World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Elképzelhetõ, hogy egy T1 heavy 1 sec alatt felpakolja a lánctalpát?

A medve nem játék.

Így tudod ezt a hibát megszüntetni. Telepítsd fel, állítsd be és kész.
A Maussal annyi a baj, hogy mire eljut A pontból B pontba, addigra a ratyi álcázási képességei miatt az artyk ronggyá lövik. Mikor 50% HP körül flangálsz, szembejön veled egy IS-7, aminek még 100%-on van az élete és csodálkozunk, ha kiszedi az egerünket. 😊

Egyébként 1v1 se a T30, se az IS-7 nem tudja kilõni...<#falbav>

Czdano
Na jó mostantól kb csak tank destroyert fejlesztek..cél a stug3 elérése..elég durván lehet velük aratni...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

AirborneRanger
Ha egy kicsit olvasnátok is akkor látnátok, hogy a motor a gyorsulást befolyásolja, a végsebességet pedig a futómû/lánctalp.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Eagle16
Panzerjager-t vagy AT-1-est tuti nem rakhat összes Su-100-assal.

Én Panzjerjager-ben max. ilyen Pz IIIA-val találkozok.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tele a hócipõm azzal hogy 2-s szintûeket összeraknak 6-s szintûvel.Kicsi kettes szintû tank destroyeremet egy su-100 szembõl szitává lõtte egy lövéssel.<#kocsog>

A végtempót ha jól tudom semmi, csak lehet, hogy egy gyengébb motor a végtempót csak lejtõn tudja elérni. (szóismétlés ftw!)

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Eagle16
Az a motor erejét növeli. (+ 5-10% lóerõ)
Végsebességet nem lehet növelni, ha lehetne akkor a Leopárd 10%-os goldos cuccal már 75 km/órával menne 😊

Met
Ha a piros rész zavar az azért van mert kevés memória jut a játéknak és lebutítja a grafikát

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jesszus,ilyen nincs sorozatban elcseszem.

Rossz kép.<#falbav>Már többször is tapasztaltam ilyet,ez bug vagy a hiba az én készülékemben van?
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/05/shot_006.jpg

De lehet. Turbóval.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

I.C.ram
Végsebesség az tank függõ. Sehogy se lehet növelni.
Lehet láma kérdés, de a végsebességet mi befolyásolja? IS 3-ra most vettem meg az erõsebb, 700 lovas motort, és bár érezhetõen jobban gyorsul, 35 fölé így sem megy, márpedig a stock IS 3 is annyit ment maxon, csak lényegesen lassabban érte el.
ximix
Hmm StuGIII. 3 lövés KV ra 105mm HEAT -el 0% damage 100-150 méterrõl.
Amit még nézegettem ha több azonos típusú tank van egy oldalon balra rakja az erõsebeket (pl 5db StuGIII. baloldalon volt 3db L/70 jobboldalt 2db L/43 és PzIV. 3DB volt õk baloldalt 2db L/70 jobboldalt 1db alaptornyos
ximix
Több forrás is van, hogy melyik a hiteles (égi vadászmezõn tudják csak)van olyan hír 10db prototípus készült és ebbõl 2db volt üzemképes, van olyan hír fölrobbantották mind mielõtt az oroszok odaértek és van olyan is, hogy védelemben részt vettek passz
snorkeles
http://www.amazing-planet.net/german-tank-maus.php
Köszönöm a helpet!
A Panther Ausf.D is fel volt készítve víz alatti átkelésre (Ausf.A már ha jól emlékszem nem), a Tiger II is talán tervezték, de úgymint a Párducon késõbb kiszerelték a motor szigetelését stb.
jaj de türelmetlen vagy

így tippre ahogy a többi angol nyelvû játéknál: páran magyarították, valahova feltöltötték, õ meg letöltötte, jó mi? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hogyan lehet magyar nyelvû a játék?

jaj, most nézem, hogy csak beszenvedtem magamat a top1000-be, azt hiszem ideje orvoshoz fordulnom

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaja, olyan mintha levették volna a pajzsot és elosztották volna a testen

Hogy hogy neked magyar nyelvû?

Nos, félreérted az üzenetet, az üzenet azt mondja, mivel nem az EU-t választottad, ezért az EU szerveren (ez a non-selected, azaz a nem válaszottt) zárolva vagy.
Irj a supportnak.

nagy duzzogva elfogadnám :-)

Hello srácok! Van egy kis problémám lehet másnak is volt nem lapoztam sokat vissza, ezért leírom: Miután megjelent ez az USA/európai szerverválasztás, kiválasztottam hogy európai szervereken szeretnék játszani, igenám, de a játék nem enged be😞 Kiírja, hogy az accountomat zárolták, mivel nem választottam ki, hogy melyik szervereken szeretnék játszani...(Your account has been suspended. Reason: This account has been locked on the non-selected server due to your selection during the split into USA/Europe servers.) Letötltöttem a honlapról az EU-s telepitõ-t és felraktam a gammát újra, de semmi változás... Aki tud segítsen pls..
Ha mindenki halott, ki vezetné a tankot?😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Tud valaki valami jó skint T-54hez?

A 68 tonnás KirályTigrissel sem nagyon lehetett már a legtöbb akkori európai hidakon átkelni.

Két prototípus épült. Az oroszok elfogták õket, tesztelték a páncélzatát és a kettõbõl összeraktak egyet. Kubinkában megtekinthetõ.
"de oroszba tuti elsüllyedt volna". Máshol is elsüllyedt volna.
Oroszország egyes területein az esõs évszakokban elsüllyedt volna, de azért az egész ország nem egy nagy mocsár. 😊

Érdekes az SU-152-es képed. Ezek szerint ha megsérül a teljes legénység, akkor vége a tanknak. Nekem még soha nem volt ilyen.
Nem a hídon való átkelésre tervezték, hanem a "víz alattira"... 😊
2db példány teljesen kész lett (Kummersdorf tesztpálya).
Aha, 2 darab prototipus.

