418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
úgy kéne megoldani, hogy kenguruknak jobb legyen és az amcsi szopjon, ha már 10-es pinggel tolják -
jah pénteki meccsünkön még megy a vita mert az amcsiknak ausztál playerei is vannak és olyat kéne választani hogy mindenkinek jó legyen.
Utsó megállapodásunk szerint úgy néz ki hogy minekünk este 20.00 az ausztrálok szopnak mert hajnal 4, az amcsiknak meg lekell lépni a munkahelyről mert 14h. -
lammaer #10214 Egyedül az ágyúja ér valamit, ha felteszet rá azt a duci HE lövöldét (Stugomon is az van). A baj csak az, bárhol van akció, nem érsz oda. Ha meg baj van, nem tudsz hátrahúzódni :) -
Renegade #10213 én tegnap kipróbáltam, mondván biztos nem olyan para, hát őőőő, nem megy, nem forog, féléventő lő, se páncél se HP, elképesztő -
lammaer #10212 2 napja égettem fel... -
Hetzered volt már? :D -
lammaer #10210 Amúgy meg, ha T1-el lesz 4 killem, tuti belinkelem. Azt hittem a Lee-vel túl vagyok a jellemformáláson, erre megjött a T1. Jó, ennek már legalább van tornya, viszont lassabb mint egy betonbunker, és sajnos HPja közel sincs annyi.
Tuti hogy az amerikai ágat valami szerzetesrendnek találták ki, hogy csiszolódjanak az emberi értékek :) -
exoterm #10209 IS4 előbb volt meg, mint az IS3.
Elnézést, hogy felháborodtam. Mindenki linkelje a ***** képeit ezerrel.... ;)
-
lammaer #10208 Ugyan már, akkor és azt linkel mindenki amit akar. Exo már egy kiégett vén csataló, tologatja az IS3-at hogy meglegyen a 100 akárhány ezer XP az IS4ig, ne figyeljetek rá :)
-
A hibás azt hiszem én voltam, hogy belinkeltem a tegnap az addigi legjobb kis Ferdi teljesítményemet. Tessék engem szapulni. :) -
Renegade #10206 mert ő még fiatal és lelkes, te meg már vén :-) -
exoterm #10205 De most miért lett mánia, h belinkelgetünk képeket, h kinek mennyi és milyen killje van? Nem látok semmi különlegeset ezen a képen, ez a kép nem árul el semmit a teljesítményedről. -
Igazán nagyokat akkor lehet aratni, ha te vagy a top tier, a 4 kill szép kis eredmény egy közép kategóriás géptől. StuG-al, Hetzerrel 3-4 kill volt nekem is a csúcs. Amióta Ferdizek és megvan a 128-as, azóta az 5-6 kill sem ritka, egyszerűen azért, mert simán instagibelem a szegény Tier 4-5 (néha Tier 6) ellenségeket... De ismét, egy jó kis csapat nélkül az ember esélytelen. :) -
Ettől aztán szépeket fogok álmodni:
Vélemény? -
Na az gyönyörű...
-
Amúgy nagy szarság van! Megkezdődtek a liga küzdelmek, az első fordulóra 3 nap van (ma,18,19). Na ez már elég szarság hogy kihirdetik ma nagy váratlanul erre köpni nyelni nincs időnk, mi 2 ligában is érdekeltek vagyunk.. mai nap értelemszerüen kiesett.. holnapra felelőtlenség lenne wart szervezni, péntekre meg már 1 héttel ezelőtt leszerveztünk egy gyakwart. és ha ez még nem lenne elég ír az ellenfelünk hogy jó lesz a péntek hajnal 1? (amcsik) és most kezdjek el velük tárgyalni miközben tudom hogy este 9 meg nekik lesz túl korán.
A többi magyar klánnak milyenek a tapasztalati e téren? Örültök ti is ? :D -
5000xp és meg lesz a 88mm-s ágyú -
balika95 #10199 ok megpróbálom, de szerintem inkább kitermelem a free xp-t, -
Maradj hátra és csak arra koncentrálj, hogy belepuffogtass azokba, akik az elől lévő pajtikkal játszanak... -
balika95 #10197 sziasztok valami ajánlat, hogy a su-85B nevű szutyokkal hogyan kéne játszani?
annyira azért ne mvagyok béna, hogy 16xp-ket összehozzak vele... -
Annyit, de annyit lehet spórolni a helyes fejlőddéssel! :D Pl. a ferdihez csak egy motort kell fejlesztenem, mert a 3001Phez ugye mind kifejlesztésre került.
