banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    Szeszélyes az az ágyú, sok a fura lepattanó. Nálam asszem 24 AP van betárazva, a maradék meg HE, de szerintem életemben nem használtam még...

A felsorolt tankokat sem fogja akárhol vinni, én mindig alapból a weak spotokat lövöm, az e szériánál és az is7-nél a hasat. Mausnál inkább a tornyot lövöm, ha a test be van forgatva, főleg ha nagy köztünk a távolság. Ha a torony felém néz - mert nincs annyi esze h azt is beforgassa- akkor legtöbbször gond nélkül viszi. Oldalról egyik sem gond, de az e100-nál inkább a tornyot lődd, mert az oldala simán benyeli a 155-ös skulót.

Kis adalék: ma 3x pattantam úgyan arról a vk45a-ról. Ráádásul abbeyn fent állt a kolostornál a dombon, így még a frontjának a döntöttsége is kisebb volt, mint vizszintes helyzetben. 2x a frontjáról, aztán meg a tornyának az oldaláról! Azt hittem beszarok... Áldom majd a napot, mikor végre lecserélik a clone szériát.:)