ha kap egyátalán valamit.

Anno volt az az egy ugye a magas pingjével, aztán jött a szétválás, nemtudom a ruszki mikor indult de tény, hogy azóta a béka valaga alatt se vagyunk.

Jeffjohnson
50% azért van rajta mert lesz a játékban kereskedelem is.

Az EU le van szarva ez tény. Sokunknak EZ az ami nagyon nem tetszik. Mert nevetséges hogy MI vagyunk a béta, és mégis az orosz ÉLESen jelenik meg minden hetekkel elõbb.