World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Abban az írtózatos szerencsében van részed hogy pont most vasárnap lesz liga meccsünk egy spanyol klán ellen észak afrikai pályákon: Tobruk, Battleaxe ahol kitankozhatod magad :) Sõt köv vasárnap a liga legerõssebb csapata ellen Aberdeen lesz! (El Alamein-i ütközet "elõcsatája" volt, a játékban ez a "legtankosabb" pálya)

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Mégse:D megnéztem megint lófaszt megy 100-on kb 10-30% megy a másik 3 mag..

a.carkey
Lehet, hogy tavaly április után kikerült a gépezetbõl, és most próbál alkalmazkodni a kinti körülményekhez ...

A medve nem játék.

Nem tudom mi a szar, de nálam közel 100% megy mind a négy mag.

erdos
a sérülés pont a bf2-re volt jellemzõ, nem? Én nem emlékszem hogy pattogtak volna pedig egy párszor csatáztam ám mindegyikkel. A sérülés sincs meg, nem emlékszem rá de öreg vagyok úgyhogy lehet :P

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Boron Power
Nem nálad van a hiba, hanem nem sikerült több magosra optimalizálniuk a játékot. Nekem q9400-al alapból szintén játszhatatlan, 9-100 fps között ugrál (bár a hangra még marad kapacitás).

A (rész)megoldás, hogy a feladatkezelõben a wot.exe prioritását low-ra állítod. Ezzel a minimum fps nálam kb. 35-re felmegy, így már játszható.

Ja, csak kár, hogy pattogtak is a tankok, meg sérültél attól, hogy nekimentél egy fának stb.

Akkor már inkább a BF2-Forgotten Hope 2 vonal. Vagy OFP-AA1-AA2.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

nickwaren
1 alkalommal én is tapasztaltam ezt, hiába léptem ki a játékból majd vissza, a beakadt hangok maradtak és a szaggatás is. Gépet újraindítottam és azzal megoldódott minden. Másnak is feltûnt, hogy a legutóbbi patch óta az eu-s kliens fix 60 (58-62)fps-re van korlátozva?

erdos
Tudom hogy most hazabeszélek de a bf1942 volt az utolsó amiben a tankok élvezetes menettulajdonságokkal rendelkeztek. Ott nem volt beakadás vagy ilyesmi...

AirborneRanger
Ingame is kérdezgettem, hogy másnak nincs e ilyen baja. Belassulásokat mondtak, de ilyen hang szétesést senki nem tapasztalt... Olyasmi mint amikor agyon van terhelve a gép és winampba elkezd szétesni az mp3 mert nem jut neki elég proci idõ, hogy dekódolja az mp3at, a kis hang csomagok nem közvetlen egymás után vannak, hanem icipiciket magakad, és érezhetõen lassabb lesz, elnyújtott. Én mér azon gondolkodom erõsen, hogy az alaplapi integrált hangkártya is benne lehet a dologban... csak nem tudom miféleképpen

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Hát, magból nekem is csak az egyiket pörgeti igazán, mondjuk nem ez az egyetlen játék ami még mindig nem tudja rendesen kezelni a többmagos procikat. Szaggatás, szétesés , sercegés viszont sosincs.

AirborneRanger
Az a baj, hogy nem érzem magam hülyének a géppel kapcsolatban, de nem tudok rájönni hogy mi okozhatja... ami gyanús hogy ugye csak egy magot használ de azt maxon pörgeti amikor ilyen eset van, és csak a játék újraindítása segít. ha kilépek a csatából és újat kezdek, akkor is ez van... készenléti + szabad memória ~1,5giga szóval az nem lehet a limit
sõt most nézem, az a fura, amikor a garázsban vagyok, és nem történik semmi, akkor is 100%on pörgeti azt az egy magot, ami azért kicsit fura.
nem nagyon szoktam játszani, de más programmal nem szokott ez lenni. pl armaII hibátlanul fut, igaz nem túl sok fpsel, de az nem szokott szétesni, pedig annak köztudottan SOKKAL nagyobb a gépigénye

A hiba az ön készülékében van...

