banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Hali all!
    Kezembe került egy igen érdekes olvasmány! Magyarul elég hülyén hangzik a címe :D : Kurt Rieder " A legyőzhetetlen Tigris páncélos". Még felénél sem járok, de már most lenyűgözött a könyv. Egy Tigris tankparancsnok naplójának részleteit tették bele.
    Ha igény van rá, irkálhatók egy két jobb fejezetet. Egy kis részlet az elejéből!

Hauptstrumführer Joachim Scholl, Waffen-SS 102. Das Reich páncéloshadosztály!
    A Citadella hadművelet előtt kezdte el írni.

1943. júliús 10.
    "Ez az első ütközet, amelyben a Tigris harckocsival veszek részt. Egész éjjel a kézikönyvet olvastam, újra és újra átnéztem. Végigvittem mindazt, amit a kiképzés során gyakoroltunk, tele volt a fejem a különböző harci helyzetekkel. Nagyon ideges vagyok. a Barbarossa kezdete óta nem voltam így. A legjobb formámat fogom nyújtani mást nem tehetek."

Elég szaftos kis írások vannak még! Ha gondoljátok, és elfér akkor folytatom, és minden nap leírok egy két részletet! :) Véleményeket!