banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    Lehet hogy megvan, ha optimalizált játékkal nyomod. Én viszont játékélményre mentem (vagyis próbáltam menni). Emiatt nem éppen ideális volt a játékmód választás (pl. inkább Great Battles-eket nyomtam végig, mivel a társaim nagyobb egységei csak oda fértek be). Meg az is benne van, hogy egy kicsit a elszúrtam a legénység szintezését... :S

Soha nem az érdekelt, hogy maximalizáljam a fejlődést, hogy "ideális" fejlődést produkáljak. Egy Lock-On-ban, Il-2-ben a realitás érdekel, azért játszom vele. Egy szórakoztató játékban a játékélményre megyek. Szórakozni akarok vele. Innen nézve én nem vagyok (voltam) kompatibilis a Navy Field fejlődési ütemével. A World of Tanks fejlődési üteme inkább illik az én stílusomhoz... :)