AirborneRanger
hihetetlen már hogy ha végre élveznék egy kört akkor is tönkrebassaza ez a sszar elkezd sercegni a hang és pár másodperc múlva játszhatatlan lesz, fps ping rendben, de szétesik a játék,5-6 másodperc amíg reagál az irányításra, persze akkoris gyök2vel gurul ki az ellenséges tankok elé, a lövéseket nem adja be, eltûnnek, és mindez egyszerre. az egyik proci magot maxon pörgeti másikhoz hozzá se nyúl. kibaszottul nincs még kész ez a játék, akárháynszor játszok vele pár körön belül úgy felbasz mint semmi más

Aham :( Kár :( Szerettem volna is7ezni kicsit :(

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

ximix
Ez a Westfield nem semmi alap mocival bedob ide valakit az pasziánszozhat egyet mire felér a dombra, lejtõnek meg a Mause is menne vagy 100-at ha lenne rajta üres.
néha, 1-2 napra van csak.

orosz teszt szerver volt, az is ritkán, Eagle tudna róla beszélni, de szvsz már nem lesz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nincs ilyen szerver.

And the funny boy appears <#banplz><#banplz><#banplz>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Warton
Én mielõtt eladom a régi gépet le szoktam szedni róla azokat a cuccokat (rádió, löveg), amit a következõ tieres harckocsin is tudok használni. Így az eladásból és az újravételbõl eredõ veszteséget meg tudom szüntetni.

Kis help kéne. Mivel úgyis hard wipe közeleg (ha igaz) gondoltam, kipróbálom, amit eddig még nem sikerült. Valaki el tudja mondani, linket tud adni, hogyan jutok a teszt szerverre, ahol az összes tank kipróbálható?

Engem leginkább a terepbugok zavarnak. Mégis hogy lehetséges egy böhöm nagy tankkal fennakadni egy kis törmeléken vagy egy kavicson? Hihetetlen, s mindig a legrosszabbkor járok így...

OB óta egyre rosszabb a helyzet, egyre degeneráltabb csapattagokat kapok. Meg ahogy hallom mindenki. :)
Mostanra a helyzet megváltozott, már nem a tehetséges játékosokból verbuválódott csapat nyer, hanem a kevésbé tehetségtelen játékosokból álló csapat arathat diadalt. Amit elsõ hallásra talán mindenki ostobaságnak tart, ugyanis a végeredmény ugyanaz, mégis minõségi változást hozott. Egyáltalán nem biztos, hogy jó irányba haladunk így.

erdos
Ritkán artizom de múltkor lenúboztak hogy nem támogatom a támadást. Mindezt úgy hogy már akkor volt két killem és persze aki mondta a támadó ékben volt ugyan de a lovagiassági szabályokat a legmesszemenõbbig betartva, zéró killel hátul...
na ezért nem való ez nekem :-)

Ha valaki belefut Hybridbe, figyeljen rá, mert nem elég, hogy béna, még sunyin a csapatra próbálja kenni:

szitu:

30 mp óta megy a csata, ülök a GW tigerben, látom, hogy hybrid vadúl bújik egy lehetetlen helyre, írom a többieknek, hogy hát szerintem veszítünk, mert a top tankjaink bújnak

6. perc: ellenség vezet 14:2-re, Hybrid gyerek beírja, úgy, hogy mindenki lássa: vesztettünk mert szar volt a csapat (nem elõször csinál ilyet)
nosza rajta, ugyanúgy megy közösbe, hogy támadni kellett volna nem kempelni,
erre gondolja jól visszavág: hogy, én is kempeltem...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ohhh de utálhattak az elõbb páran el haluf nál vagy hogy hívják.

