banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Köszönöm a válaszokat,megfogadom a tanácsaitokat,de így alap tankként szegénykém olyan tetű,hogy mire valahova elérek vele már csak sepregetni tudok...
    Tegnapi pozitív tapasztalat:Közelharcba keveredtem a Hetzerrel.Egy Pz IV volt az ellenfél.Beseggeltem egy sziklához ami jó ötlet ezzel a TD-vel ha közelharcra kerül sor,de a PZ-IV-et úgy sikerült kilőnöm,hogy nekem ütközött és beszorított a roncs, hogy mozdulni sem tudtam.Gondoltam nekem itt véget ért a játék mert nem tudtam eltolni de ekkor történt a csoda: egy hátul lévő Pz-IV látva szorult helyzetemet bepréselte magát mellém és eltolta a roncsot előlem.Lehet,hogy szentimentális vagyok de ilyen játékosok miatt jó ez a játék.Sajnos betámadtak minket így a bokros teendők miatt még megköszönni sem tudtam neki és a nevét sem tudtam megnézni a meglepetéstől,de nagyon hálás voltam neki! Nagy dolgot tett! Igazi csapatjátékos! Köszönöm,hogy ezt megoszthattam Veletek! :-)