banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Részletek Joachim Scholl, Tigris tankparancsnok harctéri naplójából.

1943. július 19.
    "Ez a csata nem alakul kedvezően. Most hallottuk, hogy az orosz erők lényegesen nagyobbak, mint azt korábban feltételeztük. Hallottam, hogy a Tigrissel harcoló alakulatok messze elől haladnak, és nagyon eredményesek, rengeteg ellenséges harckocsit lőnek ki. A helyzet kezd rémisztővé válni. Jelenlegi pozíciónk már a kommunista haderő vonalai mögött van. Tüzérségi és légi támogatást kellett kérnünk, mert rettenetesen rosszul állunk HE lőszer terén, szinte az összes elfogyott. Elkaptuk őket egy lövészárokban, kereszttűz alá vontuk őket. Az MG-t és a HE lőszert három ízben kellett újratárazni. Sohasem láttam még ennyi vért. Rosszul voltam, Bert pedig csak nevetett rajtam, egészen addig, még ő is meglátta rosszullétem okát. Sohasem felejtem el ezt a napot."

1943. július 20.
    "Ma találatot kaptunk, egy AT löveg eltalálta az oldalpáncélt. Mind azt hittük, hogy felrobbant a lánctalp és vége a dalnak, de Robert azt mondta, hogy a Tigris még mindig jól vezethető. Uscha két körből kilőtte a lövegeket. Még mindig Prochorowkán kívül vagyunk. A kommunisták erős védelmet telepítettek a város köré. Nem hiszem, hogy be tudnánk venni. Rengeteg rohamlöveget megsemmisítettünk. Uscha azt mondta, hogy ezt nem számolja bele a fogadásba, ami zavar engem, mert csak tíz találattal vagyok lemaradva tőle."