A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #101818 Mikor jön a T34 prém és akkor milyen idő lesz? 
Októberbe neki álltam kifejleszteni meg számolgatni hogy mikorra lesz meg. Decemberre kész lett de a büdös franciák kiszorították a sorból és hátrébb került. Akkor nekiálltam a T30-at kifejleszteni most már az is kész már csak a pénzre hajtok. Közbe kifejlesztettem a KV-t meg a KV-3-at is meg fullra is mentek a nagy pénzhajhászás közben. Hétfőn megvettem az IS-t már holnapra kész lehetne akár az IS-3 fejlesztése de nem sietem el mert még nincs kifejlesztve a jobbik motor meg a 122-es. Úgy hogy utolsó pillanatig fejlesztgetem és szépítgetem az IS-em és ha jön a 0.7.2-es akkor eladom bárhol is tartok vele és megveszem a T30-at. Ha véletlenül előbb összejönne a pénz T30-ra mint a update ( és még nem leszek túl öreg )akkor megéri rajta xp-t gyűjteni? - azaz átkerül a T30 td-re az itt összegyűjtött xp?
Lehet hogy még egy hónap is van Update-ig úgy hogy húzzál bele. Nekem 40-70k jött egy héten össze. Ha te többet (vagy jobban) játszol több is jöhet ha van aranyad free xp-t váltani és van free xp-d és credited sok az időről nem is beszélve akkor nekivághatsz.
(ha feltételezük hogy: 800xp/meccs, 10 perc/meccs akkor a 400k xp olyan 83 óra játékkal összejöhet (nekem olyan 500/meccs de az is csak a duplázókkal)