World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
58% még nem nevezhetõ képzett személyzetnek. Több féle opcióval is át lehet konvertálni õket egy másik tankra/TDre/artyra. 200 arany/fõ ha nem akarod hogy veszítsenek a képességeikbõl, 20000 credit/fõ ha 10% veszteség elég és ingyé is lehet átrakni õket, csak akkor 20%ot buknak. Következésképp csak egy 90% körüli személyzetet érdemes átrakni, de azt is creditért.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A kép amit linkeltél:
Nincs aranyad, enélkül pedig bonyolult dolog kovertálni. Minden nap kapsz 250 aranyat, avagy majd holnap ki tudod venni az XP-t a traktorból. Késõbb az arany lesz a fizetõs része a dolgoknak.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ez még le van bénítva? Azért nem megy? Mi a fenét csináljak a régi, de képzett személyzettel?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
The Matrix has you...
A Pz III-hoz meg csak ilyen fossal lehet eljutni...
Azt hiszem ennél nincs lejjebb. Ez olyan szinten siralmas, szavak nincsenek ilyen szégyenre. 15-1-re elvernek, és az az egy tank akit sikerül kilõni egy nyomi kis Stuart? Hihetetlen
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
The Matrix has you...
Hiába gyorsabb a torony, nem éri meg a kisebb tûzerõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én: thx
Õ: np, team 😊
Hát öröm, hogy vannak akik értik a csíziót 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
The Matrix has you...
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Valószínûleg azért tudott ennyi kört menni, mert senki sem tudott célozni abban a csapatban 😄 De ilyen célra akár M3 Stuart is jó lehet, mert az is tud 45 km/órával körözni egy tank körül 😄 Jó, nem megy 72-vel, de tényleg iszonyat fürge, és megkapható kreditért is.
De már csak azért is jobban megéri a Leo, mivel nagyobb a látótávolsága, több a HP-je, erõsebb a páncélzata, szóval egy direkt felderítõnek tervezett tank, ez arra való és szerintem ezért a legjobb.
Kipróbáltam az A20-ast, egy az hogy 72-vel csak lejtõn mentem vele, másik meg hogy úgy fordul mint egy csuklós busz, a 76mm-es HE-s ágyúja viszont elég jó a kicsik között. Ez az a fajta tank amit nem fogok megtartani és eladom majd, amint meglesz a T-34-es.

Amcsi oldalon egy T32-t szerzek be, T34-gyel nem szenvedek még egyszer T30-ig, az biztos.
Úgy gondolom ettõl több tankba fölösleges gondolkozni, de talán még az amerikai TD-ket megnézem. 😊
A medve nem játék.
csak döcög és töfög hú de nem klafa miközben szétszedik az új cuccokkal*
*Tier8-as artykkal
*szuper TD-kkel Geschutzwagen-E, T92.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Persze biztos lesznek Pz. III-asok, A-20-asok is, de van akkora a legtöbb pálya, hogy egy tank ne tudja felderíteni mind a 15 ellenséges tankot és maradjon nekem is elég 😊
Egyszerûen amíg eljutottam az E8-as Shermanig, meg a T29-esig, csak pluszos köröket mentem, T29-essel már elõfordult olyan kör amikor buktam 4-10k-t is. Szóval a kisebbekkel csak gyûlt a pénz.
De ahogy írtam több tankom lesz, biztos lesz olyan helyzet hogy nem lesz elég pénzem, de csak ideiglenesen, aztán ahogy több ágon is eljutok a Tier 4-5-ös tankokig, jobban állok majd.
