A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #10219 Ide írom,aztán ha valakit érdekel majd szól!
Tizenhétmilliónyolcszázhatvanháromezerhétszázhuszonnyolc honlapra vagyok már bejelentkezve,van négyszáztizenhatezerötszázharminchat beszélgetős programom meg vagy hétszázhuszonkilencezerhatszáz különbdöző klánnal,céhhel,egyesülettel meg a fasz tudja még mivel állok ilyen-olyan kapcsolatban.
A szolgálati beosztásom.
18ok 19ok 20- 21ok 22- 23ok 24- 25ok 26- 27ok 28ok 29-
Az ok napokon ráérek egész nap.Legkönnyebben a játék HUN(kissrác) chat-en vagyok elérhető.
Ezeken a napokon el tudok menni bajnokságra,trainingezni,italozni,betonozni vagy mit tudom én hova.Ha a két meccs nem ütközik időben,akkor megoldható,hogy beugrok más csapatba is.
A - napokon egész nap nem vagyok.
Wespe.Ha azt akarjátok,hogy bejelentkezzenek a HU TEAM-hez a niggerek,akkor csináljatok valamit azzal a kurva videóval,mert nem lehet tőle jelszót írni.:)