World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://en.wikipedia.org/wiki/Assault_gun

rohamlöveg

WTF?!?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A legjobb motorral és lánctalppal meglepõen mobillá válik a ferdi. Onnantól kezdve én szerettem.

Bújkálni úgyse lehet vele...

ximix
Ja 😊) elképzelem a németeket ép amerikai utánpótlásból szerzett erotikus újságokat néznek melyeket az orosz kémszolgálat jutottat hozzájuk a rádióból meg szól a
.

.
Hát persze hogy nem lássák honnan lõnek
de semmiképpen sem kifizetõdõ.*

Megszereztem a Ferdinad rohamlöveget. Nem rossz, bár a harci alkalmazhatósága kimerül annyiban, hogy beállsz valahova, aztán vagy meghalsz, vagy túléled. 😊

Talán leginkább szórakoztató és hangulatos Ferdivel menni, de semmiképpen nem kifizetõdõ.

Bocs, elnéztem. A régi legénység 80%-os lesz (ha elõtte 80% fölött volt). Ha új legénységet veszel, az ingyen van a tankhoz (50%-on lesz mindegyik emberke), de felrakhatod alapból 75%-ra fejenként 20.000-ért. Gondolom neked még 75% alatt volt a legénység, de késõbb majd ingyé 80%-ról indulnak átképzéssel😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Miért ne kéne ráfizetni? minden egyes átképzett katona ha 75%-ra akarom fejleszteni 20.000-be kerül, ha új legénységet veszek, az is 20e. Erre írtam, hogy nincs különbség, csak a statjaik maradnak meg és amit írtál, a másodlagos képességek, de nálam ilyen még nem volt, szóval csak a stat maradt.

The Matrix has you...

valami Német diszkógömbel voltál bent mi?😊

Én nem szeretnék olyat😛 faszom fog kummantani😊 egyébként nem banzaiba tolom, a sok vereség akkor jött össze míg föltoltam az ágakat mert nem számított más csak pörögjön az XP😊

kb -200 jöttem vissza😄 annyival volt több a vereség😄

Exo, dedikálj egy Túlélési kézikönyvet Wlanserafnak ha szeretnél neki segiteni hogy javuljon a rátája 😊

Ja, és 14:2 lett a végeredmény

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mint pl most is, Komarin, senkit se láttam. Igazából még ellenséget se, egyszer két lövés erejéig egy T54-est. (abból is egy persze lepattant) ezen kívül én kaptam vagy 20 lövést, és nem láttam honnan.

Jó volt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Egyébként kíváncsi lennék a statomra, ha csak orosz ágat nyomok+ott lettem volna softwipe-nál... kicsit más ha kitolom az IS7-et meg az ISU-152-õt es azzal játszom végig nem 15 tankal aminek a fele csak töltelék😄

<#taps>

Jah kérem aki nem kempel😄DDD azért ilyen szarok a statok mert én nem kempelek, go és fight😄

Nem fogok 15 percet ücsörögni egy fightban.. megyek mással, mivel mind a 3 nemzettel megyek minden ágon kivéve SPG😊 nov közepe óta ennyi fért bele😊

S4sa
laza 😄

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

ximix
Hajt erre a medalionra 😊)
Nekem meg 19%. Német tankban ülve szinte minden csatában kilõnek.

aszongya: battles survived: 17%
<#csodalk>

Igazi SimpleJoe vagyok<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

A victory/defeat a lényeg😊 semmi más😊

Én elhiszem hogy náluk nagy a hideg, és minden nap karácsony, meg egy ajándék, mert ugye a farkasokkal, medvékkel nehéz megküzdeni de kicsit már elég a karácsonyi hangulatból.

ximix
Egyik kommentelõ frappánsan megjegyezte
idézet
" © Imation
Nagyon nagy a csend a frissítésrõl, nyilván a héten már semmi nem lesz. Ezt a redvás karácsonyfát már látom a húsvéti nyuszi fogja csak ledönteni. 😞 "
22078

Beleírtam az elsõ mondatba, hogy „arany ellenében”.
Mert arany ellenében a kapott XP egy az egyben átkonvertálható free XP-re.
ximix
Semmi különös én az orosz szerveren játszom ott Február 7.-én volt a 0.6.3.7 patch abban volt egy új pálya Westfield. Az ikonokat meg ráérõ idõmben faragtam.
Jönnek a 12éves vérpistik és társaik.

Ez van, s egyre több hasonló kaliberû hozzászólást látok OB óta.
"Cökken a színvonal." <#wink>

Kár hogy nem érted meg hogy elcseszed az aranyat hülyeségre, amikor hasznosabb dolgokra is költhetnéd... mindegy.
Ha neked jobban tetszik az, hogy M7-el 14 helyett 21K creditet kapnál ha az aranyat XP konvertálgatás helyett prémiumra használnád, akkor hajrá! 😊

-nem

Egy csata alapján tehát vegyük fel alaptételnek hogy a TDs csapatok nem inkább támadó jellegû játékot szoktak játszani?

Viszont így nem kell ráfizetni, és a másodlagos, harmadlagos képességek is megmaradnak.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Az SPGk-hez mindig is több XP kellett mint a medekhez, lightokhoz heavy-khez.

