A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
charlie0930 #101093 Én is kétszer láttam couriert egyszer velünk volt a másik alkalommal ellenünk t-30-as volt. 2 db t-30-as volt ő volt a top tank én e-100-zal voltam megkerültem a várost és pont szembejöttek kilőttem a sima t-30-at és leszedtem a couriert 35hp-ra na mondom megvárom még lő egyet és kilővőm.Lőtt kimegyek és becélzom jó sokáig hogy biztos kilőjem erre felrobbanok nézem arty nincs a játékban a kőzelben nincs ellenség olvasom hogy baráti tűzzel kilőtt a mőgőttem lévő e-75 kérdezem tőle miért lőtt ki a válasz belefutottam a lővésbe .Kérdezem tőle hogyan vagy 15mp áltam kint célozva,persze ő kilőtte a couriert. Akkor néztem meg a nevét jobban. Kérdeztem, hogy magyar vagy? A válasz, IGEN .Hát ez mindent megmagyaráz,van hogy néha be sem irom hogy én is magyar vagyok hogy ne keljen szégyenkeznem a paraszt magyar miatt aki ha kilővik elkezd nooob-ni és szid mindenkit aki nem segitet neki.Tisztelet a kivételnek játszottam már rendes magyar srácokkal is de az ritka.