World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja a személyzet:

58% még nem nevezhetõ képzett személyzetnek. Több féle opcióval is át lehet konvertálni õket egy másik tankra/TDre/artyra. 200 arany/fõ ha nem akarod hogy veszítsenek a képességeikbõl, 20000 credit/fõ ha 10% veszteség elég és ingyé is lehet átrakni õket, csak akkor 20%ot buknak. Következésképp csak egy 90% körüli személyzetet érdemes átrakni, de azt is creditért.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Molnibalage
Egyébként minden tereptárgy bontható? Vasút is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A PzII Breda ágyúja nagyon is jó, én legalább is nagyon kedvelem, a kicsik közt nem nagyon van amit ne ütne át. Bár ha neked már ez szar, akkor kíváncsi leszek mit mondasz a PzIIIa-ra és a PzIII-ra.

A kép amit linkeltél:

Nincs aranyad, enélkül pedig bonyolult dolog kovertálni. Minden nap kapsz 250 aranyat, avagy majd holnap ki tudod venni az XP-t a traktorból. Késõbb az arany lesz a fizetõs része a dolgoknak.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Molnibalage

Ez még le van bénítva? Azért nem megy? Mi a fenét csináljak a régi, de képzett személyzettel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

light tankoknál elsõdleges feladat a felderítés és nem az ölés 😊 másik light-ot talán több lövéssel ki tudsz lõni, de nem ezért vagy ott. bújkálj és maradj életben amíg tudsz, ne állj le mindenkivel harcolni.

The Matrix has you...

Molnibalage
A 20mm-es ágyúk jók bármire is? Képtelenség bármit eltalálni vele...

A Pz III-hoz meg csak ilyen fossal lehet eljutni...

Minden idõk legszánalmasabb csatája

Azt hiszem ennél nincs lejjebb. Ez olyan szinten siralmas, szavak nincsenek ilyen szégyenre. 15-1-re elvernek, és az az egy tank akit sikerül kilõni egy nyomi kis Stuart? Hihetetlen

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

a 152-es baromi lassan tölt újra, nekem az nem tetszik.

The Matrix has you...

Eagle16
A KV pont a nagyobb ágyúktól lesz jó, 122mm-essel csak szenvedés, másik KV ellen amin a 107-es van vagy a 152mm-es esélyed sincs azzal.

Hiába gyorsabb a torony, nem éri meg a kisebb tûzerõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A KV legjobb alap toronnyal és egy 122mm-es ágyuval
bazza
Hatalmas élményben volt részem 😊 Tier10-es csata, volt minden nagy vad ami csak létezhet. Én párduccal voltam. Szoros volt, vesztésre álltunk, nehezen eljutottunk az ellenfél bázisáig (miközben a miénket egy Maus és egy-két tank védte a fõ seregük ellen), erre egy elbújt tigris felgyújt, majdnem kivégez. Erre látom, hogy egy VK4502 bemászik elém, teljes takarást adva. Felfog 2-3 lövést, kicsit kibújok, kilövöm a tigrist. Chat:
Én: thx
Õ: np, team 😊

Hát öröm, hogy vannak akik értik a csíziót 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

a KV-t Te milyen ágyúval használod?

The Matrix has you...

Cukii
Sas, a hard elõtti héten nem lenne kedved accot cserélni? Ki szeretném próbálni a T30-at meg a Maust<#vigyor5> Lehet van olyan tankom ami meg téged érdekelne<#papakacsint> Ha érdekel akkor megbeszéljük privátba.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

A T2 light akkor jó, ha berakja a T1-T2k közé, de akkor valami orbitális fun, persze azt leszámítva, hogy néha nem üt át egy trakort, de ez azért nem gyakori.

Cukii
Ez lenyûgözõ!

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16
Mivel prémium, ezért valószínûleg fullos volt 😊

Valószínûleg azért tudott ennyi kört menni, mert senki sem tudott célozni abban a csapatban 😄 De ilyen célra akár M3 Stuart is jó lehet, mert az is tud 45 km/órával körözni egy tank körül 😄 Jó, nem megy 72-vel, de tényleg iszonyat fürge, és megkapható kreditért is.