Ha újakat veszek is tudok 75%-osat venni vele, csak alapból annyival többe is kerül, ez nem különbség.

Megcsináltam azt, hogy kivettem a legénységet és átképeztem az új TD-re, 75%-osra és lényegében a statisztikájuk megy tovább, az meg ha jó a csapat, akkor szépen néznek ki a kis kitüntetések, de mást nem vettem észre, például, hogy gyorsabban jönne az XP, mert magas rangú katonáim vannak vagy ilyesmi. A játék RPG elemein lehetne javítani ezzel. Mindegy, így is nagyon jókat játszom 😊

The Matrix has you...

Azért olyan, mert az egy skin, és az orosz kliensbõl van. Oroszoknál már egyel magasabb verzió van.

Nekem se olyan a játék,sõt még azt a pályát sem láttam.

Igen de spg xp szükséglete kb háromszoros mint a tankoknak.Tier 4 tank:M3Lee 3386xp Tier 4 SPG:M7 13000 xp.Tizenvalahány ezer,ki kísérleteztem már pontosan nem tudom mennyi volt a vége,de tudom hogy több mint 13000.

zalkad
ha jól tudom 5% freeXP -t kapsz minden megszerzett XP után.
Tehát mész egy jó kört egy premium tankkal, kapsz 1000 Xp -t, akkor abból lesz 50 freeXP... hááát, inkább kínlódok az adott tankkal amit húzni akarok, mert ott azért rosszabb esetben is 200 Xp meglehet egy kör.

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

tenkenorman
srácok tényleg bocsi a nagyon noob kérdésért. de ez mi? #22565
ez már az open beta? hogy lehet játszani mert nekem nem ilyen ( a zászló meg a játékosok listája)

http://www.tenke.hu

Már hogy lehetne átugrani? Mibõl lesz úgy a T-34, KV, M4 Sherman, SU-85, STUG, PZ4? Free exp bõl azért elég kínos ezeket összehozni.
Szerintem a premium tankok ugródeszkák, amikkel az elsõ 4 tier-t lehet átugrani arany ellenében.
Tier 5-tõl már eldobhatóak a premium tankok, hiszen a T-34, KV, M4 Sherman, SU-85, STUG, PZ4 tankok sokkal jobbak.
Ha átképzed õket, 75%-osak lesznek, míg az újak 50%-osak.

Plata még jóhogy több XP kell az upgrade-hez hisz magasabb tier...

ENSK,ennek a pályának a másik oldalán akadtam be ma,egybõl indulás után.

Huhúú,M7 új ágyúval messzire lõ.Padowka (?) nevû pályát egyszerüen keresztül lövi,kezdõ helyrõl lõttem az ellenség bázisát.És a bázis melletti hegyen az artykat.Viszont túléltem,és öltem,és sebeztem,és spotoltam ellenséges tankot,de 5600 credit 296 xp.Ne vicceljünk már,ilyen csatárt T14-el jön 13-14k lóvé meg vagy 600 xp.M37-el többet kerestem,és töredékét kérte annak az xp-nek és pénznek amit az M7 kér fejlesztésért..

zalkad
Pár napja a Cliff pályán két ágyunk volt, meg egy med és egy heavy... a többi bizony TD.
Másik oldalon 1 db (!) TD összesen, talán egy Ferdi...

Úgy bedaráltuk öket, hogy öröm volt nézni és csak egy tankot veszítettünk.
Ennyit a "TD-k védekeznek" doktrináról 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Egyébként mikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal pár napja,az elsõ benyomásom az volt,hogy ez a játék a Blitzkrieg továbbfejlesztett 3d-s koppintása,épületek tankok tök ugyanolyanok.Blitzkrieg és a Blitzkrieg 2 is megvan,bár az elsõ jobb.

Sziasztok.

Legénységet csak akkor érdemes átvinni másik tankra ha már tudnak speckó dolgokat (javítás, tûzoltás stb)?

Azért kérdem, mert pl most van egy SU-85B-m és le akarom cserélni SU-85-re. A legények 82% körüliek, ha most 75-osan átképzem õket az ugyanolyan, mintha vadiújakat vennék a tankkal együtt? Nem jelent semmit, hogy 50 csatát lenyomtak egy egyel korábbi szériában?

The Matrix has you...

T14 premium tankkal néha 4-5 kill is összejön,és sok kreditet kap,9-15k is összejön.Míg M7 pappal max 14 ha nyerek és kinyirom a fél ellenséges csapatot,és nyerés esetén is max kapok 600-700 xp-t vesztés esetén volt már hogy 59xp jött.Ha lesz aranyam megint akkor premiumra váltok.átkonvertáltam vagy 3k xp-t premium tankból M7-re mert kibaszott szívás az élet vele.legapróbb hülyeség is sokezer xp.A következõ 5-ös szintû spg 43k xp asszem vagy 40k.

Megyek SU-152-vel elõre, megállok egy bokorban😄 erre látom hogy elõttem 10 méterrel lõ a bokor😄 nem rám oldalra más célpontra! vártam 3 lövést😄 még mindig nem láttam😄 na ez már azért vicc kategória....