World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként 1v1 se a T30, se az IS-7 nem tudja kilõni...<#falbav>#falbav>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Én Panzjerjager-ben max. ilyen Pz IIIA-val találkozok.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Végsebességet nem lehet növelni, ha lehetne akkor a Leopárd 10%-os goldos cuccal már 75 km/órával menne 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/02/05/shot_006.jpg
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Amit még nézegettem ha több azonos típusú tank van egy oldalon balra rakja az erõsebeket (pl 5db StuGIII. baloldalon volt 3db L/70 jobboldalt 2db L/43 és PzIV. 3DB volt õk baloldalt 2db L/70 jobboldalt 1db alaptornyos
snorkeles
http://www.amazing-planet.net/german-tank-maus.php
így tippre ahogy a többi angol nyelvû játéknál: páran magyarították, valahova feltöltötték, õ meg letöltötte, jó mi? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Irj a supportnak.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
"de oroszba tuti elsüllyedt volna". Máshol is elsüllyedt volna.
Oroszország egyes területein az esõs évszakokban elsüllyedt volna, de azért az egész ország nem egy nagy mocsár. 😊
Érdekes az SU-152-es képed. Ezek szerint ha megsérül a teljes legénység, akkor vége a tanknak. Nekem még soha nem volt ilyen.
2db példány teljesen kész lett (Kummersdorf tesztpálya).
The Matrix has you...
hehe, ez mondjuk tényleg vicces, kiegészítõkkel, optimális esetben a két ágyú 25 lövést adna le percenként :-)
167/65 nem olyan vészes (bár tuti megvariálják elvégre a két ágyú között van 3 év)
Panzer Tracts 6-3 - Schwere-Panzerkampfwagen Maus and E 100
akkor végül is, csak a pajzs hiányzik :-)
75-ös ágyú: remélem kónikus lesz, mert az általad szvsz jól betippelt értékekkel, az egér mezõnyében, csak ijesztegetésre lesz jó :-)
A legtöbb wikipédiával az a baj a páncélzatok szempontjából, hogy sokszor nem részletez. De ha részletez is a dõlést nagyon ritkán adja meg. A legjobb ilyen szempontból az orosz wikipédia. A legjobb az ha rajzokat nézel a páncélelrendezésrõl és páncélvastagságról. Persze ezek is lehetnek hibásak.
játékban:
torony: 220(pajzs:nincs)/210/210
test: 200/185/160
"valóság":
torony: elõlrõl 3 érték szerepel: front:240, nagypajzs:250, kis pajzs: 450 oldalról-hátulról:/220
test: 220/190/190
ha a wiki nem hazudik, akkor ezek a számok köszönõ viszonyban sincsenek egymással
A 7,5 cm KwK44 L/36,5 típúsú ágyúról nem találtam semmit. Ha nem kónikus ágyú illetve ha az alap lõszere nem APCR vagy APDS lõszer akkor semmire nem lesz jó. Kicsit erõsebb lehet mint a Panzer IV-es 7,5 cm KwK40 L/43 ágyúja: 120 mm átütés 120 sebzés.
a fene se tudja, mi lenne a jó koncepció a sok bug javítása után.
oldalról biztosan sebzi az összes t9 med, de ez nem baj, és hát persze, ha lövök, akkor kicsit sréhen lefelé nézek, hogy az torony-test találkozás is védve legyen.
Még a gagyi ágyú sem nagy baj, pláne ha ez is 5/percet fog tudni, mint az IS. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon fel lesz buffolva, már csak azért is, mert már mindenki tudja, hogy gyenge, tehát inkább a másik két ágat grindelik ki a népek, aztán majd ha bele szaladnak pár márkahû felbuffolt egérbe, akkor majd nekik is kell, konklúzió: több játékóra, több pénz a fejlesztõknek.
Egy ilyen koncepció szvsz még bele is férne, és lenne belõle egy elég erõs support tank:
+10% armour (az már közelítené a papírformát)
-10% HP
-10% speed
L75/36,5: pontatlan, gyorsan lövõ, átlag pen, dam: önvédelmi fegyver