Mire meglesz a Leopard, addigra szerintem még nem lesz annyi nagy tank, szóval nagyrészt kicsikhez fog berakni --> lehet pusztítani vele --> sok profit 😊
Más lesz ez a live, mint a ruszki. Ezért is írtam, hogy a Löwe teljesítményét se lehetne most leszûrni, mert ha most tesztelnénk teszem azt a ruszki beta szerveren (ha majd ismét lesz) akkor nagytankok közé fog bedobni, míg a ha livera megy a cucc, max. a Löwe lesz Htier, nem lesz IS7 és egyéb szir szar. 😞
A medve nem játék.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A németeknél a Királytigris a cél, majd ha bekerülnek akkor az E-széria. A ruszkiknál az IS-7. Amit szándékomban áll megtartani az oroszoknál a KV-3, az IS-3 és az afelett lévõk. A németeknél a VK3601 és a Tigris (+ értelem szerûen a célok). De a Tigris csak addig amíg meg nem jelenik az E-50, aztán megy a süllyesztõbe. Az olyan rondaságok mint a VK4502 és a Maus továbbra se kellenek. 😄 Azt hiszem ennyi elég is célnak, mert ezeket se biztos, hogy teljesítem.
Ha a teljesben is hozzák ezt a színvonalat, akkor inkább én és is Cuki példáját követem. Pár hónapon belül megjelennek a ruszkik a Navy Fieldben, akkor inkább a Sovietsky Soyuz és a Project 24-et farmolom ki.
Nem kell ahhoz 6 féle különbözõ Tier V-ös tankot begyûjteni, hogy legyen elég pénzed. Tier 7-nél fentebb amúgy sem éri majd meg prémium nélkül, de amellé nekem elég volt egy A3E8-as Sherman is, hogy fen tudjam tartani.
Szovjet ágon ott a KV, németen a Leopard, SPG-k akkor is profitot hoznak ha semmit nem csinálsz csak leszeded egy Pz II-es lánctalpát 😄
Amcsi részen meg ott a T1 hvy, M6, ezektõl sem mész éppenséggel anyagi csõdbe.
Nem kell Tier V-ös német ág, mikor Pz. IV helyett ott a KV, ami enyhén szólva is erõsebb, Stug helyett meg Su-85, az meg viccesen OP (300as sebzés, 167mm-es pen. Tier V-ben...)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem az egyik kedvencem a VK3601 volt. Nagyon bántam, hogy eladtam a Tigrisért. Már az alap gép is elég jól használható, credit gyûjtésre is alkalmas. Nem annyira mint a Panzer IV, de megteszi ez is. Nekem álltalában fontos az, hogy hogyan néz ki az a tank amivel játszok. Ha ronda vagy jellegtelen nem tetszik, akkor valahogy nem tud motiválni és nem élvezem vele a játékot. Ez volt az egyik amiatt nem szerettem meg a Panzer IV-est se.
Azért is írtam a H735öt, mert 16K tisztán a bevétel vele és 200 credit a javítás/lõszer és kezdõk közé tesz be. Lehet venni 15k goldért Löwét is, de lesz más Löwe is, ami alapból nem fog annyit hozni. Legalábbis szerintem, de azért jó lenne még a bétában 1x letesztelni, bár az más lesz, mert nem Löwék, hanem IS7ek közé fogja bedobni, tehát nem lesz reális, mintha teszem azt a livrerakerülés után rászánnál 100+ dollárt és megvennéd belõle és mennél sok pénzes maki ellen. 😊
A medve nem játék.
Group I.
Loltracktor->PZII és PZ35 (Megveszem a H735öt pénzkeresõnek, és 1 éves elõfizu premiumra). Majd e kettõvel, plusz T1 Cunningham termelem az XPt, pénzt a PZIIIig.
PZII->PZIIIA(a PZIIIA-t free xpbõl megpróbálom átugorni)->PZIII->PZIV és PZIII/IV (Ez utóbbi kettõre ki kell termelni a pénzt, erre lesz jó a H735).
Ha megvan a PZIV (közben pénztermelés a VKra), majd:
PZIV->VK3601->Tiger (Közben felváltva termelni a pénzt a PZIII/IV, PZIV, H735 tankokkal a Tigrisre.