De már csak azért is jobban megéri a Leo, mivel nagyobb a látótávolsága, több a HP-je, erõsebb a páncélzata, szóval egy direkt felderítõnek tervezett tank, ez arra való és szerintem ezért a legjobb.

Kipróbáltam az A20-ast, egy az hogy 72-vel csak lejtõn mentem vele, másik meg hogy úgy fordul mint egy csuklós busz, a 76mm-es HE-s ágyúja viszont elég jó a kicsik között. Ez az a fajta tank amit nem fogok megtartani és eladom majd, amint meglesz a T-34-es.

Most voltam egy csatában,szinte csak nehéz tankok voltak,1-2 medium és pár td.

Német TD, minden hiányosságuk ellenére jobban bejönnek tier 8-ig, mint a ruszki megfelelõik. Tier9-rõl egyelõre nem tudok nyilatkozni, de majd hamarosan...😊

Amcsi oldalon egy T32-t szerzek be, T34-gyel nem szenvedek még egyszer T30-ig, az biztos.

Úgy gondolom ettõl több tankba fölösleges gondolkozni, de talán még az amerikai TD-ket megnézem. 😊

a.carkey
Láttam párszor nagyok és kicsik között is scoutnak megfelelõ terepen. Eszméltetlen volt amit tudott. Platoonban volt, artyval, és nekik spottolt. Gondolom fullos volt. Sok scouttal hozott már össze a sors, de nem volt semmi, ahogy a tank fordult, repesztett, és ahogy mente a köröket anélkül, hogy ki tudtuk volna lõni. Kicsik között kalap kaki, de nagyok (Tier V+) között istencsászár.

A medve nem játék.

noname23
HW után tankba szállni már nem élvezet gyorsabban szétszáll mint a képzelet
csak döcög és töfög hú de nem klafa miközben szétszedik az új cuccokkal*

*Tier8-as artykkal
*szuper TD-kkel Geschutzwagen-E, T92.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
A T2 light meg valóban hatékony felderítõ lehet kemény 300m-es látótávval, úgy fogják majd kilõni a nagyobbak hogy észre sem vett semmit se 😄

Persze biztos lesznek Pz. III-asok, A-20-asok is, de van akkora a legtöbb pálya, hogy egy tank ne tudja felderíteni mind a 15 ellenséges tankot és maradjon nekem is elég 😊

Szerintem ha vége bétának és resetelnek akkor abba hagyom,premiumal jobb a játék,de én nem fizetek érte.Úgyhogy én abbahagyom szerintem,prémium nélkül nehéz az élet.

Eagle16
Az orosz szerveren konkrétan csak egy Tier 2-es SPG-m volt, de azt is eladtam hamar, szóval nem abból gazdagodtam meg.

Egyszerûen amíg eljutottam az E8-as Shermanig, meg a T29-esig, csak pluszos köröket mentem, T29-essel már elõfordult olyan kör amikor buktam 4-10k-t is. Szóval a kisebbekkel csak gyûlt a pénz.

De ahogy írtam több tankom lesz, biztos lesz olyan helyzet hogy nem lesz elég pénzem, de csak ideiglenesen, aztán ahogy több ágon is eljutok a Tier 4-5-ös tankokig, jobban állok majd.

Mire meglesz a Leopard, addigra szerintem még nem lesz annyi nagy tank, szóval nagyrészt kicsikhez fog berakni --> lehet pusztítani vele --> sok profit 😊

a.carkey
Halkan megjegyezném azért, ne felejtsd el, hogy ruszkin már ment a live, így volt nagydarab ellenfél ami sok xpt, creditet hozott egy artynak. Ha ez a beta livera megy, meg nem felt. lesz. Nem ugyanaz a szitu. Elkezded gyúrni az artyt, lehet, hogy percekig fogsz várni, hogy legyen nagy tierû ellen. Aztán teszem azt még túl is éled, nem fog annyi creditet hozni, max. xpt. Ha meg Leoval akarsz scoutolni más is, plusz lesz ott T2 light tank, ami viszont gyorsabb nála, meg más is scoutolni fog, nem csak te a Leoval. Ezért kell több tank az elején, hogy gyorsan pörögjön a dolog. Szerintem.