top tank voltam KV-3 al, 6 kill, top gun, defender, stell wall, gyakorlatilag mindegyiket a zászló foglalása közben nyírtam ki. Kár hogy sokan németül osztották az észt és nem sokat értettem belõle. Sajnos draw lett mert a másik KV-3 al maradtam a végére a másik oldalon meg 2 TD és nem nagyon indultunk meg foglalni. Maradni akartam védeni mert rommá voltam lõve a másik KV-3 100% volt nulla kill el, a fene érti hol sunnyogott egész végig, csak akkor volt hajlandó megindulni ha mentem vele én is. Igazából ilyenkor fogalmam sincs mi a jó taktika?!
I.C.ram
hoppá valakit kiütöttem, bocsi.
ximix
Ja benéztem, mert már halucnácilálok úgy emlékeztem ma már írtál ide és legörgettem az oldalt és nem láttam a hsz-ed ezt benéztem rendesen <#wilting>
Van akinél még nem volt rendszerváltás lol. <#szomoru1>

I.C.ram
Ja, látom már! :D Vicces. Már vagy 4 éve ez a logóm. Szóval bekaphatja :P
Mer náci a logód, és már fel is jelentettek. Errõ dumcsizunk már vagy 20hsz óta :)

I.C.ram
Én itt vagyok. Miért töröltek volna? :)
Há' eddig nem is tudtam hogy van ilyen jelentgetõs topik :) Oda még soha nem irtam...

ximix
Hmm és hova lett ICram ennyi törölték minden hsz-ével vagy mi? Amúgy én egy angol barett sapkás macseknak néztem semmilyen náci jelképet nem láttam rajt se hornyoltkereszt azt hittem tiszteleg. De hát mindenki magából indul ki most es tanultam valamit <#action>
látom pezsegsz mindkét modorosban :-)

<#taps>

nem is értettem, állítólag 25-30, és hogy a picsába jöhet ilyen átlátszó dumával

majd jó sokszor bedobjuk, egyszer csak áttöri azt a fránya jeget
A befagyott Dunába. :D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hehe, megtaláltuk hol van Cifu... :)

Eddig fel se tûnt, de most észrevettem, nem is zavar..., ettõl függetlenül égjen a pokol tüzén, feszítsük keresztre, tekerjük bele a mocskos náci zászlójába, kötözzük meg rendesen, öntsünk rá benzint, gyújtsuk fel és dobjuk a Dunába! <#phone><#nezze><#hehe>

Ilyen egy buzigyereket... "engem nem zavar, csak úgy észrevettem."
Beletûrnék egy billentyûzetet a szájába, hogy tátogással is tudjon jelentgetni...

hehe, ez a két szót "besúgtak, spicliskedtek" én is beleírtam a kommentemben, de aztán kozmetikáztam :-)

cikasz
Az ilyennek azért lecsavarnék 1-2 taslit csak a miheztartás végett :D

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Ja még valami. Az ilyen kis patkányok voltak régen akik feljelentgették a szomszédjaikat meg besúgtak, spicliskedtek. Meg mondjuk most is eltudom képzelni a faszkalapról, hogy nézegeti a szomszédokat és máris szalad az önkormihoz ha valami rendelleneset tapasztal!

átfutottam pár oldalt, a srác az utóbbi idõben elég aktívan igyekszik segíteni a modik munkáját, úgyfest így a végére finoman fogalmazva s túlbuzgó

cikasz
Ja bocsánat azthittem valahol a játék topicjában!

ximix
ÖÖÖ enyém captured izé <#zavart1>
Sztem nem fog kaszát kapni, ruszkiban tejel rendesen. El tudom képzelni, hogy nincs elég emberük hogy beinditsák az EU-t, esetleg a payment system nincs még lezsírozva...

Akkor még sokáig játszunk ingyen, hurrá :)

hitler kitty

persze a legjobbak a reakciók,

csak jelentkezik, ez egy helló kitty, stb :-)