Ha megvan a Tigris, fullrafejleszteni, és máris van egy jó HV tankom. Majd egy KT, megvenni a KT-t és szünet, gyûjteni az XPt és várni az új német tech treet.
Eközben pénztermelés és PZ38->Hetzer->Stug kigyúrása, így és a pénztermelõk közül megvan a 3 nagy. Már csak kettõ kell.
Közben nekikezdtek a ruszki ágnak:
MS-1->T-26->T-46->T-28 (igyekszem õket átugrani) majd ->KV (ezt fullrafejleszteni, és persze közben termelni a pénzt a már felsorolt hárommal plusz ugye ehhez hozzájön a KV is),
majd a
BT-2->BT-7->A-20 vonal a ->T-34-ig (ezt fullosra, és meg is van 6 pénztermelõ). Majd a Stugot eladom, veszek az árából SU-85-öt, és megvan minden pénztermelõ (a H735 marad poénra, az újak ellen,): PZIII/IV, PZIV, KV, T-34 SU-85. Több nem kell, mert öt elég, többet nem áll a játék, mindig lesz tank a pénzt generálni.
Utána: KT árának kitermelése, ha még ez nem történt volna meg, ill. megvétele, majd közben fejleszteni a SU-85, KT, T-34/85, JPZIV vonalat, de három-négynél sose többet egyszerre, mert nincs rá elég idõd! Aztán pénztõl függõen váltani a tankokat, a régi legénységet elraktározni, újat fejleszteni. Majd jöhet vagy a minimaus, vagy más nagy német. Meglátjuk az új tech treebõl!
A SU-85bõl a cél az Object 704, a T-34/85bõl pedig idõvel a T-54. A JPZIVtõl a JPantherig szeretnék eljutni, a másik két TD (Ferdi és Jtiger) annyira nem nagy szám. De a KTtõl kezdve ez iszonyat idõ és pénz ugye, különösen, hogy már nincs gold, amibõl lehet free xpt váltani, és a pénz se csak úgy ugrik majd be, mint ahogy most lehetne.
Na kb. így. 😊
Ha megvagyok mindennel, na akkor összegyûjtök annyi free xpt, hogy a US ágon azonnal a M6 90ese meglegyen, és kigyúrom a T-29et. 😊
A medve nem játék.
egyszerû nem mondom hogy a P2 jobb mert nem de nem kéne ezt túl ragozni állandóan meg beparázni hogy simán kinyír mert nem
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Másik pedig egy munkásosztálybéli TD.
Alternatívák.: Yenki TD-k.Német TD oldalág (Nashorn,Sturer apó stb.)
Esetleg ha hajlandóak lesznek csinálni valamit a láthatósági rendszerrel,akkor Német TD-k.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
TD: szovjet ág
Nehéztank: amcsi + szovjet ág
Könnyû: német (Leopard)
Közepes: szovjet
Messzirõl viszont teszteltük és úgy 300m-rõl sehol nem bírtam átlõni szembõl, 10-bõl 10 lepattant. Mellettem egy Is-7 állt, az õ lövései persze mind átmentek.
Amikor még volt Párduc II-m, akkor nem is igazán találkoztam így 1 vs. 1 helyzetben velük, vagy az volt hogy 6-an rontottak rám egyszerre, vagy úgy volt hogy nekem is voltak segítõim.
2x sikerült egy lövésbõl felrobbantani T-54-est, mindkétszer a tank jobb oldalát találtam el, a torony alatt.
Na max. erre jó a P2. <#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
Én nem tanultam az eddigiekbõl, szóval elsõ körben német hvy + arty :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Persze, még kevesebb helyet hagyok neki, hogy csak a tornyára tudjak lõni. Naná, hogy már halott is, le se pattan róla semmi. 😊
A medve nem játék.
szörnyû ezt kimondani, de már stock t-54el 95%-os legénységgel(+egy ágyú fejlesztés) messze hatékonyabb az ember, mint az elite p2-vel 100%+280%-os legénységgel