Más lesz ez a live, mint a ruszki. Ezért is írtam, hogy a Löwe teljesítményét se lehetne most leszûrni, mert ha most tesztelnénk teszem azt a ruszki beta szerveren (ha majd ismét lesz) akkor nagytankok közé fog bedobni, míg a ha livera megy a cucc, max. a Löwe lesz Htier, nem lesz IS7 és egyéb szir szar. 😞

A medve nem játék.

Most tier 9-es nehézzel, prémiummal ez igaz, de lazán pozitívan jövök ki. Csak ezzel megyek, és szépen gyûlik a credit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Valószínûleg nekiállok a német és orosz heavy ágnak. Párhuzamosan szeretném fejleszteni a kettõt, talán sikerül.
A németeknél a Királytigris a cél, majd ha bekerülnek akkor az E-széria. A ruszkiknál az IS-7. Amit szándékomban áll megtartani az oroszoknál a KV-3, az IS-3 és az afelett lévõk. A németeknél a VK3601 és a Tigris (+ értelem szerûen a célok). De a Tigris csak addig amíg meg nem jelenik az E-50, aztán megy a süllyesztõbe. Az olyan rondaságok mint a VK4502 és a Maus továbbra se kellenek. 😄 Azt hiszem ennyi elég is célnak, mert ezeket se biztos, hogy teljesítem.

Ha a teljesben is hozzák ezt a színvonalat, akkor inkább én és is Cuki példáját követem. Pár hónapon belül megjelennek a ruszkik a Navy Fieldben, akkor inkább a Sovietsky Soyuz és a Project 24-et farmolom ki.
a.carkey
Ok. Te tudod.

A medve nem játék.

Eagle16
Na ne mond. Az orosz szerveren T29-esig vittem prémium nélkül, szóval tudom hogy mire elég a pénz és mire nem az elején 😊

Nem kell ahhoz 6 féle különbözõ Tier V-ös tankot begyûjteni, hogy legyen elég pénzed. Tier 7-nél fentebb amúgy sem éri majd meg prémium nélkül, de amellé nekem elég volt egy A3E8-as Sherman is, hogy fen tudjam tartani.

Szovjet ágon ott a KV, németen a Leopard, SPG-k akkor is profitot hoznak ha semmit nem csinálsz csak leszeded egy Pz II-es lánctalpát 😄

Amcsi részen meg ott a T1 hvy, M6, ezektõl sem mész éppenséggel anyagi csõdbe.

Nem kell Tier V-ös német ág, mikor Pz. IV helyett ott a KV, ami enyhén szólva is erõsebb, Stug helyett meg Su-85, az meg viccesen OP (300as sebzés, 167mm-es pen. Tier V-ben...)

díszes

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a.carkey
Artym, KV-1s, P2 biztos nem lesz ...

A medve nem játék.

a.carkey
Na igen. Nem egy szépség a PZIV. 😊

A medve nem játék.

Egy hete nem WoT-ozok, sajnos nem tudom pontosan megmondani mennyi a VK3002 DB javítási költsége. Mivel tier 7-es szerintem 7-9000 körül lehet. Prémiummal még ezzel is jól lehet keresni, az nélkül már kevésbé.
Nekem az egyik kedvencem a VK3601 volt. Nagyon bántam, hogy eladtam a Tigrisért. Már az alap gép is elég jól használható, credit gyûjtésre is alkalmas. Nem annyira mint a Panzer IV, de megteszi ez is. Nekem álltalában fontos az, hogy hogyan néz ki az a tank amivel játszok. Ha ronda vagy jellegtelen nem tetszik, akkor valahogy nem tud motiválni és nem élvezem vele a játékot. Ez volt az egyik amiatt nem szerettem meg a Panzer IV-est se.
a.carkey
Majd meglátod, hogy ki kell gyúrni a német Tier Vös ágat is, különben NEM LESZ ELÉG PÉNZED. 😊 Haverral teszteltük, és máshogy nem megy. Nem XP, nem is Free XP, hanem PÉNZSZÛKÉBEN leszel szinte végig.

