World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy sztem érdekesebb az összehasonlítás, mert a kill - mint tudjuk - sokszor szerencse és platoontársak kérdése (pl hogy ellopkodja elõled Hell a killeket vagy sem).
Ide a rozsdás bökõt, ugyanolyan tankban nem feltétlenül az osztotta le a legtöbb sebzést csatánként akinek a legtöbb killje van...
valószínû a VK meg akarta akasztania T-54-et láncon lõni de mázlijára pont betalált az oldalán a lõszerekhez
Pár kép egy ketté fûrészelt T-54-rõl
eredeti forrás
Szóval <#taps>#taps>
Amúgy az átlag az átlag, nem nagyon van rajta mit agyalni: destroyed / number of battles 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
egér kill/battle: 1,1
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Per Aspera Ad Inferi.
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
átlag lövés szám: 5-8
átlag kill: 0,2-0,4 (bizony 3 csatánként jó ha van egy killem)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha így nézzük, akkor én 1,8tankot lövök ki körönként. Ami elég távol áll a 4-5kill/csatától, tehát bizonyára a jobb körökre céloztál ezzel. Ami viszont relatív, mert mikor 0killel zárom a kört, akkor mindenki nooboz, de a csapatunk 90%-a még él, máskor 8killel zárok, a csapatunk 90%-a halott és jönnek a gratulációk. Remélem értitek. 😊
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
De. összeakadtunk, hála a scoutjaidnak egybõl kilõttél. Remélem még összefutunk nem szeretek tartozni. <#taps>#taps>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
ja a betoltes winyo fuggo altalaban nekem raid 0 -an pikk pakk meg van
ha FRAPS-olok akkor alt utolso vagyok
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Mondjuk elég ritka a T10-es akinek az átlaga ilyen magas, ritkán látok 3 vagy annál több killes embereket egy csatában....
De majd meglesem a statjaidat, imádok túrkálni mások adataiban 😊
Az elõbb például 14lövést engedtem el és 12talált is.
Nyilván ha elõreszáguldoztam volna, akkor drasztikusan csökkenne az átlag lövés/csata arány ebbõl a szempontból. 😊
Nalám az elsõ csatát mindig iszonyú sokára tölti be, a többi meg pályafüggõ, de általában a visszaszámlálás valahol 8 környékén (vagy még kevesebbnél) tart mire beérek...
Nekem a T30 jobban bevált mint az IS7.
De esetleg nalam okosabbak adnak mas tippet
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De majd számolom az este.
Mire betöltött a játék már a fél csapat hiányzott.
Nekem egérkével ált 5-8, ez borzasztó kevésnek tûnik :-(
felül kell írni vele a World_of_Tanks/res/spaces mappa tartalmát
Festivus.zip néven fut
Az eredeti forrás
A tech treeknél is látszik, hogy minden nemzetnél van gift tank, abból megkapsz egyet
Amúgy mintha azt olvastam, hogy a ruszki szerverek is Németo.-ban vannak mint az EU-sok.
De fukaréknál lehet nem ilyen lesz a tendencia.
De majd meglátjuk.
Ezért elvárni hogy még az élesben is kapjak vmit... 😊
Végülis érthetõ hozzáállás, de minden játékban (legyen az single is) utálom ezt a részt 😊
Ha kap egyátalán valamit.