Valóban ostobaságot írtam, a WoT tankopédiáján benéztem a test és a torony páncélzatát, felcseréltem. Akkot a jelenlegi WoT-os Maus szinte minden oldalról erõsebb 5-10 mm-el, egyedül a torony eleje gyengébb.
Achmed927
Mi lett a meccs végeredménye ?

188 tonna a harci körülmények között? az hídon sosem megy át szerintem, már az akkori hidakat nézve, de oroszba tuti elsüllyedt volna. Ez a tank meg lett építve egyáltalán?

The Matrix has you...

Eagle16
Szerintem ezek a jó értékek, a hátulja soha nem volt 100mm, ahogy a torony hátulja sem 260mm...

=kilõhetetlen maust akar

Gun 7,5 cm KwK 41 L/58 konisch:

hehe, ez mondjuk tényleg vicces, kiegészítõkkel, optimális esetben a két ágyú 25 lövést adna le percenként :-)

167/65 nem olyan vészes (bár tuti megvariálják elvégre a két ágyú között van 3 év)

Panzer Tracts 6-3 - Schwere-Panzerkampfwagen Maus and E 100
Eagle16
Ilyen kis kaliberû löveg még általában HE-vel se sebez nagyobb tankokat, van E8-as Sörmenem onnan tudom...Tier 9-10-es tankokról lepattan a 76mm-es HE. (sõt, 88mm-es L/71-es löveg HE-je is sokszor lepattan egy Mausról)

A kónikussal az lenne a baj, hogy valószínûleg az is annyit sebezne majd mint a VK3601H kónikus lövege: 65. De legalább lenne átütõ képessége. Ha mégse ilyen löveg lesz, akkor marad a HE lõszer és a remény hogy modul/legénység sérülést szenved a célpontunk, netán kigyullad.
igazad van, átfutottam az achtungpanzert, hitelesebbnek tûnik :-)

akkor végül is, csak a pajzs hiányzik :-)

75-ös ágyú: remélem kónikus lesz, mert az általad szvsz jól betippelt értékekkel, az egér mezõnyében, csak ijesztegetésre lesz jó :-)

Csak annyit néztél el, hogy az angol wikit nézted. Megnéztem az angol wikit: nem jók az értékek. A legszebb az egészben, hogy amit alul megadnak forrásnak (achtungpanzer.com) abban a jó értékek szerepelnek. Lehet hogy kicsit kevesellte a valós értékeket és erõsített rajta az író. 😊

A legtöbb wikipédiával az a baj a páncélzatok szempontjából, hogy sokszor nem részletez. De ha részletez is a dõlést nagyon ritkán adja meg. A legjobb ilyen szempontból az orosz wikipédia. A legjobb az ha rajzokat nézel a páncélelrendezésrõl és páncélvastagságról. Persze ezek is lehetnek hibásak.
Na ilyen még nem volt. TD-zõ Humi lõtt pofán és egy lövésbõl kilõtte az összes személyzetet. Nézzétek csak meg, van még 320 hp-m, de a listában már mint halott szereplek, az emberek meg mind kiütve 😄

elnéztem volna valamit?

játékban:

torony: 220(pajzs:nincs)/210/210
test: 200/185/160

"valóság":
torony: elõlrõl 3 érték szerepel: front:240, nagypajzs:250, kis pajzs: 450 oldalról-hátulról:/220
test: 220/190/190

ha a wiki nem hazudik, akkor ezek a számok köszönõ viszonyban sincsenek egymással

Még +10% páncélt akarsz? Már így is baromi erõs. Egyedül a torony hátuljának a páncélzata gyengébb mint a valóságban. Ott 50 mm-el vastagabnak kéne lennie. De ezért cserébe a test hátulja 60 mm-el, az oldalai 5 mm-el vastagabbak. Ha kijívítják a bugos részeit jóval nehézebb lesz sebezni.

A 7,5 cm KwK44 L/36,5 típúsú ágyúról nem találtam semmit. Ha nem kónikus ágyú illetve ha az alap lõszere nem APCR vagy APDS lõszer akkor semmire nem lesz jó. Kicsit erõsebb lehet mint a Panzer IV-es 7,5 cm KwK40 L/43 ágyúja: 120 mm átütés 120 sebzés.
gondolom mindkét top tank sok modul sérülést szenved elvégre sok lövést kapnak be.

a fene se tudja, mi lenne a jó koncepció a sok bug javítása után.

oldalról biztosan sebzi az összes t9 med, de ez nem baj, és hát persze, ha lövök, akkor kicsit sréhen lefelé nézek, hogy az torony-test találkozás is védve legyen.

Még a gagyi ágyú sem nagy baj, pláne ha ez is 5/percet fog tudni, mint az IS. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon fel lesz buffolva, már csak azért is, mert már mindenki tudja, hogy gyenge, tehát inkább a másik két ágat grindelik ki a népek, aztán majd ha bele szaladnak pár márkahû felbuffolt egérbe, akkor majd nekik is kell, konklúzió: több játékóra, több pénz a fejlesztõknek.

Egy ilyen koncepció szvsz még bele is férne, és lenne belõle egy elég erõs support tank:

+10% armour (az már közelítené a papírformát)
-10% HP
-10% speed
L75/36,5: pontatlan, gyorsan lövõ, átlag pen, dam: önvédelmi fegyver

Keress rá: Large Address Aware, töltsd le, telepítsd és használd. Nekem azóta megszûnt a hiba.