Azért is írtam a H735öt, mert 16K tisztán a bevétel vele és 200 credit a javítás/lõszer és kezdõk közé tesz be. Lehet venni 15k goldért Löwét is, de lesz más Löwe is, ami alapból nem fog annyit hozni. Legalábbis szerintem, de azért jó lenne még a bétában 1x letesztelni, bár az más lesz, mert nem Löwék, hanem IS7ek közé fogja bedobni, tehát nem lesz reális, mintha teszem azt a livrerakerülés után rászánnál 100+ dollárt és megvennéd belõle és mennél sok pénzes maki ellen. 😊

A medve nem játék.

noname23
<#eljen>

a.carkey
Nem tudom, hogy megcsinálják-e addigra az új tech treet, de ha nem akkor így:

Group I.
Loltracktor->PZII és PZ35 (Megveszem a H735öt pénzkeresõnek, és 1 éves elõfizu premiumra). Majd e kettõvel, plusz T1 Cunningham termelem az XPt, pénzt a PZIIIig.
PZII->PZIIIA(a PZIIIA-t free xpbõl megpróbálom átugorni)->PZIII->PZIV és PZIII/IV (Ez utóbbi kettõre ki kell termelni a pénzt, erre lesz jó a H735).
Ha megvan a PZIV (közben pénztermelés a VKra), majd:
PZIV->VK3601->Tiger (Közben felváltva termelni a pénzt a PZIII/IV, PZIV, H735 tankokkal a Tigrisre.
Ha megvan a Tigris, fullrafejleszteni, és máris van egy jó HV tankom. Majd egy KT, megvenni a KT-t és szünet, gyûjteni az XPt és várni az új német tech treet.

Eközben pénztermelés és PZ38->Hetzer->Stug kigyúrása, így és a pénztermelõk közül megvan a 3 nagy. Már csak kettõ kell.
Közben nekikezdtek a ruszki ágnak:
MS-1->T-26->T-46->T-28 (igyekszem õket átugrani) majd ->KV (ezt fullrafejleszteni, és persze közben termelni a pénzt a már felsorolt hárommal plusz ugye ehhez hozzájön a KV is),
majd a
BT-2->BT-7->A-20 vonal a ->T-34-ig (ezt fullosra, és meg is van 6 pénztermelõ). Majd a Stugot eladom, veszek az árából SU-85-öt, és megvan minden pénztermelõ (a H735 marad poénra, az újak ellen,): PZIII/IV, PZIV, KV, T-34 SU-85. Több nem kell, mert öt elég, többet nem áll a játék, mindig lesz tank a pénzt generálni.
Utána: KT árának kitermelése, ha még ez nem történt volna meg, ill. megvétele, majd közben fejleszteni a SU-85, KT, T-34/85, JPZIV vonalat, de három-négynél sose többet egyszerre, mert nincs rá elég idõd! Aztán pénztõl függõen váltani a tankokat, a régi legénységet elraktározni, újat fejleszteni. Majd jöhet vagy a minimaus, vagy más nagy német. Meglátjuk az új tech treebõl!
A SU-85bõl a cél az Object 704, a T-34/85bõl pedig idõvel a T-54. A JPZIVtõl a JPantherig szeretnék eljutni, a másik két TD (Ferdi és Jtiger) annyira nem nagy szám. De a KTtõl kezdve ez iszonyat idõ és pénz ugye, különösen, hogy már nincs gold, amibõl lehet free xpt váltani, és a pénz se csak úgy ugrik majd be, mint ahogy most lehetne.

Na kb. így. 😊

Ha megvagyok mindennel, na akkor összegyûjtök annyi free xpt, hogy a US ágon azonnal a M6 90ese meglegyen, és kigyúrom a T-29et. 😊

A medve nem játék.