Iszonyat volt anno, hogy egyik pillanatban még default szutyok alapágyú van rajta, majd a másikban a torony is megvan, majd a lánctalp, és a motorok (egyszerre váltottam be az összes xpt), és felpakoltamrá a 88ast. Aztán 1 vs 3ban drawra hoztam egy meccset úgy, hogy 1 vs 1 lett belőle, szarrá volt lőve a motorom, de lejárt az idő, és nem vánszorogtam el megkeresni az utolsó artyt. :) -
Tudjuk, de mindig áll ott egy ingyenélő! :D -
Lehet hogy megvan, ha optimalizált játékkal nyomod. Én viszont játékélményre mentem (vagyis próbáltam menni). Emiatt nem éppen ideális volt a játékmód választás (pl. inkább Great Battles-eket nyomtam végig, mivel a társaim nagyobb egységei csak oda fértek be). Meg az is benne van, hogy egy kicsit a elszúrtam a legénység szintezését... :S
Soha nem az érdekelt, hogy maximalizáljam a fejlődést, hogy "ideális" fejlődést produkáljak. Egy Lock-On-ban, Il-2-ben a realitás érdekel, azért játszom vele. Egy szórakoztató játékban a játékélményre megyek. Szórakozni akarok vele. Innen nézve én nem vagyok (voltam) kompatibilis a Navy Field fejlődési ütemével. A World of Tanks fejlődési üteme inkább illik az én stílusomhoz... :) -
off :
igen bekerült , szoktam olvasni híreket , meg a videókat is sasolgatom .
tetszetős cucc , remélem béta hamarosan indul ( Fritz ha olvasod : csitu van :D ). -
davidbog #10192 OFF:
Igen, mondhatjuk hogy NF fan vagyok. De a teljes nevét lehet én is elrontanám.
Cifu: két hónap prémiummal és csak CA? Akkor nem játszhattál vele sokat. Annyi idő alatt BB3 simán meg van. Na jó, ha először futsz neki akkor inkább 3 hónap kell az említett szintű hajóhoz. Most megint előlről kellett kezdenem és prémium nélkül 3 hét alatt CL-nél tartok, igaz általában napi kb. 3 órát játszok vele. -
Adjunktus #10191 Valóban!:)
Apropó Torz!(bocs a becézésért!:D)A RIFT Planes of Telara bekerült már a látóteredbe? -
Végre valaki aki szól emiatt.... Engem múltkor emiatt leszóltak, hogy ne kötekedjek -.- -
-
Én prémiummal ültem két hónap után még mindig csak CA-ban... -
elbasztad , nem fun hanem fan .
-
Adjunktus #10186 Kitalálom!Te NF fun vagy! A teljes nevét nem merem leírni nehogy elbasszam.:) -
davidbog #10185 Azért én kicsit előbb számítok rá mint február-március, az orosz szerverről már van/lesz bevételük, talán kicsit felgyorsul a fejlesztés is.
Ha már a Navy Fieldet emlegetitek akkor legalább a nevét jól írjátok le.
Ott tényleg lassan lehet fejlődni prémium nélkül, a NF-ben kegyetlenül megéri a prémium. Mivel prémiumnál kapsz 100%-t, alap accounttal csak 40%-ot. Meg kell venni a prémiumot és akkor gyorsan fejlődtök, annyira írtátok a WoT-nál, hogy nem nagy összeg 8 euro/10 $, akkor nem értem mi a baj. -
Majd úgy február-március környékén számíts rá. -
TDantes #10183 Válaszoltam rá
Nem tudjuk
Nem lesz olyan béta, hogy nem vesznek el semmit. Ha teljes lesz, nulláról indulsz. -
Szerintem ugyanolyan gyors, csak éppen ott nincs prémiumom ezért kicsivel azért lassabb :)
Nincs semmi adat az új tankokról, a Pershing a legújabb, de azt beraktam. -
Lebontom hogy érthető legyen: Mikor jelenik meg az európai, vagy angol nyelvű teljes játék? Esetleg HA lesz, akkor mikor lesz olyan szintű BÉTA, amiben már nem veszik el semmi? -
TDantes #10180 Ja, értem. Az még nem érhető el tudtommal. -
Adjunktus #10179 Ok köszönöm ez eddig is megvolt.:)Én a full tech tree-s gépek stat-jaira gondoltam.Motor páncél löveg stb -
TDantes #10178 De , elérhetőek.
http://game.worldoftanks.com/media/uploads/tech_trees/full_german_tree.jpg
http://game.worldoftanks.com/media/uploads/tech_trees/full_american_tree.jpg
http://game.worldoftanks.com/media/uploads/tech_trees/full_soviet_tree.jpg
-
TDantes #10177 Amúgy elvesznek mindent, ha jön a teljes. Nem tudjuk ez mikor lesz. Már ha ezt kérdezted.