World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Háttérképekre,promo videora van idõ,arra nincs,hogy a meglévõ usereket itt tudják marasztalni még egy kicsit.
De nem baj,a PotBS-ben megtaláltuk a felüdülést amig ez a lapos játék végre mutat valamit.
TDantes: gondolom nem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
* Új tankok:
o 8-as szintû SPG-k minden nemzetnek: Object 261, Gw-E széria, T-92;
o Prémium Tankok: Löwe, KV-5;
o Egyéb tankok: Pz38Na, KV-13.
* Javított sérülésmodell a következõ tankokhoz: Maus, IS-7, JagdPanther.
* 2 új pálya, valamint 2 régebbi, de teljesen átdolgozott pálya, Komarin és Pagorki."
* A játék közbeni beragadások majdnem teljes javítása (pl. amikor elakadt a tank valami textúrában)
* Az arany játékosok közötti adás-vétele.
* Újragondolt sérülésmodell a lánctalpakhoz. A felfüggesztés 3 részre lesz osztva: a meghajtó kerék, a "vezetõ" kerék és ezek közötti a futógörgõk. Ha ezt a középsõ részt találjuk el, akkor nem fogja a tank azonnal elveszíteni a lánctalpát.
* Az aranyért és kreditért kapható kit-ek átdolgozása, a javítócsomaggal és a tûzoltókészülékkel együtt.
* Több beállítás a voice chat-hez.
* Minden egyes tank külön súlyt kap a balansz elosztásánál, hogy jobban mûködjön a rendszer.
A KV hosszú se rossz meg a rövid gyárkémén sem kis tankban általában egy lövés vagyok neki
Két napja vettem meg a Tigrist és azt kell mondanom hogy ennél rosszabb tankkal még nem játszottam.(Pedig van T-44, Ferdi, IS-4, Hummel, Su-100, T-29). Az eddigi játékélmény nekem valahol az M3 Lee környékén van.
Azért vicces, hogy a nálam alacsonyabb tierbe tartozó tankok is megesznek reggelire, a magasabbakról nem is beszélve. Tegnap raktam rá a nagyobb ágyút és egy kicsit javult a helyzet, de nem sokat. A saját tierbe tartozó többi heavy tank fényévekkel jobb, mint ez. T-29-el lõttem már ki Maust, meg IS-7-et is, a Tigrissel meg örülök,ha a KV ellen megállok egy az egyben.
Lehet hogy én vagyok a béna(bár van mögöttem majd 3000 meccs), vagy csak szimplán a Tigris nem fekszik nekem, de eddig ez a játék csalódása.
I met God. She's black
köszi a linket!
Per Aspera Ad Inferi.
Ide feltettem remélem mûködik 😊
WoTikon 1.0
A medve nem játék.
A P2 esetében a fene se tudja hányadikon (a 11. után már nem számoltam a vereségeket) végre nyertünk. 😊
A medve nem játék.
1. a damage számít nem a kill
2. mi ellen jön össze, az se mindegy. Úgy könnyû öszeszedni 3 killt hogy az ellenfél 80%-a PZIV vagy annál gyengébb 😛
A 462 average xp engem arra a következtetésre enged jutni, hogy az a 3 kill inkább az alacsonyabb tierûek ellen szokott bejönni...
Mindazonáltal kinek a pap, kinek a paplan, bármilyen szempontból inkább az IS3 mellett voksolok mint a KV mellett.
Na most mondja nekem valaki hogy a KV szar tank. Tegnap vettem meg újra de állítom ez alatt az egy nap alatt több sikerélményem volt vele mint az IS 3-al 2 hét alatt. Minden megvan rá úgyhogy most épp a különbözõ ágyúkat kóstolgatom. Mellesleg ezért a körért 28k kreditet és 1400 xp-t kaptam, igaz premiummal.
Gondolok itt százalékokra pl ha rádiósom sérül, akkor 50%-al kisebb a "hallótávunk". Ti tudjátok ezeket?
The Matrix has you...
Amcsi gyalogos kiköpi a rágót a Tigris rámegy letépi a láncát majd az elõtte eldobott Lucky Strike cigarettától meggyullad a kiugráló harckocsizok elcsúsznak és nyakukat szegik az olvadt csokoládén amit az amerikaiknak dobtak utánpótlásba.
Az orosz katona pont eldobja a vodkás üveget ami pont bele cuppan a Tigris ágyúcsövébe amitõl az felrobban a maradék legénység ép kikászálódik mikor elüti õket egy részeg A-20 pilóta 70Km/h-val
aztán rájöttem, hogy nem szorult be és nem is úgy robbant fel 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Remélem itt mindenki látta a filmet és nem hiszi azt hogy tényleg kilõtte a Tigrist egy pisztollyal 😄

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Bfben tényleg jó volt tankozni, csak ugye a realizmustól messze volt.
Ofp/arma sorozatban pedig elég jó fizikájuk volt a tankoknak, hihetõnek tûnt ez a megindul 40 tonna dolog, viszont volt egy nagyon gyenge pontja annak is. Kis bokorban is nagyon belassult, ha fának mentél, akkor hirtelen megállt a tank, kidõlt a fa, aztán indult 0-ról a verda. Ja, meg ott is tudtak pattogn ia tankok, pláne amikor felrepültek 20m magasra mert nekimentél egy kis kõnek 😄
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,