A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jah, és ez felvet két problémát is . Mert ha még az egyik lenne azt mondom oké, játszunk 2-3 órával később/hamarabb, hogy értelmes időben legyen a másiknak is, de így, hogy az egyik épp felkel, mikor a másik délután hazaindul melóból, a harmadik meg már lefeküdni készül .. hát kétséges, de szerintem aki ilyen szanaszét klánt csinál, oldja meg a saját problémáját ... De Paul böcsülettel helytáll és szervez, ja és akkor ezúton és kérem Paul nevében is, hogy:
az érintettek az LS honlapján a war tervezőnél légyszi-légyszi jelezzétek vissza, hogy tudtok-e jönni az adott meccsre, fontos lenne tudni kire lehet számítani !!
Infóért forduljatok Paulhoz, de én is válaszolok amire tudok, nagyjából követtem mi hol merre .
Holnap átrágom magam a szabályzaton (mert elég fosra sikerült), az meg egyenesen vicc, hogy ma délben hirdetik ki, hogy van 2,5 napunk lejátszani az 1. fordulót, a meccset meg minden kapitány szervezze meg maga (ha tudja, ha nem akkor majd a bírók döntenek) . Persze ezt már úgy néz ki megváltoztatták, de ahogy olvasom így is több csapatnak necces lesz, ha még az időeltolódás nem lenne elég .
A másik vicces dolog, hogy a 2. fordulót nov. 21-22 környékén kéne játszani, de egy klán dec. 4-re egyezett meg Palival :D
Na, mégegyszer kérlek titeket, hogy aki jelezte részvételi szándékát a ligában, informálódjon az LS belső honlapon, és jelölgesse a meccseket, hogy (előreláthatólag) jön-e vagy sem . Mert most kicsit "rush" van a szabályok miatt .
Köszcsi