A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Madi92 #101643 Akkor el is kezdem a Tigrises naplómat! :)
Estére két rész:
"A Tigrisekben egyetlen jó volt, mégpedig az, hogy kevés volt belőlük."
Ismeretlen kanadai harckocsizó
Hauptstrumführer Joachim Scholl, Waffen-SS 102. Das Reich páncéloshadosztály!
1943. július 10.
"Az első csata, amelyben Tigrissel részt vettem, eseménytelenül zajlott le. A löveg működése az első percben igencsak megrémisztett minket, egyik-másik lövés alaposan megrázta a Tigrist, és ez nem tetszett. Körülbelül 8 kilométert nyomultunk előre, aknamezők és akadályok között, felettünk harci repülőgépek húztak el. Egész álló nap nem láttam egyetlen ellenséges tankot. Uscha két találatot ért el, de én fogom gyorsabban elérni a 100. találatot, mivel én, Gert és Uscha [Megjegyzés: Ők másik Tigris parancsnokok] fogadtunk, hogy ki lesz a legeredményesebb közülünk a háború végére. Holnap ismét új nap köszönt ránk."
1943. július 11-12.
"Megvan az első találatom! Igaz, csak egy löveget vontató teherautó volt, de ez is találat. Karl, a lövegkezelőm vagy 30 lőszert használt el, isten tudja hol tanult meg irányozni. Uscha három újabb találatot ért el, a fronton van a piszok, és biztos jobb lövegkezelője van, mint nekem. Azt hallottam, hogy ma négy Tigrist vesztettünk el aknamezőn. Ez aggasztó az előrenyomulás szempontjából, így ezentúl kicsit hátrébb fogok haladni, és Ulrichra hagyom a talaj ellenőrzését."