banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Újabb részletek Hauptstrumführer Joachim Scholl, Tigris parancsnok naplójából!

1943. július 15.
    "Micsoda nap! Úgy vélem, ma elkaptunk öt harckocsit, bár nem vagyok benne biztos, mert a levegő tele volt porral és harckocsik voltak mindenütt. Nagyon nehéz volt azonosítani a célpontokat. Majdnem kiadtam a parancsot, és tűzet nyitottunk egy Stugra, mert orosz egységnek néztem. Biztosan tudom, hogy megsemmisítettünk egy SU rohamlöveget, alig 50 méterre volt, pontosan velünk szembe. A rohamlöveg darabokra szakadt, a darabjai pedig visszapattantak a Tigris orráról! Tiszta őrület, mondtam a kiképzés során, mikor figyelmeztettek minket a megfelelő távolság tartására. Nem gondoltam volna, hogy tényleg erről a távolságról beszélnek. Azt hiszem, megsemmisítettünk néhány AT löveget is, mivel Gert is, Karl is, illetve magam is tüzet nyitottam, és HE lövedékkel lőttük az állásaikat."

1943. július 16.
    "Újabb nap a pokolban. A kommunistákkal harcolni: maga a pokol. Megsemmisítettünk egy ellenséges gyalogsági oszlopot, amely a mi gránátosainkat próbálta meg bekeríteni. Mi a harckocsiban voltunk, de még így is hallottuk a csapataink örömkiáltásait, ahogy a lövedékek becsapódtak az oroszok közé, és örömük nekünk is jól esett. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy a szanaszét repülő véres testrészek látványát egyáltalán nem élveztem. Bertie, a tüzér, két hevedert lőtt üresre, szinte söprögette magáról a hüvelyeket. Ismét éjszaka van, megpróbálok aludni. Nem hiszem, hogy menni fog. Valószínűleg az elmúlt három nap során egyáltalán nem aludtam."