A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #101675 Hát ezen sírtam.
Mivel nem volt light, és med is csupán 2db az a hihetetlen ötletem támadt, hogy elmegyek 1 kv-5el hegyet mászni, hogy majd én feltartom az ellen type-ot, illetve az amx-ét.
nézem, jön velem az is-4 is. mondom belefér. nézem megint, jön 2 db tigris is. mondom hűha, ez így nem lesz jó, de még mindig van védő. addig, addig, hogy végül 7 db heavy indult neki a hegynek. hiába írtam, hogy ne, mindenki jönni akart. mire felértünk addigra természetesen 2db td és 1 db churchil maradt védeni, mert a többiek úgy gondolták, hogy meglepik az ellenet a másik oldalról. (persze a másik oldalt senk nem érte el. A hegyen feltartóztatott 7db heavy-t 1 db type, 1 db t-29, meg 1 amx 75. mert mindenki mögém búj, mert ott jó, csak így rajtam kívül senki nem lőtt. természetesen elfoglaltak minket.
De tudom! Én vagyok a legnagyobb marha, hogy hegyet másztam, mert úgy gondoltam, hogy a többieknek lesz annyi esze, hogy védekezni is fognak. Ez volt az utolsó ilyen.