Cukii
Hard után milyen irány hmm, lássuk csak: EZ <#papakacsint>

Német E-széria. Meg viccbõl a francia tankok, de csak az óriás torzszülöttekig. <#mf1>

noname23
igen ennyi nekimész és tádám neki is lehet láncsérülése és nem halhatatlan meg sebezhetetlen fõleg az a szupi tornya kicsit túl van ez lihegve sok ez a mítosz meg városilegenda amit köré gyûjtötök
egyszerû nem mondom hogy a P2 jobb mert nem de nem kéne ezt túl ragozni állandóan meg beparázni hogy simán kinyír mert nem

Német hvy Tigrisig.Ott xp gyûjtés és várakozás az E-szériára.
Másik pedig egy munkásosztálybéli TD.
Alternatívák.: Yenki TD-k.Német TD oldalág (Nashorn,Sturer apó stb.)
Esetleg ha hajlandóak lesznek csinálni valamit a láthatósági rendszerrel,akkor Német TD-k.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
SPG: amerikai ág
TD: szovjet ág
Nehéztank: amcsi + szovjet ág
Könnyû: német (Leopard)
Közepes: szovjet

Szovjet Hvy,med,td,arty, meg egy amcsi hevi, hogy megtörjük az egyhangúságot. 😄

Eagle16
Közelrõl (mondjuk úgy 150m-en belül) akárhol átlövi a 105-ös a T-54-est, szóval én 1 vs. 1-ben úgy elvagyok velük, csak akkor van gáz ha kilövi az ágyút, utána az ammo rack-et és utána felgyújt 😄D

Messzirõl viszont teszteltük és úgy 300m-rõl sehol nem bírtam átlõni szembõl, 10-bõl 10 lepattant. Mellettem egy Is-7 állt, az õ lövései persze mind átmentek.

Amikor még volt Párduc II-m, akkor nem is igazán találkoztam így 1 vs. 1 helyzetben velük, vagy az volt hogy 6-an rontottak rám egyszerre, vagy úgy volt hogy nekem is voltak segítõim.

2x sikerült egy lövésbõl felrobbantani T-54-est, mindkétszer a tank jobb oldalát találtam el, a torony alatt.

a.carkey
Egyszer Ensken kiiktattam P2vel egy T34est úgy, hogy beszart a drága és tolatni kezdett, majd rányomtam egy kéményre vagy miszarra, a harcba késõbb nem szólt bele, én persze pusztultam. Tegnap P2vel megcsináltam ugyanezt két egymás mögött lévõ, tõlem megijedõ, majd tolató T30-assal. Mind a kettõt sikerült úgy bezárnom, hogy nem tudtak miattam kimenni a kelepcébõl, és szépen butkák is a meccset. Ki se lõtték õket a csapattársak, csak foglaltak.

Na max. erre jó a P2. <#idiota>

A medve nem játék.

jut eszembe, lassan itt a hard, ki milyen irányba fog elindulni reset után?

Én nem tanultam az eddigiekbõl, szóval elsõ körben német hvy + arty :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

M3 Lee nekem nagyon nem fekszik,csak szenvedek vele,így elkezdtem szovjet tankokat is,most T46 van és nagyon szeretem.76 mm L-10 ágyúja van,többit ki sem fejlesztettem,és nagyon jó vele.

a.carkey
"a kényszerítõ hogy közelmész és blokkolod és már halott is f2fben"
Persze, még kevesebb helyet hagyok neki, hogy csak a tornyára tudjak lõni. Naná, hogy már halott is, le se pattan róla semmi. 😊

A medve nem játék.

hát no offence, de egyelõre sajna (patch után meglátjuk) nem igaz, jelenleg két fullos p2 kell, hogy sikerrel vegye fel a harcot egy t-54 ellen, vagy 1 vs 1-ben netszakadás a t-54 pilótánál. :-)

szörnyû ezt kimondani, de már stock t-54el 95%-os legénységgel(+egy ágyú fejlesztés) messze hatékonyabb az ember, mint az elite p2-vel 100%+280%-os legénységgel

Minden lövés talált kivéve az a kettõ amit az óratoronyra adtam le.

Nem is olyan rossz a T-14.

noname23
Miért most ezzel mi rosszat mondtam?

félni nem kéne mert kb ugyan úgy lekajálja a másik életét az meg a gépen és a körülményeken múlik ki éli túl