World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
A medve nem játék.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A (rész)megoldás, hogy a feladatkezelõben a wot.exe prioritását low-ra állítod. Ezzel a minimum fps nálam kb. 35-re felmegy, így már játszható.
Akkor már inkább a BF2-Forgotten Hope 2 vonal. Vagy OFP-AA1-AA2.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
sõt most nézem, az a fura, amikor a garázsban vagyok, és nem történik semmi, akkor is 100%on pörgeti azt az egy magot, ami azért kicsit fura.
nem nagyon szoktam játszani, de más programmal nem szokott ez lenni. pl armaII hibátlanul fut, igaz nem túl sok fpsel, de az nem szokott szétesni, pedig annak köztudottan SOKKAL nagyobb a gépigénye
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
OB óta egyre rosszabb a helyzet, egyre degeneráltabb csapattagokat kapok. Meg ahogy hallom mindenki. :)
Mostanra a helyzet megváltozott, már nem a tehetséges játékosokból verbuválódott csapat nyer, hanem a kevésbé tehetségtelen játékosokból álló csapat arathat diadalt. Amit elsõ hallásra talán mindenki ostobaságnak tart, ugyanis a végeredmény ugyanaz, mégis minõségi változást hozott. Egyáltalán nem biztos, hogy jó irányba haladunk így.
na ezért nem való ez nekem :-)
szitu:
30 mp óta megy a csata, ülök a GW tigerben, látom, hogy hybrid vadúl bújik egy lehetetlen helyre, írom a többieknek, hogy hát szerintem veszítünk, mert a top tankjaink bújnak
6. perc: ellenség vezet 14:2-re, Hybrid gyerek beírja, úgy, hogy mindenki lássa: vesztettünk mert szar volt a csapat (nem elõször csinál ilyet)
nosza rajta, ugyanúgy megy közösbe, hogy támadni kellett volna nem kempelni,
erre gondolja jól visszavág: hogy, én is kempeltem...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
top tank voltam KV-3 al, 6 kill, top gun, defender, stell wall, gyakorlatilag mindegyiket a zászló foglalása közben nyírtam ki. Kár hogy sokan németül osztották az észt és nem sokat értettem belõle. Sajnos draw lett mert a másik KV-3 al maradtam a végére a másik oldalon meg 2 TD és nem nagyon indultunk meg foglalni. Maradni akartam védeni mert rommá voltam lõve a másik KV-3 100% volt nulla kill el, a fene érti hol sunnyogott egész végig, csak akkor volt hajlandó megindulni ha mentem vele én is. Igazából ilyenkor fogalmam sincs mi a jó taktika?!
nem is értettem, állítólag 25-30, és hogy a picsába jöhet ilyen átlátszó dumával
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Beletûrnék egy billentyûzetet a szájába, hogy tátogással is tudjon jelentgetni...
http://www.akciofigura.hu
http://www.akciofigura.hu
Akkor még sokáig játszunk ingyen, hurrá :)